Puiuti de Randunici 2008!! (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vio si Naty va rog eu mult de tot, ca amandoua-mi sunteti drage - opriti-va aici. Presimt ca o sa degenereze iar discutia si explicatiile, si doar ce era armonie pe crenguta..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

bubu,nicol.Wau,nicol,chiar atat ai asteptat pt montaj???La mine intra repede.Off.
Vio,eu cred ca beau destule lichide,depasesc 2 l.La mine,cum am mai spus,cred ca mi se trage de la repausul total din timpul sarcinii.
Naty.

Tocmai zicea la stiri ca s-au dat bani pt reabilitarea Arcului de Triumf si Oprescu a descoperit ca Arcului nu-i trebuie nic

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5269372" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

..nu-i trebuie nicio imbunatatire.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5269372" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
citat din mesajul lui mstela

..nu-i trebuie nicio imbunatatire.

..traim in romanica, nu?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

oare sunt invizibila?
eu cred ca doar plictisitoare

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

...mmm ciudata linistea asta pe crengutza, eu ma delectez cu retzete pentru ied. Stiam eu ca nu sunt asa maestra la gatit da' chiar sa nu vrea nimic iedul asta mic al meu ???? Si vroiam sa va zic ca iedutzul invata foarte repede, spre exemplu a invatat ca daca tine gurita tuguiata si bine inchisa nu intra nimic...

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

...n-as zice Blankar ...eu te vad...in 10 min. imi soseste sotul asa ca ...pe maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

[quote]citat din mesajul lui natynic

Violeta, nu este prima oara cand imi sugerezi, "discret si subtil" sa plec la alte topicuri sau sa fac alt forum sau ceva de genul asta. [quote]
Eu am inteles ca ne pofteste pe toate care avem chef de alte discutii si chiar m-am suparat [quote]citat din mesajul lui natynic
Am spus ca majoritatea fetelor s-au dovedit neutre si au dezavuat disputa ceea ce inseamna ca aceasta majoritate nu are chef de dispute. Nici un cuvant de mai sus nu semnifica ceea ce afirmi tu, ca sugerez cu malitiozitate ca nu le duce capul.[quote]
Eu am crezut ca zice de mine ca mi-a sarit in ochi "malitiozitate"
Si daca in naivitatea mea prima oara am crezut ca realmente am fost gresit inteleasa, acest nou atac al tau, TOTAL nejustificat si NEFONDAT imi arata clar ca de fapt nu ma suporti pe mine, asta e problema. Si ca tii mortis sa ma trimiti la plimbare.[quote]
Eu am crezut ca ne trimite pe toate la plimbare
Reamintesc ca inceputul acelei dispute m-a gasit pe mine discutand despre bona lui Tuchi, adica SUBIECT DE MAMICI. Despre spaga nu eu am pomenit prima nici macar un cuvant. [quote]
n-as zice ca-i chiar asa....[quote]citat din mesajul lui natynic
Iar dupa "stingerea" conflictului am postat numai si numai lucruri STRICT legate de clubul scutecelor; postari ratacite printre zeci de pagini despre cioco, praji, inghe si torturi...care sunt intr-adevar teme de mamici, da...[quote]
nici asta nu-i chiar asa, postari "pe langa" tema noastra au fost mereu, in absolut fiecare capitol(masini, terenuri, boli,barbati,filme, cariere si multe multe altele)[quote]citat din mesajul lui natynic
Daca nici asa nu e bine, nici astea nu vor mai fi.[quote]
n-a zis nimeni asa ceva
Singura greseala pe care mi-o recunosc in acest moment e ca nu i-am raspuns lui Alice pe PM. [quote]
eu asa am facut
Asta pt ca m-am invatat ca PM-urile mele sunt facute, nu o data, publice. [quote]
Eu n-am vazut niciunul, desi tare as mai fi curioasa sa vad unele dintre ele [quote]citat din mesajul lui natynic
Dar de aici si pana la felul in care ma trimiti la plimbare e cale lunga...[quote]
pe cuvant ca nu te-a trimis la plimbare[quote]citat din mesajul lui natynic
Pacat, pacat de toate lucrurile bune din acest grup![quote]
CORECT!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Varuna,E linistea dinaintea furtunii!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

...nu m-am putut (ab)tzine.

Mergi la inceput