Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
MissParker spune:
Dupa amiaza buna si de la noi! Sa va zic ce am facut. Deci am dormit cu el in pat langa mine, nu l-am mai pus in patutul lui, si - surpriza – a dormit mult mai linistit si nici nu l-am strivit
Am evadat doar pt. o ora jumate pe canapea. M-am odihnit bine. Ah, mii de multumiri pt. sfatul de a nu-l mai schimba de pampersi noaptea inainte de fiecare alaptare, l-am schimbat doar la 23 si la 7, a fost suficient… Ce usurare!
La 7 l-am alaptat si dupa aceea n-a mai vrut sa adoarma, dar imi dadea niste zambete smechere de m-a terminat. L-am schimbat, a scuipat putin laptic si dupa aceea l-am pus in patutul lui. Am mancat ceva de micul dejun, iar la ora 9 eram deja iesita pe usa cu carutul. Ah, jos pe terasa am dat nas in nas cu vecina. Eu, zambitoare: “Hallo, Mutti”. Ea, f.f.f. morocanoasa si prost dispusa: “Neata”… pana m-am dus iar sus sa-l aduc pe David ca sa-l pun in carut ea deja intrase iar in casa si nu am mai vazut-o de atunci (asteapta s-o sun daca am nevoie de ea, asa ramasese stabilit ieri dimineata, cand am indraznit sa-i spun ca nu i-l dau pe David fiindca ies EU la plimbare cu el – si am iesit chiar de doua ori, la 5 a venit prietena mea cea mai buna si m-am plimbat cu ea vreo 2 ore, mi-a facut taaare bine).
Deci am fost azi dimineata cu el la posta, am trecut repede si pe la un magazin de pantofi si mi-am luat niste saboti comozi (cu talpa ortopedica lavabila la 30°), am fost la o patiserie si am mai luat ceva cornuri pt. micul meu dejun de maine, apoi pe drumul inapoi am trecut 10 minute si pe la doctorul meu de casa (care e tot roman) ca sa i-l prezint pe Daviducul (m-a complimentat ca e tare frumusel
), per total am facut o plimbare de o ora si jumatate!
Apoi am ajuns acasa, unde am facut un dus, l-am alaptat pe Daviduc, l-am pus sa doarma, dupa 30’ l-am tinut in brate vreun sfert de ora cat a zbierat de tremurau peretii, apoi l-am mai tinut in brate, de fapt intins vertical pe burtica mea, am citit o revista, la ora 13:30 l-am alaptat din nou si in sfarsit l-am rapus, acum doarme tun pe perna de alaptat, iar eu am intrat pe forum, in acelasi timp imi fac si unghiile de la picioare si dupa aceea ma duc repede sa ma spal si pe cap. Sunt foarte multumita de mine, uite ca m-am descurcat!!
aelita,
multumesc ca intotdeauna de incurajari si de cuvintele calde! Din pacate cu Mutti situatia e alb-negru, ea nuante de gri nu cunoaste. Imagineaza-ti ca acum a pus bot si face pe jignita si de ce?? Din cauza ca Bogdan a vrut ieri sa stea el cu David!! Eu asta am inteles din dialogul lor de ieri: ea il astepta lacoma afara, el pleca la servici si ii explica pe scurt ca nu i-l aduce pe David fiindca a stat el cu David de la 6 pana la 8:20, iar ea da din umeri si zice: “Pai eu eram treaza de la 7”, sugerand ca vezi Doamne pentru Bogdan ar fi fost mai placut sa i-l paseze pe David ei decat sa stea el cu copilul lui!! Lui Bogdan ii statea pe limba sa-i spuna: “Pai de ce te-ai trezit de la 7, aveam ceva programat??”. Ce “ajutor” e ala? Nu-mi place sa mi se bage pe gat asemenea chestii, sa mi se reproseze indirect ca n-am facut ce voia ea si chiar mai putin imi place jocul asta de-a “vai, m-ai jignit, acum simte-te vinovata”, ea uita ca eu am trait 10 ani cu “podoaba” ei de fiu care era la fel, manipulativ si cu tot felul de “sensibilitati” pe care toata lumea trebuia sa i le menajeze ca sa nu se supere micul print
Apreciez un ajutor care este complet dezinteresat, dar la Mutti nu este asa. Ea vine cand ii convine ei, incepe sa-l “mangaie” pe David cand el doarme (mai bine zis ii scutura mana!!), tot timpul intreaba daca e treaz (eventual sa-l pun sa faca niste giumbuslucuri pentru placerea dumneaei??). Imi ofera de alibi sa ma ajute in casa (i-am solicitat doar sa ma ajute la gatit saptamana trecuta si sa-mi spele putin chiuveta si pe jos in baie, asta a fost tot, iar ea deja transpirase si imi spune ca o dor umerii si bratele si ca nu mai poate sa faca precum facea pe vremuri – pai atunci de ce te mai oferi????), pe ea o intereseaza sa ma “ajute” stand ea cu copilul meu. Nu, mersi, nu servesc asta! Ne bate gandul sa nu mai apelam la ea deloc, nici pentru casa ei din Tirol, mai bine gasesc tot la pensiunea aia si platesc decat sa ma oblig la cineva care-mi face numai scheme si cu care sa ma port permanent cu manusi. Am obosit, pur si simplu! E mai bine sa luam ceva distanta. Pe tine te admir din tot rarunchii ca te descurci asa bine cu doi 
melly, hai sa te vedem cu culoarea cea noua!
ancaurn,
saru’mana de incurajare! Ce bine e sa fii mai odihnita, o binecuvantare!
Simonix, baga si tu reteta la pizza aia meseriasa si la tartiflette aia, ca salivez pe acilea ca un dulau la soare 
cenia,
multumesc si tie mult!! Of, fetelor, ce m-as face fara voi?
Vianne, si eu ti-am savurat pozele, absolut superbe, ca dealtfel si protagonistii, toti trei!!
leeloo, felicitari pentru Tudorelul voinic!! Mama draga, dar nu ti-e teama sa-l lasi singur sa doarma pe burta? Ca noua ni s-a spus sa nu cumva sa-l lasam sa doarma pe burtica nesupravegheat. Ia, ca o sa-l pun si eu pe Daviducul mai des pe burtica. Eu am incercat, dar la David nu merge decat cand e adormit beton, altfel isi ridica imediat capsorul sau incepe sa suga cearceaful
Bravo si pt. slabit, si eu mai am 4 kile din 17, ma declar multumita deocamdata. Mai mult nu merge, ca am in congelator inghetata de nuci Maple Walnuts de la Mövenpick, nu se poate s-o dezamagesc si sa lipsesc de la intalnirea zilnica ![]()
Laurita, misto rau rochita de botez. Auzi, daca pantofii tai sunt cu mov deschis si cu negru si cu putin argintiu, s-ar putea sa am si eu o pereche identica
Tare frumosi sunt, desi nu stiu daca o sa-i port si a doua oara, ca nu mai am la ce. Chiar, fetelor, am atatea toale care nu ma mai incap, pantofi scumpi incaltati cel mult o data sau de doua ori, tare ma bate gandul sa le vand pe toate pe e-bay… Cred ca as scoate mia de euro pe tot ce am si care este acum inutil…
Lilly79, bravo pentru Julia voinicuta! Mai fetelor, nu ma mai joc, Daviducul meu e printre codasii odiseei
ei, doar cronologic vorbind, evident… 
Doloress, va simtiti mai bine??
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Lorich spune:
Miss ce ma bucur sa vad din nou un mesaj plin de tonus de la tine !
Vezi ce bine e sa simti ca te descurci? Ma bucur tare mult ca e mai bine si fiind un cerc vicios, cred ca si Daviducu va fi mai linistit ca te simte pe tine si tot asa; cel putin la mine asa a fost... de unde mi-era groaza sa ies din casa din cauza de tipete ...acum ies, uite martora Gabitza, cat putea sa urle azi cand ne-am intors si n-am intrat in panica... ce vrei crestem si noi o data cu ei.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Reallaura spune:
Miss, da, exact asa sunt!!! ce chestie sa avem la fel... MA bucur ca-ti place rochita...
si ma bucur ca esti mai bine. Ai dreptate cu ajutorul. cand te ajuta cineva sa te ajute cand trebuie si sa te scuteasca de greu, nu de ce-ti face placere...
Eu am o alta dilema...doarme bb al meu de pe la 12-1, neintors, deci de vreo 5-6 ore. I-am dat sa pape in somn ca incepuse sa planga...ce ma fac cu el diseara???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Vianne spune:
Cleo, multumim. Pup
Leeloo, repede s-a intors Tudor…Foarte precoce! Pup burtica lui!
Multzam de sfatul cu suzeta. O sa incerc sa ii pun mylicon, e asemanator cu sab simplex. Sper sa functioneze…
Reallaura, esti haioasa cu pepenele zilnic… Aici rar gasesc unul cu gust…
Faina tare rochita!!!
Cadina, eu cand am luat suzeta scria pe prospect sa o sterilizez doar la inceput, apoi spalata cu apa si sapun si clatita bine. De biberoane nu stiu ce sa iti zic pt ca nu folosesc.
Lilly, ce bine isi tine capul Julia! Parca povestesti de Stefana, si ea vrea plimbata sa doarma si daca vreau sa o pun in patut de cele mai multe ori se trezeste
MISS, ma bucur tare tare mult ca ai iesit.. ai déjà alt tonus, se simte! Vezi ce mult poate sa faca o iesire… Si bineinteles ca te descurci, nu am nici un dubiu…![]()
Miss, tu vorbesti de inghetata SCHOLLER????? Cat e de buna!!!!! Eu am lucrat la ei, cand eram in Brasov, apoi si-au mai restrains activitatea… E cea mai buna inghetata ever!!!!

Multzam pt cuvintele frumoase! Prind bine! Pup cu drag!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Doloress spune:
Socrate subscriu la ce ziceai, si eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa ii fie mai intai bine lui bebe si mai apoi mie. Asta inseamna ca trebuie sa renunt la tabieturile mele si sa il acomodez pe el, nu conteaza cat de greu mi-ar fi. Bineinteles, trebuie o cale de mijloc, nici sa ajung in culmea depresiei. Dar de exemplu daca el vrea in brate plimbat toata ziua, asa ii place lui sa descopere lumea, apoi asta fac toata ziua si nu ma uit ca ma doare spatele, ca mai am de spalat un vas sau de calcat o rufa. Las toate si ma plimb cu puiul in brate si ii arat lumea, asa cum vrea el sa o vada, de sus. La urma urmelor eu sunt adultul si mi se pare normal sa renunt la ale mele sa il ajut sa se adapteze cat mai placut cu putinta la lumea asta. Si daca el e fericit si zambeste, nimic nu mai conteaza. Asa ca am hotarat sa nu mai tin seama de ce zice unul si altul si sa fac mereu cum imi dicteaza instinctul. De aceea ma plimb toata ziua cu el in brate desi mama imi zice ca asa am sa il invat si o sa il dezvat greu mai apoi. Apoi il culc cu mine in pat pe la 5-6 cand incepe sa faca mofturi si asa am un somn linistit pana pe la 9, nemaivorbind si de sot care poate dormi ca oamenii si se duce si el cu mintea limpede la servici.
Ieri, cand a dormit toata ziua, am dormit si eu cu el. M-am temut, sa nu cumva sa stea treaz noaptea. Din punctul asta de vedere sunt tare norocoasa, noaptea doarme linistit, bine cu pauzele de masa din 3 in 3 ore, invariabil, insa ziua sta mereu treaz, rar cand doarme. Am remarcat ca daca ne facem aliatii lor, cand se joaca el ma joc si eu, cand doarme el, dorm si eu, apoi e mult mai simplu decat sa incercam mereu sa le impunem programul nostru care poate nu cadreaza cu ritmul lor.
Maitreyi asta-i buna, cum adica sa se sucareasca doctorul ca nu vrei sterilet? Si mai ales sa te ameninte ca daca ramai iar gravida nu te mai ia nimeni in evidenta? Mi se pare de-a dreptul barbar. Dar cine se crede, un fel de Dumnezeu? Numai tu ai dreptul sa te pronunti asupra corpului tau. O fi un doctor bun, insa la capitolul bun simt mi se pare ca mai are de invatat. Aici cred ca ar fi dar la ziar sa faca asemenea afirmatii.
In alta ordine de idei, vazut bebica in roz, o frumoasa! Daca tot seamana putin cu Patrick al meu, ce zici, ne incuscrim?
Mihaser vreau si eu la tzara!! Tare mi-e dor de aer curat si de animalute. Si eu m-am contrat cu maica-mea din cauza sotului, ea e super-geloasa si posesiva de cand o stiu, inca il mai considera pe sotul meu rapitorul din Serai... Nu s-a impacat nici acum cu gandul (desi avem 8 ani de casatorie) ca formam o familie unita si ca atunci cand nu au dreptate mai fac front comun cu sotul. I se pare de neimaginat, si atunci incepe cu reprosuri, de genul, nu mai ai parinti, te doare undeva de noi etc etc. Genul cine nu-i cu noi e impotriva noastra. Ei, ne-am impacat noi intr-un fel dar stiu ca nu ma va ierta niciodata, am indraznit si i-am zis niste adevaruri care ma deranjau demult. Acuma an zis, fie ce-o fi, nu mai imi este frica (am trait mereu cu frica sa nu ii supar, sa nu ii deranjez) si abia acum cand am copil am realizat ca eu l-as iubi pe al meu orice mi-ar zice si orice mi-ar face, ca as prefera sa imi zica in fata unele chestii care l-ar deanja la mine decat sa tina in el frustrari adunate. Asa ca am avut curaj si i-am zis cateva si s-a suparat, a plans, am plans amandoua, insa sper ca m-a iertat si m-a inteles. Tot spre binele ei i-am zis, ca ma enerveaza ca pozeaza mereu in victima si mereu se plange ba de una, ba de alta. Ei si nu am mai suportat, i-am zis ca e responsabilitatea ei sa fie fericita si sa nu mai dea vina pe altii de nefericirea ei.
Am trecut cu vederea ca mi-l lua mereu pe Patrick in brate apoi cand il luam eu tipa la mine sa il las jos ca il invat in brate, am trecut cu vederea ca ii zicea mereu "Hai la mama", si cand cineva i-a atras atentia si i-a zis "Hai la bunica", ea cica "Nu, hai la mama ca eu sunt mama lui!" si multe alte chestii care deranjeaza, insa am lasat-o sa-si faca damblaua ca la o adica pleaca si sta singura in tara atata vreme, deci sa se simta si ea mama lui Patrick pentru doua luni. Abia mai aveam si eu timp de ale mele. Insa cand o aud ca se plange toata ziua si o apuca nervii din orice... atunci nu am mai rezistat.
Chinabulina te inteleg cu hainutele la botez, eu am o prietena care s-a suparat de tot pe nasi pe chestii de genul asta, cum a fost facut botezul. Inainte nu as fi inteles, insa cunoscand-o pe ea, nu pot sa judec, asta a contat pentru ea foarte mult, si nu a putut trece peste.
Stefany intrebai cum a reusit Patrick sa raceasca, pai de la matusa-mea. Ne-a prins odata o ploaie la plimbare, in doua minute ne-am adapostit la un restaurant, Patrick era bine invelit acolo cu acoperamantul de ploaie. Insa pe matusa-mea a plouat-o si a stat uda vreo ora asa si a racit bocna. Si de la ea am luat toti trei
Asa cand stai intr-un apartament cu doua camere, 5 adulti si un copil
Bine ca ma mut acuma la 1 septembrie, o sa am 5 camere practic. Ca am sufragerie separata unde sa mancam, o uitam mereu la socoteala, o puneam in acceasi oala cu bucataria, insa intr-adevar e camera separata. Insa cam degeaba acuma, ca au plecat musafirii. Oricum abia astept sa ma mut. Piticotul meu tot e racit saracutul, e tare fornait si tuseste si stranuta. Cum zicea si Laura nu prea e nimic de facut cu racelile la bebei. Am fost la clinica de alaptat si mi-a zis asistenta de acolo ca trebuie sa stau si sa astept sa treaca, tot ce pot sa fac e sa ii suflu bine nasul. A zis ca daca nu face febra nu are rost sa merg la doctor. Doctorul lui e in concediu si m-a sfatuit sa merg la urgente in caz de ceva, ori eu nu merg la urgente sa stau 10 ore cu copilul acolo, mai mult il stressez, daca nu face febra.
Vianne tare am mai ras cu pmnul in ochi, mi-o si imaginez ce simpatica e!
Cleo si eu din septmebrie ma mut si incerc sa il spar pe bebe in camera lui. Sper sa vrea, cand vine noaptea doarme tun, nu conteaza unde. Problema lui e pe la 5-6 dimineata.
Miss felicitari pentru bebe David voinicel! Hai ca mai e putin si trece perioada de acomodare. Nu ne deprimi deloc, scrie aici si varsa-ti oful, de cate ori vrei tu.Si al meu papa la 2.30-3 ore, e un adevar chin, mai ales ca vreo jumate de ora dupa trebuie tinut inn sus sa eructeze, ca de nu, vomita tot. O adevarata provocare masa la el, insa am iesit si asa. Mai intai suge la san, apoi formula, ca desi fac tratament, nu se observa prea mare crestere in productie. Acuma mi-au marit doza la 8 pe zi, sa vedem. M-au mai pus sa ma si mulg, pe langa ca ii dau pe putin 8 mese pe zi, plus formula, plus tinut in sus... Le-am zis ca nu le promit nimic, daca mai am timp o sa ma si mulg, mi-au zis sa fac ce pot si eu. Noroc ca sotul meu se ocupa de curatenie de la A la Z, ca de nu, capiam cu totul.
Simonix si la mine s-a dus slabitul pe apa sambetei cu mama la mine! Apoi si pastilele pe care le iau, de alaptat, imi dau o pofta de mancare grozava! As manca non-stop, daca nu mananc seara de exemplu ma doare stomacul de foame. Asta e, pana nu il intarc, nu ma gandesc la cure de slabire.
In legatura cu alcoolul si eu am mai baut cate o bere, in speranta ca voi mari productia, am grija sa o beau imediat dupa ce ii dau san si sa astept apoi vreo 2.30 pana se duce alcoolul din lapte, uitati aici un tabel interesant, in functie de greutatea pe care o aveti si numarul de bauturi, in cat timp se elimina alcoolul din lapte: http://www.motherisk.org/women/updatesDetail.jsp?content_id=347#table1
in legatura cu sosetica pe cuculet eu am primit niste caciulite speciale, sunt tare simpatice, special pentru asa ceva. Nici nu stiam ce sunt, am intrebat-o pe tipa ce mi-a dat cadoul ca nu stiam la ce folosesc, credeam ca sunt caciulite pentru papusi.
ancaurn spune:
Buna fetelor!
Mihaser si eu am crema cu acid boric si sunt tare multumita de ea. E excelenta nu numai pt iritatiile de la fundic. Noi o folosim toti in casa pt zgarieturi si chiar pt ciupiturile de tantari. Vindeca orice mult mai repede.
Cadina poate ca pudra ramane in cutele de la gat si intretine umezeala si de aceea nu trece. Incearca si cu crema ce o ai de la spital (cred ca e aceeasi cu cea din reteta lui Mihaser), dar in strat ff subtire.
Miss alta viata, nu? Deja e alt ton in postarea ta. E ca atunci cand la sfarsitul iernii miroase a primavara. Tine-o tot asa!
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Doloress spune:
Laura superba rochita! Iti vine tare bine, ai sa fii o mamica tare frumoasa.
Leeloo felicitari pentru bebe precoce care se intoarce! Nici eu nu l-am lasat pe burta, mi-au dat si pliante de la spital "Dodo sur le dos", nu cumva sa il las pe burta nesupravegheat, asa ca nu prea e invatat.
Miss mie si sotului ne-a trecut raceala, insa piticotului nu prea... Imi pare bine sa aud ca esti OK! Si la mine era la fel, mama ma ajuta mult, insa parca imi lua toata energia si mie si lui bebe. Era mereu nervoasa, in casa o atmosfera asa de apasatoare, al meu sot abia astepta sa plece la servici. Acuma sunt singura, am o gramada de treburi nerezolvate, dar e asa de bine!!!! Te inteleg bine cu omuletii-victima, te storc de energie. Eu sunt fericita si optimista orice ar fi. Deja mamna ma suna si e super-ingrijorata de raceala lui bebe. Asa era si a mine, nu era chip sa planga bebe oleaca, si incepea cu tot felul de scenarii, ca ba are aia, ba are ailalta.
Mergeam la doctor si zicea ca totul e OK, o apucau niste nervi de numa, ca doctorii sunt prosti in Canada ca bebe sigur are ceva. Off, greu.
Am avut niste zile de vis, duminica, luni, marti , de cand am ramas noi trei. Cred ca si bebe s-a mai linistit, nu mai e aglomeratia aceea si nu mai vede 100 de omuleti pe metru patrat.
MissParker spune:
Of, ce bine ma simt acum! Am sunat-o pe Mutti si am invitat-o sa-l vada pe David, daca vrea, ce ziceti ce tare sunt? I-am zis ca-l alaptasem si ca e inca treaz, dar in 5 minute pana a venit ea el adormise
I-am povestit pe ton absolut normal ca am dormit excelent azi-noapte, ca am fost la plimbare, pe unde am fost si ce am facut si mai ales cat de bine mi-a facut sa ies din casa. Am avut o conversatie absolut normala de 10 minute, dupa care ea mi-a reamintit finut (
) ca trebuie sa se duca jos, sa-i calce pantalonii lui Bogdan; i-am zis sa mi-i aduca mie sa-i calc, mai ales pe caldura asta care e ucigatoare pt. varicele ei, dar sunt sigura ca n-o va face (pai sa dea din mana si ultima arma?). In fine, acum pot sa rad despre asta, am decis sa fac ce vreau eu si dansa trebuie sa se adapteze. Punct. Daca vrea sa-l mai vada pe David, tb. sa devina mai flexibila. ![]()
maitreyi, dura faza cu steriletul. Si mie doctorul mi l-a recomandat cam prea agresiv si “monologic” (adica nu ma lasa sa ma gandesc) si i-am cerut eu timp de gandire, iar acum am hotarat: NU. Raman la pastile anticonceptionale.
Dolores,
pentru modul cum ai clarificat lucrurile cu soacra ta. Aceeasi lupta o duceam si eu cu Mutti, care mi se plangea mie ca “Am 3 copii si uite ca sunt singura in perioada de sarbatori”, la care eu i-am reamintit ca a facut o mare greseala daca a facut 3 copii pentru a-si umple viata, fiindca e bine sa le dai drumul in viata copiilor si sa-ti vezi de viata ta cand ei devin maturi, i-am spus, delicat dar ferm, ca nu e responsabilitatea copiilor ei s-o faca fericita (cel mai mare are 43, cel mai mic are 39 de ani) si ca e trist ca ea nici acum nu realizeaza ca fericirea fiecarui om se afla in el insusi, in propriile lui resurse (nu in copii si nici in mobila noua!). Ma intreb daca asa vom fi si noi la batranete sau e doar un simptom al generatiei parintilor nostri? Eu as vrea sa ma impusc inainte de a deveni asa…
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Nicole1980 spune:
Noi declaram prima noapte in care bebe a dorimit de la 23.30 la 05.30. Secretul : a dormit pe o parte, la ceva timp s-a intors pe spate, iar pe la 3 l-am intors pe burta. Cred k se trezea noaptea k amortea, nu ?
Acelasi lucru am facut si dupa amiaza de la 14.30 la 18.30 .
Bebeii vostri care dorm noaptea continuu 6-7 ore ii intoarceti din cand in cand ?
Si al meu s-a intors de cateva ori de pe burta pe spate, dar a fost involuntar….
Noi am iesit si ieri de la 20.00 la 21.30, iar azi am iesit pe la 12 dar era foarte bine in parc.
Acum vom iesi din nou.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
cenia spune:
Salutare dragi mamici
EU beau o cafea si va invit sipe voi dar miiine la voi!
Berica eu as bea in locul vostru, dar noi nu bem alcool absolut deloc, asadar pas, dar fara alcool si daca va place e ok. nu?
m-am muls, beau cafea si o sa pregatesc bagajele sa plecam la munte. mergem la o cabana a unui prieten a altui prieten. am emotii dar nu prea.
fetele cu plimbarea: Cleo, Realaura e o chestie psihologica. in Ro mergeam cu carutul era super fain e adevarat, dar uite ca aici sunt peste 40 C si nu merg stau in casa toata ziua. aici te plimbi la mall ca e racoare sau alte locuri cu aer conditionat. sunt niste mall-uri aici ca nu le poti vizita in doua zile tot asa is de mari!
dar iaca ca nu ma duc din cauza teroristului David. are o perioada acuma de razvratire, o sa ii treaca, uneori e asa de cuminte si ascultator....
Socrate: e bine sa iti asculti instinctul. mai ales ca e singurul copil? doar ce ai sa faci? si mai ales cind dau la picioare sa-i vezi ce fug si nu mai vin la tine la pupat! cind is bebe is cei mai draguti ca is dependenti de tine.
Miss Parker: ma bucur nespus ca soarele a rasarit si pe strada ta! acuma faci prea multe activitati: plimbari, vizite, magazine, shopping ....se poate,dar nu exagera!
daca poti tine relatia calma cu Mutti desi te enerveaza. cind o refuzi, ii zici ca la copii(ii desenezi un viitor stralucit) : "acuma nu, dar data viitoare ti-l dau, ai sa vezi!" si apoi ii pui capac: "o sa te saturi de el! " si ca sa ii ichizi gura:"asa-i ca nu te-ai suparat?" ce poti raspunde la intrebarea asta???? hai ca te las cu manipulari de la distanta, hi hi hi, dar trebuie sa o folosesti ca sunteti singuri acolo, nu aveti bunici sau altcineva sa va ajute.
iti spun din proprie expierenta ca si noi suntem singuri aici, desi avem o biserica cu niste oameni super aici care ne ajuta si ei cum pot.
Doloress: are muci? cumpara neaparat batista bebelusului si aspira-i mucii. gasesti si pe internet de cumparat dai google nasal vacuum , e vreo 20 usd dar merita, apoi pune saline spray. supozitoare pregatite pt febra in casa mereu sa ai. sanatate multa.
m-am uitat la rochiile vostre frumoase frumoase
gata fug la bagajele mele!