Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

S-a intamplat in sfarsit minunea pe care o astept de 3 saptamani, mi-au reparat netul !
Dau de baut la toata lumea, sa curga sampania !!!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

carpatina mutumesc !

Mi-a fost cumplit de dor de voi de toate si de bebicii vostri frumosi, tare singura m-am simtit perioada asta, ca n-am avut cu cine vorbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Pt intalnirea de la mare:

1. bikmaria 17-23.08 in ?
2. luy 15-? .08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia

Listuta ramane deschisa, va asteptam sa va inscrieti. Parca era LaviniaN care merge in Saturn?

Si Sabina cred ca e de pe 15.08 la mare, la 1Mai? Ce zici, convingi sotul sa urneasca masina pt o intalnire "mare" la mare?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

In eforie nord ,dar putem veni in mamaia sau unde se tine intalnirea

Mergi la inceput

Habar n-am ce s-a mai discutat pe aici, va rog spuneti-mi de e rost de intalnire. Carpatina, cand vii la Ploiesti ? Sper sa nu te ratez !
Marunzika, noi vom fi la Constanta intre 18 si 22 august. Sa inteleg ca mai sunt si alte fete in perioada respectiva si ca ne vedem ? Ar fi grozav ! Da' spuneti-mi de acum, sa ma bag la program de dat jos celulita, ca la mare se vede, dat fiind costumatia sumara

Mergi la inceput

Duamna C faci si tu o listuta pt o eventuala intalnire in Ploiesti? daca da vreau si eu un loc pe lista ,ar fi grozav sa ne intalnim .
LUY bine ai revenit si noua ne-a fost dor de tine ,Mariuca ce face ,cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Eu am zis de gros in avion. Mi-e mi-a fost frig de cateva ori si am gasit si aici pe la un subiect despre calatorii. Eu zic ca nu strica un jerseu si o pereche de pantalonasi lungi.

Cine a mai mers cu bebe cu avionul si vrea sa impartaseasca din experiente, please. Asta e mareeea mea problema.
Am loc sa-l schimb nu-i asa? Pe aeroport macar, desi nu ar fi rau si in avion. Parca vad la ce noroc am ca-mi face un norocel parfumat.
Ma gandesc ca trebuie sa fie ceva gen mama si copilul Pana sa am si eu un odor nu prea eram pasionata de chestiile astea, dar de-acu s-a ispravit...

Mi-e groaza insa cu mancarea de pranz. Avionul are plecarea la 13, 2 ore inainte sa fim plus drumul de la Targoviste... Nu vrea borcanel neam...I-as lua papita inghetata... Nu stiu ce sa fac.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy ce ma bucur ca esti "online". Multi de la mine!!!!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

ce liniste pe aici...
NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Luy, bine ai revenit!!!!!!!!!

Magda, bine ai revenit cu noutati! Copiii seamna tare bine, sunteti o familie foarte frumoasa! Tare imi e cunoscuta mamica nepotelei tale. Scrie pe fortum?

Noi suntem bine, ocuapate ca deobicei. Zilele astea Daria iese la plimbare cu bui si bichi.
E tare vesela si vorbareata spre deliciul tuturor!!!

Astazi am facut o super curatenie generala, fug linga Daria.

O noapte linistita!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Habar n-am ce s-a mai discutat pe aici, va rog spuneti-mi de e rost de intalnire. Carpatina, cand vii la Ploiesti ? Sper sa nu te ratez !
Marunzika, noi vom fi la Constanta intre 18 si 22 august. Sa inteleg ca mai sunt si alte fete in perioada respectiva si ca ne vedem ? Ar fi grozav ! Da' spuneti-mi de acum, sa ma bag la program de dat jos celulita, ca la mare se vede, dat fiind costumatia sumara

Tare ma bucur ca ai revenit . Mi-am notat nr tau de telefon.

Listuta pt intalnire:

1. bikmaria 17-23.08 in Eforie Nord
2. luy 18-22.08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia

Si, cine mai doreste, cine mai pofteste, cu mare placere va asteptam.

Poate reusim cumva sa stabilim "cat-de-cat" o zi potrivita pt toate fetele si poate si o locatie (cine stie!).

Cat despre celulita, vreau si eu sa fac impachetari miraculoase, nu am decat 3 zile inainte sa plec la mare, daca fac 1/zi ma ajuta cu ceva, se duce ceva? Va rog pe cele care stiti sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!

Si, ce iaurt (in Ro) dati la bb?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput