Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
Varuna, multumesc!
Acum ma duc la dus si la somn....
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA
bubu05 spune:
Vali, cred ca la 500 de mesaje mai primesti o steluta ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
Si pitica mea adoarme tot singura, mai ales seara dupa baita. Papa si asteapta s-o pun in patut ca sa adoarma. Sa-i tina Dumnezeu obiceiul! Acu' se mai trezeste pe la 5 sa pape dint-o tzitzi si baga somn la loc pana pe la 9.
Noapte buna randunici somnoroase!
Aaa, uitam sa raspund la intrebarea Valentinei. Eu nu ma simt neglijata, din contra , dar am stat mai mult pe bara pt ca de vreo 6 sapt de cand mi-am pus steriletul, tot timpul am avut secretii de tot felul, dureri de burta, sangerari.Daca ma intreaba cineva cand am avut ultimul CM habar n-am sa raspund. Acum s-a mai ameliorat situatia, dar daca pana la 3 luni de cand l-am pus nu-mi revin cu astea, imi bag picioarele-n el si-l scot. Sper sa nu fie cazul, totusi..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
mstela spune:
Bey,da nu-mi place deloc ce se intampla pe aici.Propun sa incheiem discutiile prin vizionarea urmatorului you tube,si apoi, NO COMMENT:
http://au.youtube.com/watch?v=fTCIDAh-rD8&feature=related
Eu as vrea sa vorbim aici orice,ca am mai trecut si altadata dincolo de mamiceala, din ce-mi amintesc eu,si toate astea ne-au unit.Dar sa fie in mod civilizat, in felul "parerea mea este..." si nimeni sa nu mai sara la gatul altuia,chiar daca nu-i place,sa-i combata ideea in mod civilizat,eventual cu argumente,dar sa-i respecte parerea.Punct.
Trec la mamiceala:
Multzam fetelor de aprecierile la adresa minunii mele.
Valentina,asa sa ne dea Domnul!
Cuscra mea.
Mai aveam de zis,dar am uitat,ca m-am cam enervat.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5269372" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Ah...Nicol...ce nasol cu steriletul...si eu vreau sa-mi pun si nu am curaj...tot astept sa-mi vina si mie CM de dupa nastere....vad ca nimic...si a trecut o luna de cand nu mai alaptez...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Aaa...stiam eu ca mai aveam ceva de zis...
Am vazut montajul Stelutei, f.f. frumos!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
VioletaH spune:
Mihatp, crezi ca genunchii pocnesc datorita lipsei de calciu? Eu iau o pastila de 600 mg calciu zilnic + vitamine prenatale care mai contin si ele aproape 200 mg de calciu si beau lapte in fiecare dimineata. Hm...nu stiu ce sa zic, poate nu asimilez eu calciu bine. dar am mai gasit o explicatie: lichide insuficiente. Am citit ca si deshidratarea (chiar daca nu e grava) poate afecta incheieturile. Si cum si eu si tu si Stela (ca si ea se plangea) alaptam, e o varianta plauzibila. Eu una stiu sigur ca nu beau suficienta apa zilnic, si stiu cat de rau e.
Mihuta, da, eu incerc sa-i vorbesc lui Sean cat de mult pot in romana, dar cand e si sotul acasa vorbesc in engleza, ca sa ne putem intelege. Am o matusa in Canada, sotul ei tot roman, au vorbit cu copii foarte mult romaneste, dar acum baietii (12 si 15 ani) doar inteleg ceva romana, de exprimat o fac in engleza. Cel mare mai poate spune doua vorbe, desi face mari dezacorduri, dar cel mic nici atat. Cred ca depinde si de copil. Eu sper ca Sean sa aiba inclimatie spre limbi straine :))
Mimo, mi-a placut replica pustiului, bine ca nu a zis "honey, move your ass!"
Naty, o sa iti raspund si tie, dar putin mai tarziu. Imi trebuie timp sa ma gandesc cum sa ma exprim ca sa fie cat mai clar, fara sa lase loc de alte interpretari.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
nicol_conte spune:
De ce Bubule nu ai curaj? Sa stii ca montarea lui dureaza cateva secunde si este complet nedureroasa. Partea mai neplacuta este inainte cand iti pune valvele alea(parca asa le zice) , dar ai mai trecut prin asta, nu-i un capat de lume.
Tocmai am vazut si eu montajul cu minunea Stelei- foarte frumos! Numai ca am asteptat cam mult sa se incarce ,vreo 20-25 min, la voi tot atat a durat?
Delfinas ma bucur ca nu ti-au taiat aia netul.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
mstela spune:
Maria,vazut urs imens si bb tare haios langa el.
Vazand ursul,mi-am amintit ce tare imi mai doream si eu unul cand eram scolara mica, dar nu am primit nici pana acum,chiar daca meritam pe deplin..Si am ramas cu un gust amar.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5269372" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
VioletaH spune:
quote:
citat din mesajul lui mstela
Bey,da nu-mi place deloc ce se intampla pe aici.Propun sa incheiem discutiile prin vizionarea urmatorului you tube,si apoi, NO COMMENT:
http://au.youtube.com/watch?v=fTCIDAh-rD8&feature=related![]()
Stela,
mamica fericita deTEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii

Stela, fac si eu ca Mimo, imi lipseste un emoticon, ala cu "Jos Palaria"!
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA