Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Am devenit obsedata rau?? |
Cred ca da!!!! (Io' n-am vrut sa-ti zic... da' daca tot ai intrebattt..
Daca doctorul zice ca e normal... de ce-ti mai bati capul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Yaia.. si cu somnul cum e la cresa? Banuiesc ca incearca sa-i culce pe toti o data. Si daca unul nu are chef de somn la ora z? Sau daca i se face somn mai devreme/mai traziu? Cam aceleasi intrebari le am si referitor la mancare..
Si Tudor se joaca cu jucariile doar.. sau a trecut si la joaca cu copii?
=====================
Marunzika spune:
carpatina ai trecut cu bine? 
Sunt deja pe drum sotul si motanul + toate bagajele?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Pt intalnirea de la mare:
1. bikmaria 17-23.08 in ?
2. luy 15-? .08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia
Listuta ramane deschisa, va asteptam sa va inscrieti. Parca era LaviniaN care merge in Saturn?
Si Sabina cred ca e de pe 15.08 la mare, la 1Mai? Ce zici, convingi sotul sa urneasca masina pt o intalnire "mare" la mare?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika carpatina ai trecut cu bine? ![]() Sunt deja pe drum sotul si motanul + toate bagajele? |
O sa aflu daca cu bine abia in septembrie...
Da, baietii au plecat azi dimineata.. Toate bagajele? Pai si noi sa nu mai ducem nimic?
Bagajele tale in ce stadiu sunt?

=====================
Marunzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
O sa aflu daca cu bine abia in septembrie... Da, baietii au plecat azi dimineata.. Toate bagajele? Pai si noi sa nu mai ducem nimic? Bagajele tale in ce stadiu sunt? ![]() |
Pai eu fac si desfac, apoi cantaresc, constat ca depasesc, mai renunt la ceva, iar cantaresc si tot asa. In mare sunt aproape gata, mai am de bagat bibe si ce mai folosim in ziua respectiva.
Cum o imbraci pe Ioana pe avion? Tre' sa iau si ceva mai grosut cu mine? Oare ma lasa cu apa-n termos, pt lapte?

Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
Cu-cu !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Cum o imbraci pe Ioana pe avion? Tre' sa iau si ceva mai grosut cu mine? Oare ma lasa cu apa-n termos, pt lapte? |
Cand zici gros la ce te referi? De ce ar trebui sa fie mai gros in avion? (mai zicea si Isabela parca de "ceva gros pentru avion")
In ultima vreme se inchide si usa la avion, asa ca nu mai e frig
Eu o imbrac normal, ca de plimbare.. mereu am si un pluovaras cu mine.
Eu laptele l-am luat deja facut, si asa o sa fac si acum..
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Cu-cu ! |
In sfarsit! Bine ai revenit!

=====================
cecilia L spune:
Am intrat repede sa va salut, abia am terminat treaba si bagajele, parca am pleca o saptamana, nu 3 zile.....deh mama disperata, iau si asta daca e prea frig si asta daca e prea cald.....
Anisia, ma multumesc cu orice sport, il prefer pe cel cu bona parca suna mai cunoscut, unde-i unul merg si doi....mai ales ca sunt nascuti in aceasi zi/luna/an.
Sa ne traiasca baietii.....La multi ani! Yanisucu sa fi sanatos, frumos si destept.
Chiar asa La multi ani! tuturor celor care mai sarbatoresc inca o lunita.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi