Puiuti de Randunici 2008!! (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

As veni cu mare drag, dar cred ca as ajunge acasa dupa miezul noptii acuma vara..poate mai la toamna cand om putea sa ne intalnim ziua, nu seara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Acuma chiar ca plec la culcare

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda...Eu ma duc la nani...pana acum am tot citit pe la Monti, am vazut retete...una-alta...
Maine am zi grea de relaxare , ceea ce va doresc si voua!!!!

Noapte buna si treziri cat mai putine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Stela, superb montajul

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam,Ursu!
Bey,vroiam sa mai spun ca am vb azi cu o colega de serv de 29 ani, care nu se gandea absolut deloc la ideea de a face un copil,pe cand discutam noi,acum 1 an si un pic.
Si acum imi spune ca e insarcinata si are GEMENI!E si trista si fericita.
Iaca,cum le da Domnul!
Si acum Noapte buna!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5269372" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Astia cu netul???? Aloooo Ordinatorul e ultimul lucru pe care-l bag in cutie...Asa ca...mai pasuiti-ma pana pe 6august ora 0h30!

Si voua ce sa va zic...ca-mi sunteti dragi? Asta stiti! Ca sunteti cele mai urate cand va certati...N-o stiati?! Uitati-va in oglinda!

Eu am trecut la cura de putziiin ingrasat, un kg asa ca sa nu zica omu ca sunt anorexica! Mananc seara inghetzata grav

Pe maine...nu va zic ca si al meu David se frichiseste noaptea, ca se intzelege de la sine!

Von titan si cu Vlad -alexandru, ce fac mamicile astea ale voastre seara in parc? TZZZZ!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhuhuhuhuhuhu! fac asa ca mananca degetul ala aratator care tasteaza mai repede decat celelalte! si ii moare speranta varunei daca se apuca el sa clapaceasca:)

send, ca sa iau o gura de aer...ca de dulciuri NU am voie!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stelutza, daca stiam de iutubul ala nu-mi mai pierdeam eu energia si buna dispozitie ca sa stau atunci sa pierd timp din viata mea sa-mi spun parerea...baietii aia au "ilustrat" bine parerea mea...cred ca ma apuc de ascultat hip hop:)

luny, si eu cred ca e vb tot de o lipsa de ca la matei. asa mi-a zis pediatra. 10 zile Ca pharco.
cat despre painica cu vinete, se poate. dar numai paine proteica, reteta e pe mail. in rest, nu ai voie.si eu sunt necajita din cauza asta, pt ca ador salata de vinete...dar mananc cu lingura:)
bubu, sa-ti fie de bine studiul! pe tine te asteptam in hora! abia astept zecile de pagini pe care ni le vei da cu retete de torturi/praji/inghe delicoase, in dulce stil montignac! sunt sigura ca te vei apuca de adaptat retete vechi:)
clau, zi-ne si noua mai multe despre dieta ta:)...poate vom combina monti cu ce stii tu:)
mimo, ce faci? iar lasi copilu'2 sa planga si furi computadorul copilului 1 ca sa faci show pe forum! mai, zoe, mai!tu erai buna de -profa de romana, tot iti place tie caragiale...
ursule, cum fu in ior? a adus mimo niste mozart piratat?hahhaa...
blanka, eu chiar urmaresc postarile tale!
tuchi, ai rezolvat cu bona? ma gandeam la problema ta...nu puteti sa va luati concedii medicale si tu si al tau prin rotatie, pana acoperiti perioada critica? e o idee....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Roxana recuperare rapida si multa sanatate!
Kitzy f flumoasa lochita!
Mimo chiar ca are efecte Mozart!
Ramo bv de murdarici! tot asa!
Stela f frumos montajul!
Clau si Bubu
Blankar bravo de vaccin!
Mihatp felicitari pt intoarcere! si la mai multe!
Maria cataaaa ursuulll!!
Valentina nici eu nu ma simt neglijata, cred ca mai degraba eu il neglijez, plus ca e plecat mai toata ziua la servici..
Vio si noi ii vb in romana... dar oricum noi suntem amandoi romani de aia eram curioasa cum procedezi tu.. si asa sper si eu cu Andra sa aiba inclinatii spre limbi straine ca si mie mi-au placut, desi am fost profil real.. tare mult as vrea sa invete si franceza si cred ca spaniola ce o sa mai prinda de aici ca se vorbeste.. dar depinde de ea..om trai si om vedea..

quote:
citat din mesajul lui delphin

Astia cu netul???? Aloooo Ordinatorul e ultimul lucru pe care-l bag in cutie...Asa ca...mai pasuiti-ma pana pe 6august ora 0h30!

acum am si eu o curiozitate: ce inseamna ntz?

asa sa va spun ca aseara am inceput un experiment.. m-am gandit eu cu mintea mea creata ca poate Andra nu se satura destul numai cu laptele meu (precizez ca am incercat sa ii dau completare - dar s-a strambat si nu i-a placut-poate ar trebui sa iau alta formula sa mai incerc), seara inainte de nani.. dar am zis sa incerc sa ii dau un pic de cereale.. vreau sa spun ca a papat tot cat i-am dat si parca mai vroia.. dar somnul tot cam frichinit l-a avut (insa parca mai putin decat alaltaieri de exemplu), insa prima papica a avut-o pe la 2.30.. acum nu stiu.. cred ca mai incerc si in seara asta sa vad cum reactioneaza..
aa.. si inca ceva.. incep sa imi recunosc copilul kkcios .. acum face 2/zi , uneori si 3 , dupa perioada de un kk la 2-3 zile..

no v-am pupat! somnic usor!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

'neatza , buuuuuun toata lumea intreaga...azi am zi de cumparaturi si vizite...cu randunoi acasa , asa ca scriu repede acum ca nu cred ca mai am de unde sa intru azi.
Bubu pleeeeeeeeeeeaaaaaaase apuca-te de facut retete Monti si baga-le la album .
Sa aveti o zi merveioaza fara certuri...ntzzz Gecko lipsa cafea, musetel...va puuuuuuuuup.

Am uitat Naty pentru PM diversificare (imi sarise inima ca iar te-ai suparat cand am vazut PM...recunosc).

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput