Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata, incep si eu sa strang... va zic ramas bun, sper sa reusesc sa ma vad cu cat mai multe dintre voi.. nu stiu cat mai apuc sa scriu in august... asa ca..

La multi ani tuturor celor care isi vor sarbatori ziua de nastere! Mii de si cele mai bune ganduri pentru voi!

La buna vedere!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Intru si eu acum la sfarsit de saptamana si incerc sa citesc si din urma.
Urez concediu placut si fara peripetii fetelor care se pregatesc de plecare.
Eu am avut o saptamana crunta si dureroasa in sensul ca am facut o nenorocita de sinuzita care nu mi-a dat pace cateva zile bune. Am avut niste dureri de cap groaznice, cand vorbea cineva cu mine aveam impresia ca-mi explodeaza capul ca sa descriu pe scurt prin ce am trecut. Cu injectii si antibiotice s-a rezolvat partial ca inca sunt sub tratament.
Asa ca saracuta Adelina a trebuit sa-mi suporte crizele de nervi. Oricum s-a facut o mica terorista, asa ii zic eu, nu ne mai intelegem cu ea, nu mai sta in scaunul de masa, in carut, daca o pun in tzarc arunca totul din el si apoi incepe sa planga, vrea sa ma joc cu ea, sa umble prin toata casa, iar afara vrea doar plimbata de manute si in parc la copii sa o dau in leagan. De vorbit nu mai zic ca vorbeste........, cel putin daca il vede pe tati e toata un zambet si incepe "tata, tata". Ma bucur tare ca a inceput sa invete unele lucruri, de multe ori o vad ca ne imita in multe chestii, e de ajuns sa te vada o data ca faci ceva ca te imita, chiar si cand rade cineva langa ea rade si ea.
Ma duc sa mananc si eu pana se trezeste ca aseara am avut musafiri si s-a culcat tarziu asa ca acum recupereaza.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Carpatina,Marunzika drum bun si concediu placut!

Betty pupici lui Mario, sper sa n-aiba nimic..

Andreea ce baiat poznas ai!

Greyeras sanatate multa!

Miruna mea tot striga 'iaia,tata,nana(asta sunt eu)',a inceput sa cotrobaie peste tot,merge bine de-a busilea si tinuta de manute,paseste bine.A inceput sa ne dea lucruri daca i le cerem,ne amuzam tare la fazele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am uitat sa zic, ca de la 10 luni, am trecut la Nan 3,dar l-a primit bine,nici n-a sesizat schimbarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
PS Am citit despre Tudor de Yaia si gradi. Vad ca lucrurile merg spre bine. si sa fie si mai bine de acum.

Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Am admirat azi poze cu delfinasul smecheros, mai, mai, daca de acum i-a luat tati Harley, la 18 ani o sa aiba propriul Boeing ?

Pai tati nu i-a luat Harley delfinasului, dar sa speram ca pana la 18 ani o sa aiba propriul Boeing.
Pupam ochioasa triciclista accidentata, sa treaca buba repede!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Mami, sa te bucuri de puiul tau si de ceilalti din burtik!

Ceilalti? Gemeni sau mai multi?

Poze

Mergi la inceput

Se pare ca acelasi lucru intrebase si Carpatina. Gand la gand cu bucurie... sau mai bine zis intrebare la intrebare.

Eu trebuie sa fug sa fac un dus cat timp mai doarme Tudor ca la 15 plecam la o petrecere si nu cred ca mai intru pana maine. Asa ca duminica placuta in continuare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Da, teodoran are 2 bebici in burtica, nu a gesit bernix.
Accidentata va multumeste pentru pupici
Deocamdata doarme, eu am sa incerc sa mai incarc ceva poze, ca n-am mai pus din iulie.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Hop si noi. Tot in umbra, insa ff ocupati. Reamenajam balconul, am vizitat si pe strabunica. Am ramas datoare cu niste raspunsuri si cu multumiri pt Adimercedes care pur si simplu 'm-a luminat' in unele chestiuni legate de somn. Multumesc si celorlalte mamici pt raspunsuri. Promit sa revin cu detalii legate de somn, daca tot v-am bombardat atat si am facut valuri.
Pana atunci rapid cateva remarci, ca nu stiu cat am 'liber'.
Greyeras multa-multa sanatate. Sper sa scapi cat mai curand de dureri. Stiu cat de crunt poate fi. Si zici ca Adutza e 'terorista'? Trimit echipa de anti-tero pt fata.
Betty, sper sa fie numai o banuiala si papanashul Mario sa fie sanatos.
D-na Carpatina voiaj linistit si relaxare totala. Socializare placuta pe la intalneli. Nu uita sa ai mereu la indemana vreo duzina de sacose, nu se stie ce ademeneli ti se pregatesc.
Danuta ziceai ca din iunie v-a parasit Zana M? Si noi tot de atunci i-am pierdut urma. Noi ne laudam cu 6, si pariez ca in curand cu 10, ca tare mai e umflat in gurita. Nu mai stiu cine zicea de 10 dinti... Afibebe oare??? Vroiam sa stiu ce zice cartea, unde ies nr 9 si 10? Jos/sus? La Teo pare ca inainteaza odata incisivii lateralii cu caninii si molarii inferiori. M-am uitat in gurita lui si e crima pe acolo.
Yaiaaaaaaaaaaaaaaa, ce faci mamico? Dragalesti gradinarul cumintel pt saptamana reusita la gradi? Si ia zi, te-ai perpelit (= ai slabit) or ba saptamana asta?
Luy mi-ai lipsit! Teo pupa mandra posesoare de trici, cu buzitza sparta cu tot.
Teo s-a umplut saptamana asta de cucuie. 2 din 3 achizitionate la momentul trezirii/ la adormire. Se tot duce la tablia patului la jucarii si mai scapa capul printre perne de adormit ce e. Am pus patura, sper sa nu se mai intample.
Pun un link sa va distrez putin, eu m-am amuzat copios cu balonul de sapun iesit din gurita... http://www.peteava.ro/video/material/29524

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput