Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Azi Tudor a fost mai matinal – la 7 dimineata se auzeau chiote de la el din camera si cind m-am dus la el nu mi-a venit sac red – unde eu il culcasem aseara pe burtica, ca de obicei, el era acum cu fata in sus, cu capul la 180 de grade fata de cum il pusesem la culcare! Habar nu am cum a reusit sa se intoarce de pe o parte pe alta – probabil a nimerit peste jucariile din patut si s-o fi rasturnat pe o parte…oricum asta e o premiera pentru ca Stefan s-a intors de pe burta pe spate abia la 8 luni… Acum a mincat si doarme, sper sa am timp sa ma spal si eu pe cap.
Simonix – si eu am cada la fel ca a voastra – buna idée mi-ai dat cu “cosuletul” ala! Sincer, habar nu aveam la c ear putea folosi asa ca l-am abandonat prin casa si acum trebuie sa ma duc sa vad pe unde l-a lasat Stefan!
Vianne – eu cred ca deocamdata nu trebuie sa-ti faci problem ca suge pumnuletzul, oricum e prea mititica – problema apare cind e mai marisoara si isi suge un singur deget (sau doua) – dar pina atunci o poti face sa accepte suzeta – incearca sa i-o dai cind se culca sau cind ii e foame, inainte de masa – sau incearca sa-i pui pe ea o solutie de colici de tipul Sab Simplex – nu stiu daca se gaseste la voi – are gust bun si s-ar putea sa o faca sa accepte treptat suzeta…
Am uitat sa va spun ca dupa ce l-am intarcat m-am apucat sa tin si eu o oarecare dieta ca sa fiu in “forma” la botez – mai am de dat din sarcina 5 kg (din cele 24!) – sper ca pin ape 13 septembrie sa scap de mare parte din ele… Urmeaza acum sa imi iau toaleta pentru botez – as vrea o rochie – aveti idée unde as putea gasi asa ceva (dar nu una foarte pretentioasa) – dar sa gasesc si masura mea?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Ei bine, nu e o coincidenta, chiar invata sa se intoarca de pe o parte pe alta - am fost la baie sa ma spal pe cap si cind m-am dus la el era intors pe o parte...mare minune, cel putin pentru mine!
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
primul bebe care se intoarce!!!!

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
maitreyi spune:
neata 
a mea nu doarme pe burta decat pe burta mea
in pat nu am avut inca curajul sa o las singurica si pe burta. bine...are 7 saptamani
poate peste vreo 2-3 saptamani o las si io. acu se straduieste sa il adoarma pe tat-su ![]()
as fi vrut sa mergem azi pe la manastriri...da' mi-am adus aminte ca mi-a venit...da' tot as vrea sa iesim pe undeva macar acu cat mai e racoare. da' tot nu stiu unde...
o zi faina tuturor 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
leeloo2004 spune:
Mda, si mie mi-a venit azi...
la aproape un an de la ultima menstruatie...
Maitreyi - eu l-am pus sa doarma pe burta imediat ce am vazut ca e in stare sa-si intoarca capul de pe o parte pe alta - cred ca avea vreo 4-5 saptamini. De atunci ,la somn, il pun doar pe burta - doarme mult mai linistit asa - cind il puneam pe spate sau pe o parte, tresarea in somn si se speria - drept urmare se trezea si urla...asa ca pentru somnul lui (si al meu!), l-am lasat sa doarma pe burtica - asta l-a ajutat si cu colicii...
Nu mi-ati raspuns niciuna cu privire la rochia pentru botez...unde sa ma duc sa caut? Oare in mall-ul nou as gasi ceva?
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
maitreyi spune:
rochii faine si marimi ok gasesti la marks&spencer ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
cadina spune:
Fetelor, help, ma intreaba o colega, ce sa-mi completeze aici in adeverinta de la serv pt dosarul pt cic: A depus cerere, inregistrata cu nr X/2008pt acordarea concediului de cresterea si ingrijira copilului pana la doi ani incepand cu data de....
Ce data pune acolo: data la care s-a incheiat postnatalul sau concediul de lauzie. Zic de lauzie pt ca mai sus, in adeverinta se pomeneste de lauzie. Aici e adeverinta completa: http://www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-mama-indemnizatie.pdf
Laurici, noi ne pregatim de diversificare, la 4 luni ne-a spus pediatra ca o sa o incepem. Asa ca, ii dau d-acum sab simplex si bonisanul cu lingurita sa invete sa pape ea.
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi rochii faine si marimi ok gasesti la marks&spencer ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... Minunea de la Doamne-Doamne Pozele Alexandrei |
Foarte buna idee!! Multumesc, chiar am sa incerc!
Cadina - eu stiu ca trebuie mentionata ultima zi din concediul postnatal. De la primarie mi-au spus sa aduc o copie dupa ultimul certificat medical cu postnatalul.
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
John D. Rockefeller, Jr.
Reallaura spune:
Am venit si noi de afara cu obisnuitul pepene galben. :)
Leeloo eu si Nicole ne-am luat de la Debenhams - in Mall Vitan. Au marimi mari.
Felicitari pt Tudorica precoce!
Cadinuta, multa bafta cu diversificarea!! esti prima care incepe...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
Leeloo, fa abstractie de hainele de calcat din spate, dar faceam poza in fuga sa-i arat lui Sis. Uite ROCHITA.
Vezi si in pozele lui Nicole, a uploadat si ea rochita f misto si a ei...mai de cucoana asa...f eleganta.
Ah, aveau si marimi mari...si e bine ca e larga de sub sani.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA