CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

da, si la noi tot pe la 5 ani a inceput cu asta:
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start;sid=k4Ewmm8hc5OjmiefA62E8gMrdQuW0fM8tSUpVYeTd_S2uotUFaGb9mL5Uqa8y4mrNco=?BundlePage=15&isHappy55=false&CategoryName=sh5784674&dynPageSize=15&ListSize=15&isMorePage=true&ls=0&ProductID=YkJ_AAABHWYAAAEbT61NPPzD&ProductPage=1

Intai a jucat in magazin, o lasam in Kinderland cit eu faceam cumparaturile is ea se juca (sub supravegherea cuiva de acolo). Apoi, l-a primit de paste si a ajutat-o mult, caci a ainvatat litere si cifre f usor.

Lala, itzi dau un sfat. Daca ai pe cineva in afara, cumpara-i de pe aici WII. Itzi spun sigur ca e la cca jumate de pret fata de ce e in Diverta. In America, cred ca e la jumate de pret fata de aici (poate ne spune Ramona cit a fost). In DE e cca 300 WII + jocul Wii Sport, + a 2-a telecomanda, al doilea nuck si jocul Wii play.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mercedes, eu te-am intrebat cum se inteleg fratii.
Asa este si Anca batausa familiei.
De iubit, se iubesc si ei, duminica se jucau, ca Anca era bebelushul si Victor mama ei.
Noroc eu, ca scapasem de ei.

Nici Victor nu stie de jocurile astea, dar am impresia ca de Craciun / ziua lui vor fi in cadou.
Bine ca aici sunt mai ieftine decat in Ro.

Toti copiii discuta despre asta, si nu vrem sa ramana pe din afara.
Dar asteptam sa le ceara el.

Deocamdata, incercam sa ne adaptam la programul de scoala si e.. cam greu. Aici luni a fost liber, si de ieri am inceput in forta.

"La Multi Ani!" sarbatoritilor din ultima vreme, mai ales lui Alexandru.
A fost si ziua lui de nastere ?
Eu nu prea mai apuc sa scriu.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi n-am mai avut jocuri din astea pina acum, am incercat sa-i tin departe pe copii de asa ceva. Dar nu se mai poate, toti copiii au. Eu l-am cumparat in ideea ca vom incerca sa adunam copii care sa se joace la noi acasa, decit sa mearga Alexandru la altii si nu stiu ce face. Asa sint vigilenta si ii tin sub observatie. Plus ca vreau Wii Fit. Andreia, Fit e cam $100, unii cer si $140, ca-i greu de gasit.
Eu am luat pachetul asta de Wii cu sports, doua remote, doua nunchucks (a fost bun ieri cind juca box Alexandru) si jocul celalalt (nu l-am incercat inca, inteleg ca se cam bat unii) cu $410, inclusiv taxe si transport, ca l-am cumparat online.

Referitor la frati, la noi e ca la Mercedes. Anuta sare sa-l bata pe Alexandru. Noroc ca el n-o baga in seama de fiecare data. Se iubesc, dar se si cearta. Acum cu Wii cred ca Alexandru o sa fie mai putin interesat de celelalte jucarii.
Andreia, cum va place Wii Play? Eu am jucat ieri bowling. Faci un pic de miscare, dar nu-i acelasi lucru ca in realitate, ca mingea aia-i grea. Baietii au jucat tenis, cred ca-i fain ca sotul parea tare prins. Apoi Alexandru a boxat, asta i-a placut cel mai mult si curgeau apele pe el de numai-numai. Macar si-a facut adversarul knock-out!
Ieri a primit primul set de lectii, nici nu s-a atins de ele. Aseara n-a citit deloc. S-a apucat de o carte cam maricica, nu stiu cind o termina. Cit mai curind, sper eu, ca mai avem unele de la biblioteca. Nu stiu daca pe la voi sint cartile astea, lui ii place o serie care se numeste Magic Tree House.
I-a placut mult aia cu 20,000 de leghe... dar n-am mai gasit alta carte de Jules Verne la biblioteca. O sa fac rezervare online. I-am luat Robinson Crusoe, sper sa-i placa. Spuneti ce mai citesc copiii vostri, sa ma inspir putin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona,

Bianca prefera tenisul la WII. Eu nu-s tentata, dar, daca luam WII FIT ma apuc si eu Ideea e ca ea de ex de mai bine de 3 luni nu a mai pus mina pe el. Sau nu acasa. S-a mai jucat de 2 ori la 2 prieteni...........
Vad ca WII FIT ar fi mai ieftin acaolo, daca e 100 $ (aici e 90 Euro).

Ce ar mai tenta-o pe ea e un PSP, dar........pe de o parte nu are timp de el. Pe de alta, daca il luam, Nintendo, WII si altele ramin sa sterg eu praful de pe ele. Asa ca..........

La noi s-au anuntat inca 3 testari in urmatoarele 2 sapt: germana (dictare si cred ca si gramatica), matematica si engleza.

Biancai i-am adus acum vreo 22 de carti, dar pe diverse teme si necitite de mine. Sunt autori germani, si mi-au fost recomandate de la biblioteca de unde le-am luat. I-au fost "donate" ei, asa ca nu e graba cu cititul, ca nu le mai inapoiaza.
Ea insa, continua sa citeasca din acea carticica de care va spuneam in urma cu citeva zile (care are peste 450 pag., scrisa mic si nici urma de poze).

Mergi la inceput

Ramona,

l-am trecut pe Alexandru pe prima pagina. Dar spune-mi te rog, el 9 ani a facut? Deci, data nasterii ar fi 02.09.1999?
Si, daca vrei sa mai trec orasul, scoala.......astept datele. Daca nu, ramine asa cum e acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

salutari tuturor !

Si Meli merge la scoala de 4 zile ,dar voluntar

Au mai venit din colegii ei si se distreaza inca. Deniz a inceput serios gr. pregatitoare si e uimita ca aici Miss vorbeste cu ei numai in engleza.
Ma bucur ca le-am mutat si sper sa fie constant prgramul pe care l-au propus.
Pt duminica ,Meli a primit o invitatie la concertul "Rebelde",
dar nu am lasat-o. Cum asa, de pe acum?
Nici noi nu stim de Wii :)

We placut va doresc ! (in Buc. se anunta 36 grade

Mergi la inceput

Multumesc Andreia. Da, Alexandru a implinit noua ani. Noi sintem in Plano.

Wow, 36 de grade in Bucuresti?! Noi abia ajungem la 34 astazi, chiar ma gindeam ca incepe sa se simta un aer de toamna. Fericiti sinteti cei care nu stiti de Wii, mai ales daca nu stiu copiii! Alexandru a fost un dragut, au vorbit la scoala despre cadoul primit de ziua lui, dar a spus ca n-a mai vorbit despre asta pentru ca prietenul lui, Nicholas nu are jocul asta si n-a vrut sa-l intristeze.

Alexandru are astazi prima dictare oficiala. Au in continuare lista cu cuvinte de repetat, dar acum testul se desfasoara exclusiv in propozitii. El scrie corect in general, nu prea-mi fac griji pe partea cu engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ne laudam si noi: azi au fost aproape 36 de grade si la Montreal . Toata saptamina ne-am grabit sa facem lectiile si pe urma am luat bicicletele si ne-am dus sa jucam tenis. Asta seara de exemplu am stat pina la ora 8.
Nu stiu daca v-am scris ca in octombrie merge in tabara 4 zile si este super fericita. Vor face plimbari in padure, escaladari si alte activitati (se duc intr-o zona de dealuri, lacuri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ramona, Andreea, mersi!

Oana, ce frumos suna, sigur ii va place Antoniei!

Am avut si noi astazi prima dictare, o scrisoare de felicitari adresata unui prieten de ziua lui; a fost ok, a avut trei greseli, eu ma declar multumita pentru prima dictare, care a fost si lunga, si grea;
e tare frumoasa vremea la noi in perioada asta, parca ne-am deplasat pe emisfera pentru ca dupa ce iunie si iulie a fost frig, ploaie non-stop si urit, in august parca a venit vara, si o tine tot asa; Tudor face zilnic baie in piscina dupa scoala, azi ne-am gasit si un prieten, un baietel roman de virsta lui ce locuieste la citeva case distanta; abia astept sa-i vad jucindu-se impreuna, pentru ca Tudor se lipeste greu de copii, dar cu baiatul asta s-a inteles din primul moment (are un singur prieten in afara scolii, copilul unor amici dar locuiesc foarte departe si nu prea reusim sa ne intilnim).

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Oana, ce frumos! Eu n-am avut curaj sa trimit copilul in tabara, doar in din astea cu ziua. E drept ca sint si scumpe, iar ca peisaje Texasul nu ofera mare lucru.

Ana, avem si noi aceeasi problema. Alexandru isi gaseste greu prieteni. Se joaca el cu alti copii, dar nu are prieteni adevarati. E un copil care iese putin din tiparele obisnuite. Nu stiu cum sa-l ajut, il vad citeodata ca sufera pentru asta. Ma bucur ca vrea la tenis, sper sa joace mai tirziu in echipa scolii si in felul asta poate isi face prieteni daca intra intr-un grup. Altfel el nu joaca fotbal, nu e interesat de activitatile unde se aduna cei mai multi baieti.

Mergi la inceput