Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 12
luy spune:
S-a intamplat in sfarsit minunea pe care o astept de 3 saptamani, mi-au reparat netul !
Dau de baut la toata lumea, sa curga sampania !!!!
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
carpatina
mutumesc !
Mi-a fost cumplit de dor de voi de toate si de bebicii vostri frumosi, tare singura m-am simtit perioada asta, ca n-am avut cu cine vorbi ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Pt intalnirea de la mare: 1. bikmaria 17-23.08 in ? 2. luy 15-? .08 in Constanta 3. marunzika 15-22.08 in Mamaia Listuta ramane deschisa, va asteptam sa va inscrieti. Parca era LaviniaN care merge in Saturn? Si Sabina cred ca e de pe 15.08 la mare, la 1Mai? Ce zici, convingi sotul sa urneasca masina pt o intalnire "mare" la mare? www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank"> ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
In eforie nord ,dar putem veni in mamaia sau unde se tine intalnirea

luy spune:
Habar n-am ce s-a mai discutat pe aici, va rog spuneti-mi de e rost de intalnire. Carpatina, cand vii la Ploiesti ? Sper sa nu te ratez !
Marunzika, noi vom fi la Constanta intre 18 si 22 august. Sa inteleg ca mai sunt si alte fete in perioada respectiva si ca ne vedem ? Ar fi grozav ! Da' spuneti-mi de acum, sa ma bag la program de dat jos celulita, ca la mare se vede, dat fiind costumatia sumara 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bikmaria spune:
Duamna C faci si tu o listuta pt o eventuala intalnire in Ploiesti? daca da vreau si eu un loc pe lista ,ar fi grozav sa ne intalnim .
LUY bine ai revenit si noua ne-a fost dor de tine ,Mariuca ce face ,cum este?
isabeluta spune:
Eu am zis de gros in avion. Mi-e mi-a fost frig de cateva ori si am gasit si aici pe la un subiect despre calatorii. Eu zic ca nu strica un jerseu si o pereche de pantalonasi lungi.
Cine a mai mers cu bebe cu avionul si vrea sa impartaseasca din experiente, please. Asta e mareeea mea problema.
Am loc sa-l schimb nu-i asa? Pe aeroport macar, desi nu ar fi rau si in avion. Parca vad la ce noroc am ca-mi face un norocel parfumat. ![]()
Ma gandesc ca trebuie sa fie ceva gen mama si copilul
Pana sa am si eu un odor nu prea eram pasionata de chestiile astea, dar de-acu s-a ispravit...
Mi-e groaza insa cu mancarea de pranz. Avionul are plecarea la 13, 2 ore inainte sa fim plus drumul de la Targoviste... Nu vrea borcanel neam...I-as lua papita inghetata... Nu stiu ce sa fac.
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Luy ce ma bucur ca esti "online". Multi
de la mine!!!!!!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Erina spune:
Buna seara!
Luy, bine ai revenit!!!!!!!!!
Magda, bine ai revenit cu noutati! Copiii seamna tare bine, sunteti o familie foarte frumoasa! Tare imi e cunoscuta mamica nepotelei tale. Scrie pe fortum?
Noi suntem bine, ocuapate ca deobicei. Zilele astea Daria iese la plimbare cu bui si bichi.
E tare vesela si vorbareata spre deliciul tuturor!!!
Astazi am facut o super curatenie generala, fug linga Daria.
O noapte linistita!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Habar n-am ce s-a mai discutat pe aici, va rog spuneti-mi de e rost de intalnire. Carpatina, cand vii la Ploiesti ? Sper sa nu te ratez ! Marunzika, noi vom fi la Constanta intre 18 si 22 august. Sa inteleg ca mai sunt si alte fete in perioada respectiva si ca ne vedem ? Ar fi grozav ! Da' spuneti-mi de acum, sa ma bag la program de dat jos celulita, ca la mare se vede, dat fiind costumatia sumara ![]() |
Tare ma bucur ca ai revenit
. Mi-am notat nr tau de telefon.Listuta pt intalnire:
1. bikmaria 17-23.08 in Eforie Nord
2. luy 18-22.08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia
Si, cine mai doreste, cine mai pofteste, cu mare placere va asteptam.
Poate reusim cumva sa stabilim "cat-de-cat" o zi potrivita pt toate fetele si poate si o locatie (cine stie!).
Cat despre celulita, vreau si eu sa fac impachetari miraculoase, nu am decat 3 zile inainte sa plec la mare, daca fac 1/zi ma ajuta cu ceva, se duce ceva? Va rog pe cele care stiti sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!
Si, ce iaurt (in Ro) dati la bb?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">

Yannisa Milena
24.08.2007