CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona J spune:
Ana
.
Ce interesant! Alexandru a invatat anul trecut despre partile compunerii. Am vazut ca in Germania e avansat totul, ma gindeam ca or fi facut si asta.
Astazi primeste teme pentru acasa, pentru prima data anul asta. Cred ca ramin pe miine!![]()
The best thing you can do for your children is to love your wife.
helbi spune:
Ramona, si aici au facut ceva in clasa a 2-a despre partile compunerii, la fel cum au facut si despre verb, subst. etc. Insa, acum au intrat in amanunt. Am aratat testul de germana al Biancai cuiva care are 2 certificate de limba la Göthe Institut. Crede-ma ca ce fac ei acum, noi la scoala nu am invatat. Li se dau inclusiv terminologiile latine si asta au avut, printre altele si la test. Ea a luat 1 la test, dar au avut si copii cu nota 5 (si-s copii de nemti:-()
Insa, eu tot am senzatia ca ei fac mult mai putin decat in RO.
Am un stres cu engleza:-((( Au o prafa super exigenta. La 3 teme nefacute, (indiferent de motiv) parintii primesc scrisoare acasa. Vor da 2 teste anuntate (notate) si altee neanuntate. Nota va fi 70% din activitatea din clasa + teme si 30% din teste. Am gasit pus de cineva din UA (gabriela parca) un link pt incepatori. I l-am dat Biancai in seara asta si vad ca a avut "succes". E tare incintata de el si sper sa o tina.
Orice info, sfat legat de engleza pt incepatori e bine venit!
Ramona, ce a zis Alexandru de WII is ce jocuri are? Noi avem WII Sport s si inca unul (tot ceva de sport). E in plan WII FIT (asta i-l vrea de ziua ei:-)))
Ramona J spune:
Chiar ma intrebam si eu de chestiile din latina, nu stiu daca-i invata aici. L-am intrebat ce-i aia PS si nu stia.
Aici nu le da teste neanuntate, ba le tot aminteste ca urmeaza test.
Alexandru a fost foarte surprins de Wii, n-a mai vrut nici mincare, abia a mincat un pic de tort. Acum il monteaza si se pregatesc de joaca!
Wii a venit cu jocurile sport (tenis, golf, bowling etc.) si un joc gen Super Mario, care habar n-am ce face.
Voi ce jocuri aveti, ce are succes? De acum cred ca la fiecare sarbatoare mai adunam cite un joc! Vreau si eu Wii Fit, poate de Craciun.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
helbi spune:
Ramona, in afara de WII sports, mai avem WII play, care a fost in pachet cu a 2-a telecomanda.
Am auzit-o pe Bianca despre Mario part 8 ca ar fi frumos. L-a jucat cu inca 2 copii, dar la o prietena.
Nu am mai luat inca alt joc caci nu are timp liber pt WII deocamdata.
april spune:
Eu nu inteleg nimic din ce discutati
, Wii, Mario, etc, noi suntem pe dinafara. 
Spor la scoala si ....la joc.
Noi mai avem putina vacanta ....si apoi la treaba.
helbi spune:
Anto, uite ce e un WII:
http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_w?mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=wii
Se joaca cu CD_uri inauntru, si nu cu card ca la Nintendo. Jocurile se numesc Play, Sport, Mario, etc.
Se poate juca cu "toata" familia, fiecare membru avind nevoie de o telecomanda. Cu citi mai multi jucatori si cu cit mai mare diagonala TV_ului, cu atit e mai "palpitant" si mai frumos!
Eu n-am jucat, ca nu ma tenteaza deloc. Am incercat odata tenis si ai senzatia ca joci in "realitate".
Se gaseste is in RO. In Diverta era in vara la peste 12 mil. (cam dublu fata de la noi). Un joc e de la 40 Euro in sus.
Vacanta placuta pe ultima suta de metri!
april spune:
mersi Andreia, dar nu dau 12 mil pe asa ceva
Sper sa nu afle curand Andrada de jocurile astea
ca ma baga in gaura
helbi spune:
Anto, din ce am vazut eu in RO, in orasele mai mici inca nu a ajuns febra "Nintendo" si "WII". Vecinele maica-mii, fete de bani gata, la care chiar nu s-ar fi pus pb sa le cumpere, nu stiam in vara cum arata un Nintendo. Nu bag mina in foc ca, dupa ce s-au jucat cu al Biancai, nu si-au achizitionat si ele ![]()
Asa ca, inca ai un avantaj ![]()
Bianca Nintendo l-a primit de ziua ei anul trecut, iar WII anul asta de la niste prieteni de familie. Mie jocurirle mi se par f scumpe, ca atare nu avem decat 2 pr WII.
Ramona, cit e la voi WII FIT, ca aici e aproape 90 Euro:-((((
Mercedes spune:
Mama, mama ce preturi! la noi cristi e in culmea fericirii acum ca il las la fotbal si sper ca daca cumva e sau va fi la curent cu jocurile va zice pas din aceasta cauza. I am facut formele pentru legitimare si mai are un hop la medicul sportiv.
In schimb au inceput meciurile si ma termina. Mi am dat seama ca pe langa cele doua zile din cursul saptamanii incepand cu inceperea scolii sigur o sambata sau duminica vor avea meci daca nu in oras in judet si asta inseamna alta distractie pe capul meu.
Intrebati la un moment dat cum se inteleg fratii.La noi bia care e mica un pic peste 3 ani asa il cafteste pe cristi(9 ani) de numa. Dar daca nu se vad un pic se iubesc cand se revad.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui helbi Anto, din ce am vazut eu in RO, in orasele mai mici inca nu a ajuns febra "Nintendo" si "WII". Vecinele maica-mii, fete de bani gata, la care chiar nu s-ar fi pus pb sa le cumpere, nu stiam in vara cum arata un Nintendo. Nu bag mina in foc ca, dupa ce s-au jucat cu al Biancai, nu si-au achizitionat si ele Asa ca, inca ai un avantaj Bianca Nintendo l-a primit de ziua ei anul trecut, iar WII anul asta de la niste prieteni de familie. Mie jocurirle mi se par f scumpe, ca atare nu avem decat 2 pr WII. Ramona, cit e la voi WII FIT, ca aici e aproape 90 Euro:-(((( Andreia |
Mda, noi avem "febra " asta de pe la 5 ani
Primul joc gameboy atunci l-a primit. Anul trecut am cotizat la unul Nintendo de ultima generatie pe la Craciun urmeaza si WII
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze