Dr. TUTUNARU (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicitari Magda!!!!!!!!!!
Bine ai venit bebe Sarah!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

magghyc, felicitari! pt bb Sarah!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Magg, felicitari!!! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si cuminte.
Sarah, bine ai venit!

Iti multumesc pentru mesaj. Ai dreptate, fiecare cuvintel scris de tine acolo este adevarat. Eu am incredere oarba in T. Iti spun sincer, este al 8-lea medic si m-a ajutat f mult dar cand vad cat este de ocupat si ca nu mai are timp deloc imi vine sa mor. Asta este!

Inca o data felicitari pentru bebe Sarah!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magduta, felicitari pentru bebelina! Sara, nume frumos pentru bebe perfect! Sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti cu totii!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari Magda! Refacere rapida si bebelusa mancacioasa si somnoroasa!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicitari Maggyc !
Sara, bine ai venit pe lume ! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa iti bucuri parintii in fiecare clipa a vietii !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Bine ai venit pe lume, draga Sara. Sa aduci numai bucurii si multe zambete familiei tale.
Felicitari Magg ptr micuta ta. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ea.
Fetelor, am reusit sa ma programez si eu la Iosup joi, direct la el ca asistenta mi-a spus ca nu mai e loc pana in sept. Acum am o intrebare: cat mai costa o eco orfo de prim trim? Ce trebuie sa am la mine: CD, DVD, stik, ap foto?
Dr T a uitat sa imi spuna de triplul test. Cred ca e necesar sa il fac, nu? Unde s-a mutat Genetic lab. Am inteles intr-un mesaj anterior ca nu mai este langa stadionul Ghencea. Nu mai trebuie facuta programare? Un telefon aveeti cumva?
Am spus ca am o intrebare si de fapt am avut vreo 10.
Dupa ce fac eco morfo trebuie sa intru si la T? La el mai platesc? Stiu ca suna cam aiurea intrebarile astea legate de bani, dar aproape toate analizele le-am facut pe banii mei, acum trebuie sa le fac si pe cele cu virusi, alti bani, TT si eco morfo tot saptamana asta, am umblat prin spitale si dr de cateva saptamani ba pe la endocrinologie, ba pe la boli de inima, toate investigatiile le-am facut pe banii mei, deja de 2 luni incoace cred ca am cheltuit pe drumuri cu spitale si dr peste 25 de milioane. Suntem cam stramtorati cu banii iar cheltuielile au fost oricum peste buget.
Apropos, de cand am intrerupt tratam ma simt mult mai bine, nu ma mai sufoc atat de rau, nu mai ametesc atat de tare. Parca sunt alt om. O singura problema mai am: ma enervez ingrozitor de repede si de rau, imi sare tandara din orice, imi vine sa plang continuu. Stiu ca e normal in sarcina, dar parca sunt prea de tot. ma enervez si pe Rares exagerat de tare din orice nimic. Deja nu ma mai suport nici eu.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tanima, eco de primul trimestru este 250 RON.
O faci in sapt 14 si a doua zi de la eco te duci la Genetic Lab sa iti recolteze sange.
Genetic Lab s-a mutat pe Bdul natiunile Unite, nr 3, la parterul unui bloc. Daca stii gemenii Sitraco (spre Palatul Parlamentului de la Pta Unirii, nu pe la Fantani, pe la Chei, pe acolo, langa Tribunal), treci printre ei si pe partea stanga, cum mergi spre Casa Poporului, este Genetic Lab la parter.
Tutu nu ti-a zis de triplu test inca pentru ca nu te-ai dus cu eco la el. Dupa ce intri la Iosup, intri la el (ai grija sa anunti fetele de la coada, cum ai ajuns, ca intri si la Tutu, sa nu mai faci o data coada). Nu mai platesti nimic la T. pentru interpretare. Doar arunca el un ochi, iti zice ca e "beton" si te trimite la Genetic Lab a doua zi.
Nu e nevoie de programare la Genetic Lab, te duci direct.
Din pacate nu mai imi amintesc cat a costat triplul test...sa fi fost 150 Ron? Nu mai stiu, poate isi amintesc restul de fete.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Magda, felicitari pentru asa bebelina grasuta! sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!Tanima, nu cred ca e numai sarcina de vina. Cand Alex avea un an si 10 luni, cam cat Rares, simteam ca stau foarte prost cu nervii si nu eram deloc insarcinata.Perioada asta incepuse cam cu 2-3 luni in urma, odata cu fitzele manzului. Asta m-a facut sa ma intorc la serviciu mai devreme cam cu 6 saptamani pentru ca am ajuns la concluzia ca mai bine se duce peste zi la bunici si raman eu linistita, decat sa stam impreuna non-stop.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magg felicitari! Sa-ti traiasca micuta si sa va bucurati de ea!
Cum mai e miscarea la elias? cum mai este pe la neonato? Ca sa stiu si eu cam peste 3 luni... Prima data la mine, a fost totul ok, nu super extra, dar ok, adica rezonabil.

Tanima,
120 ron este TT la Genetic Lab, si te duci direct nu trebuie programare. Adresa e bd natiunilor unite nr 3, pe langa gemenii Sitraco.
Acum, vis a vis de plata la T dupa eco morfo de la Iosup, stiu ca te costa 50 ron (nu 100 ca la vizitele obisnuite, ca nu iti mai face eco). Eu asa am platit, si acum, si data trecuta.
La Iosup, eco morfo la 14 sapt m-a costat 200 ron, iar cea de mai tarziu de 20-22 saptamani (in functie de cum prinzi programarea) te costa 350 ron. Ai grija sa te progrmezi deja pt eco de sapt 20, ca sa fii sigura! Iti trebuie un CD daca vrei sa iti dea imagini cu bebe, de fapt un filmulet... La T. cand te duci la controale sa ai un stock caci iti salveaza pe el ceva imagini cu bebe.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 24+ Ana Maria

Mergi la inceput