Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 12
gecko spune:
mda...am facut pauza...sa citesc si eu din subiectul de la generale...sper ca te vei lamuri naty...ca nu au ceva fetele cu tine...ci ca asta e un subiect "delicat"...ce da palpitatii oricui il aude...ca fiecare in dreptul ei are o poveste "de cosmar" legata de subiect...si ca oricat vei incerca sa explici/sa argumentezi/sa sensibilizezi...termenii spaga/atentie/spitale/medici/asistente...nu vor fi NICIODATA digerati cu usurinta de auditor...
cu ce am ramas eu din subiectul respectiv...si din subiectele colaterale...cu tristetea ca pe pamant exista MULTA, MULTA suferinta...sunt povesti care fac sa ti se stranga inima...sunt femei acolo care nu mai pot sa vada luminita aia de speranta pentru ca viata a fost dura cu ele...nu pot decat sa ma duc sa imi pup odorul pe frunte si sa multumesc Divinitatii de cel mult bine pe care mi l-a dat...
Roxana Claudia spune:
VioletaH - eu am avut nu una ci repetate experiente cu enterocolita....asa ca am fost fericita ca Rotarixul a iesit pe piata. Facand balanta intre beneficii si riscuri am optat clar pt Rotarix. Doar o mama care-si vede copilul adus in situatia de a varsa pana la epuizare si a face kk cu sange, de a fi ca lesinat...ar face orice sa nu-si mai vada copilul adus in asemenea postura.
E optiunea oricarei mamici, fireste...
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
gecko spune:
si sa continuam...
mihutza...am vazut-o pe urmatoarea Campioana Mondiala la Gimnastica...bravo ei pentru piciorusul prins cu manutza...
si nu ma invidia pentru verdeata...ca vine acusica si la mine vara...si iar numa uscaturi vor fi pe aici..acum ploua si spre surprinderea mea a aparut verdeata in locuri prin care in martie nici nu imi inchipuiam ca poate creste ceva...si ca ziceai de casa noastra "mare"...nu e mare...e doar "goala"...deja ma cuget greu de tot la ce pat/canapea sa pun in dormitorul ce il pregatesc pentru oaspeti...ca daca pun un pat "queen size"...nu le ramane vizitatorilor decat sa se descalte la intrare...sa deschida usa...si sa sara direct in pat...
trimit ca ma striga...VINEEEE MAMIIIII
gecko spune:
si la capitolul vorbit englezo-romana...Andra ta cred ca va vorbi mai bine romana decat Sean-ul de florida...pentru ca pe Vio o va auzi vorbind 50% romana (direct cu el) si 50% engleza in discutiile cu tati...Andra va auzi romana 100% acasa iar engleza va fi la gradinita, in parc...
din perlele nepoatei crescuta cu romana acasa si engleza in rest...o striga maicasa...Beca, hai sa vezi vanata!!!(au vinete plantate in gradina)...la care Beca o ia la fuga...trece in viteza pe langa taicasu...si zice...Tati, hai sa vezi VANA MEA!!!
exprimari de genul "mami, unde mergem LA?" traducere directa fara adaptare din "where are we going to?" sunt la ordinea zilei...o mai corectam uneori...zice ca noi...face ca ea...
povesteam cu un cuplu venit de ceva vreme buna aici...fata cea mare (acum de 18 ani)...stia sa citeasca in romana cand a venit....acum, 10-11 ani mai tarziu, fara exercitiu...citeste ca un copil de clasa intai in romana...intai pe litere...apoi le uneste in silabe...si dupa care da cuvantul...dar parintii au acceptat...fata lor este australianca...nascuta in romania...
pucca, ti-am vazut mandra studioasa...e de colectie poza aia...
vio, am uitat sa iti zic ca experimentam si noi muscaturile...un vis...ma plang sotului si ii arat cum isi inclesteaza Patrick maxilarul pe sfarc...taicasu mandru..."Asa baiatul tatii...fii fortos!!!"...o sa il strang eu de fudulii...sa vad eu daca la fel de mandru o sa zica..."Asa nevasta mea...fii fortoasa!!!!"...fereasca de ce va fi cand or avea si dinti...
luny spune:
neatza!
mersi de cafea Gecko, din ce-am citit nu e voie cafea normala la Monti, doar fara cofeina, si d-aia eu am decis ca nu pot sa tin monti, ci doar un fel de.., personalizat![]()

e nasol ca vad ca se strang grupurile p-aici, deja se cer id de mess, sa se vorbeasca in privat...pacat, pacat, pacat, cum spunea naty..se va alege praful cred...
mi-e tare dor de tuchi, olgutza, naty...asa cum eram acum o luna!!
iar imi pica ochii de somn, dar ma imbrac sa merg cu mufa afara si la piata, sa-mi iau salata si altele..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
'neatza...am revenit, am citit din urma si am retinut ca Mimo are grija de sperantele mele...
io ii multumesc ca o sa am mare nevoie pentru viitor 
. La mine nu misca nimeni pana dupa SZ, si aseara a fost chiar super.
Bubu hai cu retetele Monti si lasa supararea cu CM ca nu erai la mare ca mine pentru o singura zi.![]()
Elara
Vio
maaaaaaai ce m-ai zapacit cu mess-ul ala.
Gecko VINE MAMA TA ????
Ursuletprecoce puiul tau...la fotbal zici...hmmmmmmm
Clau distractie placuta si copii cumintei la mare.
Si subiectul meu preferat...diversificarea

, aseara i-am cumparat iedului cereale de la Humana si i-am preparat doar o lingura sa vad daca ii place...eeeeeeeee si am descoperit:
1. habar nu am sa ii bag lingurita in gura cum trebuie ca i-a zburat crema aia pe ochisori, dupa ceva incercari am nimerit si cum trebuie;
2. trebuie sa isi faca Bubu scoala de gatit sa ma inscriu si eu ca se pare ca eu sunt de vina cu gatitul, la cereale nu mai nimeream sa ii bag in gura de viteza ce avea la plescait, iar supa nici sa nu o vada;
Gata, mai da' ce m-am lungit...azi o sa plec cu ceva treburi da' revin mai tarziu...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
underqueen spune:
neatza! 
Valentina si Tudor face la fel
ramane blocat cu manuta sub el cand se intoarce...si daca il ajut si-i scot manuta, scoate un oftat de mare satisfactie !
bubu tu ii pui perna lui Stefan? ca eu nu-i pun ca am inteles ca se stramba coloana 
Stela nu dispera, mai ai timp sa primesti un urs mare-mare! deocamdata uite o
de la mine 
bun, mai am capitolul in curs de citit si revin ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ariel_7000 spune:
neata fetele! mai dar s-au scris pagini intregi de cand nu am mai intrat :(((
luny, e voie cafeluta la monti, dar slaba, nu tare...cea de gen esspreso nu e admisa...
cat despre id-uri de mess, o mai pun si eu de o sueta cu "noctambulele". am mai cerut si pana acum id-uri, chiar l-am facut pe al meu public, poate poate ma "cheama si pe mine cineva.cateva m-au chemat, cateva nu...si cu regret zic, ca intr-o zi vei intelege ce si cum e cu "alesul prafului". pana atunci eu te pup si-ti cer si tie id-ul:) si kyei si la toate care vor avea chef la un moment dat sa vb cu mine cand crenguta e goala si bate vantul.
cat despre rotarix, eu am ales sa nu i-l fac, cred ca e tot vb de un "feeling". am decis sa-i fac NUMAI vaccinurile obigatorii. dar cum zicea si roxana, depind ede optiunea fiecareia. ieri am vb cu o vecina a carei fetita in varsta de 6 luni a luat rotavirusul din maternitate...nu va zic prin ce chinuri ingrozitoare au trecut amandoua! zicea saraca, ca ar fi fost cea mai fericita sa salveze situatia cu un vaccin...am inteles-o perfect!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
am uitat sa va zic, dar am pus cateva poze de la moeciu in album.
si o perlutza dulce de la puia mea:"mami, noi mergem la bazin la "LILA MARONIU"?" am ras de m-am prapadit:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:

neata neata
Azi e mare sarbatoare, Vladutz a dormit pe spate TOATA noaptea si cred ca i-a priit ca a papat si continua sa doarme dar pe burta !
Am zis ca fac cinste 

Lunynu fii trista fata draga,fiindca e pacat...iote la mine ce le am cu madalina manole, nici nu stiam...si ai mei vor sa ma faca metalista!
Cand vii de afara eu te astept la povesti.
Arielsi eu am mesuri d-alea ca Vio, dar cui ii pasa? Bubusa nu vina in vizita, in rest....eu aseara te-am lasat cu rechile ciulite sory! Poate d-aia mesurile mele nu-s bune ![]()
iar Geckonu ca nu m-a bagat in seama, dar nici nu mi-a raspuns cand vine mami ei ...nu ma asteptam la asa ceva.O fi interesant subiectul ala de la generale, acushi ma bag sa citesc desi am dat tot ce-am avut mai bun in mine aci pe crenguta, acolo ce sa mai zic?
Varunabine ca macar tu te-ai uitat la SZ ...eu stau si dupa daca pot,dar ma bruiaza insomniacele astea cu mesurile lor ![]()
Cuscraai reparat tastatura?Da un semn ceva, un emoticon, sa stim ca esti bine 
Si Delphunde-o fi ea acum?
Chiar mi-a lipsit aseara...cred ca d-aia n-am avut eu inspiratie, mi-a lipsit "suflul" francez! Soufle o fi cuvantul potrivit? ![]()
Delphin
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze