Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Ha, ha! E mortal Raul. Azi m-am inveselit. Spune-i ca am ascultat cu placere melodia dupa care am acceptat sa ne duca acasa cu masina. Nu-l puteam refuza.

E un simpatic!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxy multumim

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxy vad ca avem cam aceeasi varsta de sarcina... numai ca noi suntem mai micute cu o saptamana

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor am cumparat patut e albastru cu masa pt schimbat scutece si are si jucarele deasupra;sunt foarte bucuroasa.Am zis ca nu cumpar nimic pina nu nasc dar patutul cind l-am vazut nu mi-am putut lua ochii de la el.Oricum mai e o saptamina si maduc la spital asa ca ceea ce a fost greu a trecut.
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

eu inca nu am cumparat nimic...
astept inca mesterii.

Cred ca o sa nasc si tot o sa am cosmaruri cu mesteri si zugraveli si tot soiul de nebunii din astea.
O sa mai merg vre-o 2 saptamani la lucru, dupa care shopping scrie pe fruntea mea. Pana apare bebelina.
Cred ca fica'mea o sa se nasca deja maniaca cu cumparaturile.

Sunt un pic suparata ca medicul meu o sa fie plecat in concediu de la sfarsitul lui august probabil pana la mijlocul lui septembrie. trebuie musai sa aflu pe cine lasa in loc.
Teoretic bb ar trebui sa se nasca in jur de 20 sept si pana acum a fost mereu cu o saptamana in urma deci ar trebui sa fie ok, dar...

In ultima luna cat de des trebuie mers la control?

33+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Dragele mele,
V-am tot citit dar de raspuns abia acu ...

Francy, felicitari !!! Imi pare rau ca ai trecut printr-o asa experienta traumatizanta, dar ma bucur ai INGERUL care sa-ti dea putere sa treci peste.

NU mai retin dc v-am povestit ca tot ap mi-e in demolari...cred ca mi-am terorizat vecinii...dar in cele din urma am centrala ( mai is vreo 10 milioane de dat pe actele de care cica are nevoie colterm ... ceva documentatie...). Asa ca, cine vrea centrala sa-mi scrie 1 mail ca am invatat despre tevi si nu numai , in astea 2 saptamani cat n-am invatat in toata viata. Nu stiu de ce la noi in RO cand se gata o lucrare esti mai documentat ca mesteru'...
Acuma astept sa vad cand terminam cu restul lucrarilor...reamenajare bucatarie si sa punem la loc ce-am stricat cu centrala. ...sper ca inainte sa vina bebe.

O zi buna tuturor !
Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor ce e cu Dya ?Nu a mai intrat de mult pe DC.
In legatura cu mesterii i-am avut si eu si cel mai mult m-am enervat cind nu am putut face nimic adica ma refer la curatenie.Cred ca prima oara invata sa faca murdarie si dupaceea sa tina o gletiera in mina.
Eu ieri am fost pe munte si asa super a fost am scapat un pic de caldura din oras.CA AICI TE COCI!!!!!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

alex2alex si eu am pus centrala dar nu as mai pune nici sa primesc banii aia in loc sa ii dau. Plus ca inca ma lupt cu apa cand fac dus...

Acum mai trebuie acoperite si gaurile si aranjata camera bebelinei.

Fetelor, voi de unde v-ati inspirat de nume? Eu sunt decisa pentru andreea, dar parca as mai vrea un nume. si nu stiu cum sa ma decid.

33+ - Andreea

Mergi la inceput

Irina, noi (adica mai mult eu ) ne-am dorit ca pe baietel sa-l cheme Vlad. Pentru ca imi doream mult si un nume de sfant, ne-am oprit (adica mai mult eu ) la Andrei.

Poate va fi fetita . Nu-i nimic. Avem pregatit: Maria.

24+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Vroiam sa-mi exersez noua samnatura

Sunt asa mandra de ea...

Va pup si somn usor!

24+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput