Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxyn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 irina mama nu te mai stresa cu doctorul ca vine Budau inapoi... ![]() Cineva zicea ca si-a facut progr la eco morfofetla la cab dr cioata... La ce doctor...? Ca eu am patito acolo cu Simedrea...deci nu mai calc neam pe acolo ... ![]() |
Ank, eu mi-am facut programere la Bacila. Sper sa fie bine...
25+ viitoare mamica de
Vlad AndreiAsa_crestem_noi
dyanira spune:
Nu stiu nimic de ea dar poate ca inca nu a ajuns acasa sau si daca a ajuns nu are timp sa scrie, e ocupata cu bebele!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Roxyn spune:
Hi, hi ce frumos suna "ocupata cu bebele".
Abia astept sa ne vina si noua randul...
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
dyanira spune:
Ne vine si noua randul stai linistita!La mine mai e tare putin dar nici la tine nu mai e asa mult!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Ciao, fetelor.
V-am citit dar nu e timp de scris:).
Dya, bafta, va fi bine, vei vedea, imediat trece....
Cristina, ce fain, la mare....
Ank, tu te cam plimbi :). Vei face o sportiva....
Pe restul va pup pe toate.
Intrebare pt fetele care au "experienta": in cat timp se retrage burtica? Ati purtat ceva burtiera si de care? Eu mi-am luat din aia din spital, elastica dar deja mi-e larga; mi-a facut bunica mea un mini corset din panza pe care il port acum. Am auzit ca sunt niste burtiere "eficiente" de la Quelle. Voi ce ati folosit si a avut efect?
Kg merg jos foarte bine, am slabit pana acum 16 kg, mai am 4 de dat jos; si asta fara sa fac nimic, doar grija pt bebe...
pupici
serbanica spune:
Bua fetelor!!Ieri am venit de la Tm.Am nascut miercuri in 20 08 2008 la ora 20 15 un baiat de 4 300 prin cezariana.Va multumesc la toate pt agitatie si imi cer scuze ca nu am vazut mesajul tau miha dar eram deja plecata.BeBE e super maninca si doarme eu mai am dureri dar pot sa va zic ca pt mine nu a fost asa de traumatizanta operatia,dar am avut probleme in timpul ei ca am facut prabusire de tensiune si am pierdut si 1 litru de singe,dar a trecut si acum sunt mamica fericita de un baiat frumos si cuminte.
Va sarut pe toate si astept intrebari
de
SERBAN-PETRU
dyanira spune:
Serbanica ma bucur ca esti bine si ca bb e ok , ce mare a fost.Cum a fost dr Murariu ok?Daca poti trimite-mi un pm cu impresii si cu preturi, cam cat ai dat.
SA ITI TRAIASCA BB SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Roxyn spune:
Serbanica

Sa creasca mare Serban, sa fie sanatos si sa va bucure viata!
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
bebeMaitra spune:
Salutare fetele!

FELICITARI Serbanica!!!!!! Sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatos!! Serbanica, si eu vreau sa stiu preturi, ca suntem toate in aceeasi oala
, dar nu cred ca imi merge mesajul privat inca. Incerci un mess? melinda_pantazi @ yahoo.com. Ti-as fi recunoscatoare!
Va pupacesc, ma duc sa fierb bulionu' :)
32+ cu
Maitra Magdalena