Puiuti de Randunici 2008!! (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...aveti cafeul ...si daca e nevoie pun apa la incalzit si pentru un ceai...stiti voi... de musetel...

ca m-ati provocat...si pentru ca nu ploua si merge netul...si pentru ca dupa vreo 8 luni de sters praful pe ea am aflat si eu ce e cutia asta cu negru si argintiu de pe birou...adica e hard extern...si printre altele are pozele noastre din ultimii 4 ani...am mai incarcat ceva poze de pe aici
varuna, Melbourne suna bine...e mai "european" si mai cosmopolit...o gramada de concerte...evenimente...Perth...e mai "ca la tara la bunici"...uneori ma astept sa apara buni cu vaca de dupa colt...intre timp...spor la diversificat

mimo, ariel, ursule...unde umblati noaptea buhuhu cu copiii dupa voi? lasati reflexia lunii ...si duceti piticii sa doarma ca sa creasca mari...
mimo, ca tot am vrut sa te intreb...suvitele alea ale lui Vladut sunt naturelle? sau le-ati executat voi din foarfeca?...
ariel, felicitari pentru somnul ne-ntrerupt si pentru alexuta inotatoarea cu pasiuni pentru don mario
stela, nu am putut sa vad montajul...ca dau click si ma duce la pagina de inregistrare...mai incerc..
valentina...mi s-a urcat inima in gat cand am vazut unde a ajuns baietul...nu indraznesc sa ii arat poza sotului...ca el m-a prevenit...dar eu Nu si Nu...inca stau linistita ca statuie asta al meu nu misca o celula in timpul somnului (ba pardon, isi ridica picioarele cand face partzuri la 3 noaptea)...dar cand o sa inceapa sa umble ca Stefan-ul de bubu...atunci sa ma vezi...
kya...gasita domnu' chilotii?????...sau umbla liber?...odihna placuta la munte...si cu carnetul expirat...iei amenda din cate stiu eu...de arestat nu te aresteaza nimeni.
vazut poze de Diana de Kitzy...mai ce culori vii ai tu acolo...si gatita fata foc...numa buna de dus la intalnire...
si apropo, Dealu' Clujuluiiiii!!!!!ce faci?...iar canini? lasa terasele si mai treci si pe la noi.
Luny, m-am uitat iar la poze cu Matei...mai razacios e baiatul asta...si legat de accident...si pe mine ma oprea in loc cateva minute orice veste despre astfel de incidente...e un risc...la care te supui...dar am si eu o intrebare...avea casco masina???? ca la ambulanta niciodata nu erau fonduri pentru asa ceva...si de fereasca de un accident...masina aia ramanea pe butuci mult si bine...
bubu, gatat curatenia...da' faianta nu am spalat-o si nici nu intentionez...si fa bine si nu incepe...lasa curatenia...du-te la piscina ca tare fain e acolo.
mihatp, de incuscrit nu putem...dar la o tranta in parc la hotel Mara...putem sa ii aducem pe flacai...si parca vad ca al tau il pune jos pe al meu...ca de...deja stie sa faca intoarceri. Pana atunci insa...sa fie cuminte si dormicios...si tie lapte'n tzatze...si capul sus.
butucica...pana in decembrie Andreiutul creste si el...mananca...face kaka (speram zilnic)...face nazdravanii ... lucruri pe care tu le vei afla...si le vei vedea cand mergi la el...mai stai la noi si lauda-te cu el...si da, mai facut sa ma gandesc la momentul in care il voi da la cresa (cred ca incepand din decembrie)...si ceva s-a strans in mine...dar cum ziceau fetele ... ori acum ori la 18 ani...acelasi sentiment ne va incerca...inima noastra pe veci le este data lor...
clau...am stat eu si am cugetat...oare Rebecutei nu i-o fi fost dor de Razvanel?...ma gandesc si eu asa...ca masini tare complicate sunt copiii astia...oricum, spor la impachetat...
nicol...vazut poze cu fete cucuiete la briza marii...sa va fie de bine...si nu fi supi pe sot...le imparte si el cum poate...las' ca nici pentru el nu o fi fost vis sa ii fie FOSTA pe capul lui...ca doar de aia e FOSTA...si zii asa...Unirea Urziceni in cupa UEFA...mai ce se mai schimba vremurile astea...si CFR Cluj a castigat campionatul

ah da, si cu masina suntem pe veci uniti (ma rog...nu cu asta de inlocuire...ci aia ce o asteptam sa vina...dar ca arata exact ca asta)...dar de aia sunt eu aici...ca sa il lamuresc pe husband ca sa ii ramana lui asta...si cand om fi bogati sa imi ia mie Mazda 3

si cu asta pa and pusi...
si-s grabita si-s grabita...ca mi-i casa INGRIJITA...si afara este SOARE...iar eu fug la o PLIMBARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

M-ai facut praf Gecko cu pozele, nu am ales Melbourne inca, dar instinctul ne spune sa ne asezam pe langa orase mai mari, pentru ca nu o sa avem nici unul job la inceput si asa speram sa gasim mai repede.
Si Mara ridica picioarele in sus ca sa traga partzuri .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mi-am recitit mesajul si cred ca nu m-am exprimat foarte clar, asa ca as vrea sa fac o precizare: cand am scris ca ar fi bine sa deschidem topicuri noi, m-am referit la subiecte care de obicei se transforma in polemica. Nu m-am referit la discutiile noastre zilnice, care sunt de tot felul, nu numai despre copii, si cred ca e si normal sa fie asa.

Eu am scris in felul urmator: “Asadar, daca vreuna dintre noi deschide un subiect nou (despre spaga sau altceva), poate posta aici linkul sa stim toate despre el si mergem acolo si dicutam cat vreti.” Daca asta inseamna ca am trimis pe cineva la plimbare, inseamna ca mie mi s-a urcat engleza la cap si nu mai stiu sa vorbesc romaneste.

Naty, ceea ce ai scris tu in mesajul in care ii raspundeai lui Alice (la ora 18:55) nu are absolut nici o legatura cu ce am scris eu. Pe bune. Ai scris degeaba ditamai mesajul defensivo-acuzator. Dupa ce l-am citit, initial m-am suparat pe tine si m-am apucat sa-ti dau o replica mai dura. Dar apoi mi-am amintit de decalogul tacerii pe care l-a postat Ursuleata si m-am hotarat sa-l pun in aplicare.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

o fi casa ingrijita...si afara este soare...dar bursucul sforaie...asa ca ma bag la facut de un capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ceva pozici

aaa.. si am uitat sa va spun o realizare de azi: s-a luat de piciorute cu manutzele si le ducea la gurita.. atunci ii schimbam pampersul.. asa era de comica.. dovada e pe aici

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

randunica...muta-ti cuibul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Deci: Stie cineva cum se prepara cerealele Humana pt. 4 luni? Ca eu am o cutie da' pe bune ca ma declar batuta-n cap definitiv, sunt cereale cu lapte inclus si, ca mod de preparare...scrie asa 135 ml apa, 4-5 linguri cereale si, peste asta e scris un "12" mare....In cutie nu-i nicio masura...Luminati-ma si pe mine, va rog!!!

Alice, probabil ca deja ti-ai lamurit problema cu preparatul cerealelor, dar zic sa ma fac si eu utila:

limba germana e mai precisa decat limba romana, asa ca instructiunile de folosire a laptelui respectiv cerealelor sunt mai clare.
la laptele praf si cerealele pe care le folosesc eu diferenta e urmatoarea - pentru prepararea laptelui praf se foloseste Messlöffel, ceea ce inseamna lingura speciala de masurare prevazuta in cutie, iar pentru prepararea cerealelor se foloseste Esslöffel, adica lingura normala de supa.

Oricum, cel putin din ceea ce scrie pe cutia mea de cereale, proportia apa/cereale nu mai e asa de stricta ca la formula, se poate adauga mai multa sau mai putina apa, in functie de cat de lichida iti doresti sa fie combinatia.
mult succes!

http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh

Mergi la inceput