Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

:)) ei, nu chiar geana! da tocmai a adormit bebezaurul si am zis sa mai arunc un ochi macar pe ultimele vorbe.
Bubule, mi-e ciuda pe tine ca ai pe cine sa strigi pe forum ca pe sorutza ta. Eu nu mai am pe cine sa strig ca pe sorutza mea . Si pe sor'mea o cheama OLGUTZA

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, aia e continuarea! n-am pus-o aici pe toata ca era prea lunga, am luat doar esenta! este motto-ul meu demult!!
bubu ce frumos sta brotacul! nasul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sovi a venit jucarica azi, diseara avem show! Sper sa reusim sa o montam la tocul usii, ca doar e plina casa de ingineri Eu pina acum i-am testat doar proprietatile organoleptice: miros, culoare Ta'su o sa-i puna o antena de satelit , sa vedem e de ajuns?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, vii si tu?

Mimo, tzopaiala placuta!

Sovi, hai ca o strig si eu: Olgaaaaaaa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Uau, monix, cata inginerie, asta da! la noi a venit ieri varu cu bormasina, a dat 2 gauri in tavan si a instalat jumperul acolo. azi deja a facut sash progrese! face si piruete intr-un picior. mai trage cate un ochi interesat in acvariul de langa, si mai vreau sa lipesc si o oglinda incasabila acolo, sa ii dau de lucru. caci se pare ca sash e pe urmele lu ficior-tu cu figuri ca se plictiseste si cere sa fie distrat - numai la verticala!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

bai, cu voi nu mai pleaca omu'la treaba lui...si daca ma tot provocati se termina capitolul si n-are cine face unul nou ca randunimea e adormita
Sovistrig-o mami pe sulioara ta cat vrei! Cine stie, poate apare Ma ce ti-e si cu Mircea Radu asta
Luny
Si chiar ca fug, NIMIC nu ma va face sa ma razgandesc ! Poate doar Olgutza

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

va multumesc din suflet pt sustinere!

sunt acasa langa puiul meu si e bine! e un pic mai complicat cu patul ca e cam jos si ma cam fortez, dar o sa gasesc eu o solutie! in rest, va dati seama ca sunt obosita, am nevoie de odihna, dar cand o sa-mi revin o sa fiu din nou printre voi!

multi pupici la toata lumea!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Salutare, gasca!

Am vrut sa scriu si io o cugetare, dar m-a chemat copilul si el are prioritate

Pe scurt, ma gandeam eu asa si multumeam Cerului ca mi-a dat suficienta minte sa analizez lucruri, sa trag propriile concluzii, sa-mi formez singura o opinie si in general sa nu intru in categoria celor care au orbul gainii. Aaaa...si sa urmez o idee (desteapta, daca se poate), nu un om (mai ales daca e complexat, duce lupte personale si e disperat sa-i gadile ego-ul cu linguselile mele).

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu unde sa vin?
de ce , mimo?..
cuuuuscraaaa welcome!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Roxanama bucur ca esti bine, imi imaginez ce greu e totusi sa te ocupi de Amira asa.Curaj ca recuperarea trece repede !Curaj in continuare!
Lunyeram trista dar nu mai stiu de ce ,mi-a trecut oricum!
Vio ma bucur ca nu-s singura cugetatoare de pe aici Si mai ziceai ca ai uitat romaneste !
Ursuleatavino tanti si fa capitol, traiasca nasu' matale!

poze

Mergi la inceput