Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt p-aici, am multa treaba, sunt obosita...
A venit Roxana acasa!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

bine ai venit roxana!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma bucur ca n-am gasit ultima postare tot a mea
Am facut niste treburi casnice si f casnice si m-am gandit in voie la ale mele....am deschis forumul si am scris, am sters, am scris, am sters...vorba Violetei!
N-am prea mare lucru de zis, ca Vladutz e bine multumesc lui Dumnezeu, Teo e si ea cu ale ei ( a se citi la Mall, marea distractie a tinerei generatii)...intrebari legate de tehnologia de pasare a legumelor cu blenderul n-am, casa e la locul ei si vad ca e liniste asa ca pot sa meditez in voie:
Cat de multa frustrare poate exista in unii oameni?
Cata nevoie de afirmare, fie ea si pe un amarat de forum, pot avea unii oameni?
Cata nevoie de lingusire pot avea unii oameni?
Cata inconsecventa pot avea unii oameni?
Cat de dornici de razbunare, cat de infatuati, cat de elitisti pot fi unii oameni?
Si cat de orbi, sau singuri, sau neincrezatori in fortele proprii pot fi alti oameni?
La asta ma gandeam azi in timp ce spalam afurisitele de farfurii si castroane pentru care tot cumpar eu odata si odata o masina de spalat vase Si am concluzionat asa:
toleranta e pentru casele de toleranta! , avea dreptate cel ce mi-a impartasit aceasta cugetare!
diplomatia este doar o forma de a ne masca lasitatea , lipsa unei opinii personale
imaginea este in cultura moderna ceea ce este "pe-afara e vopsit gardul si inauntru leopardul" in cultura populara
resemnarea este moartea personalitatii
De-aia Pidanamasinile au ajuns sa urce singure la deal si d-aia dragi randunici este asa liniste pe crenguta

Pentru cine nu a inteles ceva, va stau la dispozitie cu detalii

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, la fel zic si eu...............
ca o sa-mi iau si io masina de spalat vaseee

Maia, uelcam!

Roxana, bine ai venit acasica!

Luny, lasa treaba....apropo, Mimo...sa nu vii nici tu la mine in vizita, ca e dezastru

Dana, tu ce mai zici? ciudat cu masinile alea..

Eu stau cu Stefanu la discutii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

aoleo...in putul gandirii fiind cufundata, am uitat sa o salut pe Maia
Bubu,tantana ce bine ca poti sa-ti pastrezi simtul umorului! Vine el inapoi si la mine imediat...mai cuget, mai rad

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mimo, eu stau in Berceni, dar pot veni in orice parc, pt ca e lejer traficul in Bucuresti ( din fericire!!!)

VAd ca si Ursu vrea la intalnire...Haideti, unde?

Mai, ce bine e cand mai e cineva care sa-ti dea un sfat... Azi, cand m-am intalnit cu Bubu, Matei urla de zor in carucior, pe spate. Bubu mi-a zis sa incerc sa-l pun pe burta...lucru pe care l-am facut..Ei, ce credeti? A dormit Matei pe burta o ora jumate....afara...in carucior!!!! Premiera....

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

strumful meu a dormit o ora jumate...eu am adormit inaintea lui 10 min , el se juca langa mine. m-am trezit, el a adormit, am fiert bibe si m-am bagat iar la somn...ti-ai gasit sa mai adorm ...am atipit cu 10 minute inainte sa se trezeasca el, urland . acum a papat si regurgiteaza ...a, si tine mana pe mana mea cand tastez ...ma doare capul ingrozitor...poate il scot la plimbarica putin, dar cand stiu ca trebuie sa car singura carutul ...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Roxana, ne bucuram ca esti acasa!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Lunyimi imaginez ca esti ocupata , uneori suntem prea furate de peisaj aici pe forum si pierdem ordinea prioritatilor Nu ca azi, nu-s "p-acasa", ma ierti! Bine ca a scapat Roxana de spital, sa speram ca si Amira e bine si va iesi soarele si pe strada ei
Maiapovesteste-mi mai multe, cum te simti? Tu ai intinerit mama cu 10 ani cum scrie la carte, ca eu ma uit zilnic in oglinda si nu observ nimic! Te ajuta cineva ?
Ursuleatatu dormi si randunaoiul plimba copiul? Am ghicit?
Geckotu cand povestesti de mama ta parca m-aud pe mine povestind de mama mea si mi se strange inima gandindu-ma cum o sa povesteasca si Teo de mama ei Cat despre frizura lui Vladut, am uitat sa spun ca i-a mai aranjat-o si taica popa la botez, ca daca a avut de unde taia a taiat nene, nu s-a incurcat Eu am vrut sa-l tund (nu de tot, dar sa mai uniformizez putin) dar ma lasa famelia? Nuuuu! Asa ca pina una alta am rezistat tentatiei, mi se pare haios asa cu fata aia de ganditor :par in ochi, sprincene incruntate ! Sper sa fie un tip destins si tuns regulamentar cand o fi mare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Roxana bine ai revenit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput