Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 10
elatim spune:
Ceau fetelor ,ieri am implinit 3 luni , avem 5900gr si dormim toata noaptea (de la 22-22:30 la 6 - 7 dimineata),in concluzie suntem mari.
SERBANICA ,in legatura cu leucoplastul nu iti trebuie ,,medicul accepta leucoplast Vivapore ,Cosmopore 20/10(dimensiunea asta am avut nevoie eu)sau 25/10;poti sa-ti iei 1 buc din fiecare si vezi ce marime e nevoie ,apoi mai trimiti pe cineva sa-ti ia marimea potrivita,sunt 3 farmacii la 2 min de spital.Cu Dya am vorbit alaltaieri pe mess,i-am dat o veste proasta ,Murariu pleaca in concediu pe 01.09.,cind are ea dpn.
IRINA ,in legatura cu numele ,eu m-am imspirat de pe net.Cind am aflat ca este baiat am gasit un site cu nume in ordine alfabetica ,cind am ajuns la Victor am spus asta este ,iar Mihai ,la fel am vrut un nume de sfant .
noapte buna
Elatim si Victor-Mihai 13.05.2008
serbanica spune:
Pleca Murariu in concediu?Dar vine Grigoras ca el are concediu pina in septembrie asa tot nu cred ca ramine Dya fara medic.
39+
dyanira spune:
Salutare la toata lumea!!
Serbanica multumesc ca ai intrebat de mine. eu sunt ok ma lupt cu caldurile astea si cu emotiile , parca nu mai am rabdare sa vina BB odata.Sapt viitoare merg la control la dr Murariu si o sa vb cu el de nastere, as vrea sa nasc pana pleaca el.Tu cum esti cum te simti?Vroiam sa te intreb daca cum va nasa ta e dr pediatru?
Elatimfelicitari pentru Victor.Ce mai incape vorba sunteti baieti mari acuma!!!
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Dya nasa mea e dr de laborator nu e pediatra.Imi este din ce in ce mai greu mai ales cu caldurile astea,dar asta e induram pina vine BB.La mine e si naspa ca miine soacramea pleaca in Austria la munca si am pierdut un ajutor important dar asta e,ma voi descurca eu.Eu miine il sun pe dr Murariu sa vedem ce zice daca ma duc luni sa ma internez sau mai stau.
39+
dyanira spune:
Te inteleg bine mai ales ca eu nu am nici un ajtor doar eu si sotul vom fi cu BB.Sper sa ne descurcam ca eu cam am emotii.
Nici un semn ca vine BB?Ca se cam apropie termenul.
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Dya nici un semn de BB asa ca miine vreau sa ma duc la Anina la sora mea ca este ziua ei.Saraca ea a sperat ca il fac in zi cu ea dar cred ca nu are nici o sansa sa vina BB.Ii place la mine in burtica mai ales ca afara e cald ce zice:"lasa ca aici e bine vin eu cind se racoreste"
.Dar la tine?Eu am ajutoare cu BB ca ii am pe parinti mei alaturi dar ne este frica la baie.Eu mai lucrez si la un medic de familie care e pediatru asa ca nu imi este frica decit la baie.Sper ca o sa ma descurc.
39+
ioana_p76 spune:
Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
_irina_ spune:
Peste o saptamana si ceva o sa intru in concediu si sper sa am vreme sa mai caut si eu inca un nume. Andreea mi l-am dorit intotdeauna, dar parca as mai dori un nume.
Mi-a pierit de tot pofta de mancare, am pus pana acum 11 kg dar burtoanca mi se pare inca mica si parca bebelina nu mai are loc in ea.
33+
- Andreea
mihaser spune:
Neata!
Ela la mai multe lunite! Si pe ginerica al meu tot Mihai il cheama si e nascut tot pe 13 mai...
Tot asa mare e si Eli a mea! 5900 gr sunt super!
Irina noi am ales un nume de sfant si unul de la nasi...cauta si tu pe net prin listele cu nume de fetite!
Alex2alex super nasoala treaba cu centrala..."taim in Ro si asta ne cam ocupa tot timpul"
Mariilor!
Va pup!

Raulito!