Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Varuna, unde esti, te-a luat speranta cu ea?
PS Asta n-a fost intrarea de seara, am aruncat numai un ochi p-aici, si-am plecat chioara
sa culeg roadele muncii:MANANC (si plang, mananc) ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
varuna spune:
Sal'tare si rezumat:
- am fost sa iau alocatia, lasat copil cu fratele care m-a sunat din 30 in 30 min., am stat ca v..a in soare de la 11 la 14 ca uite banii nu sunt banii;
- ma duc sa spal copilu' si sa il hranesc si reviu mai pe noapte;
- simo-mimo n-a murit bre nimeni da' cred ca daca prind tantarul asta din camera se rezolva si cu asta
.
Va pupez...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
bubu05 spune:
Am venit de-afara, Stefan a adormit si e in carucior pe hol...ii dau lui Vlad sa pape imediat si apoi la baita amandoi.
Luny, sa vii in Tineretului maine! Da?? la ora 19 la Cafenea, se mananca pizza!!!!!!!
Fug, am spaghetele pe foc ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Am venit de-afara, Stefan a adormit si e in carucior pe hol...ii dau lui Vlad sa pape imediat si apoi la baita amandoi. Luny, sa vii in Tineretului maine! Da?? la ora 19 la Cafenea, se mananca pizza!!!!!!! Fug, am spaghetele pe foc Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare Poze |
ooo, asta e un motiv clar sa nu vin, pizza!! sunt la cura severa, mah!
nu stiu inca, depinde de sot si program...va spun maine!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Helau lume! Ce pline de viata sinteti, daca aveti copii care dorm
. Bey, eu azi am facut-o lata: a cazut Diana cu scoica cu tot pe gresia din bucatarie de mi-a stat inima in loc
. Sper ca n-a patit nimic, dupa ce a plins destul (si eu pe linga) a fost la fel de plina de viata ca si inainte. Ma gindesc cu groaza la perioada in care o sa tot cada, dar probabil ca atunci voi fi mai imuna.
Roxana bine ai revenit!
M-am tuns, de data asta scurt (in comparatie cu ce aveam) sa speram ca peste o saptamina nu pling dupa el ![]()
http://community.webshots.com/user/cleme74

1