Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:
ce frumos piscina la anul poate o sa am si eu...in cel mai rau caz una pt andrei si tot o sa fie...ma balacesc si eu cu el...![]()
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
bubu05 spune:
Clau, asa e! suntem titirez cu amandoi copilasii si singure cu ei!
Noi am venit de-afara, l-am bagat pe Vlad direct la dus, pe Stefan l-am lasat in patut doar in pampers. Apoi m-am bagat eu la dus, ca Stefan gangurea cumintel...dar intr-o vitezaaa! Apoi l-am luat pe el la dus, schimbat si imbracat. Apoi scandal pana i-am adus laptele, trecusera 4 ore de cand mancase. I-am dat lui laptele, apoi l-am lasat in patut la joaca si l-am luat pe Vlad sa-i dau ciorbita. 
Apoi Vlad a stat cu Stefan siii arata jucarii si vorbea cu el si am mancat si eu!
Am mai stat putin la joaca cu Stefan, Vlad era la desene. Apoi l-am pus pe Stef la nani, cu nasu-n perna
si l-am dus pe Vlad la el in pat. Dorm amandoi acum...
Frumos nu? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Nicol, foarte frumoase pozele de la mare, deja nu mai am rabdare! Abia astept sa stau pe plaja cu piticii mei...
Ramo, ce haios e andrei cu papica lui! S-o vezi pe Rebe cand stranuta cu piureul in gura..., ma lasa cu gura cascata! Nu stiu cum reuseste, dar ii ajung stropi si-n par si pe scaun si pe mine...Nu prea ma distrez in momentele alea..., oricum daca vede ca rad la o miscare de-a ei , apoi repeta intruna, asa ca mai bine nu comentez cand face cate-o nefacuta! Sau a inceput sa bolboroseasca cu mancarea in gura si sa faca balonase...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ramo_cata spune:
kitzi ce scumpete de pui ai...mai mai si ce rochitza mi-a luat mami....
mai mamici eu nu stiu ce sa mai fac andreiul meu isi baga mainile in gura rau de tot ...pana face oaaac aproape sa vomite...ziceam ca daca are suza nu-si baga degetele in gura dar na ca o nu e asa...sa fie de la gingii...i-am luat si jucarie pt gingii dar nu-i place...ce sa fac sa nu le mai bage in guritza?....
clauclau spune:
Bubu, da, recunosc scenariul...Dupa ce trece o zi ca asta , te amuzi cand te gandesti la ea, dar cand esti in priza, nu prea...
Si eu acum respir, Rebe doarme si Razva se uita putin la desene...E suspect de liniste in casa!
Nu vreau sa-ti pove cum ne-am petrecut noi ziua! La 9 dimi eram in parc cu amandoi , a fost bine, acasa a inceput nebunia...Dar nu-i nimic, iaca ca i-am dovedit pana la urma pe amndoi!!!
Daca pot sa forumesc cu amandoi puii acasa, pai sunt tare nene! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ramo_cata spune:
clau a fost chiar haios tot timpul cand a mancat se mai stramba mai scuipa...eu ii ziceam ca nu-i frumos el radea ...parca sa-mi faca in ciuda...pt bine a fost un pic distractie azi...nu stiu de acum incolo cum o sa fie ...oricum sunt dragalasi rau rau toti puiutzii nostri dupa crengutza.
acum il am in brate si bolboroseste,da din picioruse si manute zici ca-i o broscutza....
nicol_conte spune:
quote:
citat din mesajul lui bubu05
Clau, asa e! suntem titirez cu amandoi copilasii si singure cu ei!
Noi am venit de-afara, l-am bagat pe Vlad direct la dus, pe Stefan l-am lasat in patut doar in pampers. Apoi m-am bagat eu la dus, ca Stefan gangurea cumintel...dar intr-o vitezaaa! Apoi l-am luat pe el la dus, schimbat si imbracat. Apoi scandal pana i-am adus laptele, trecusera 4 ore de cand mancase. I-am dat lui laptele, apoi l-am lasat in patut la joaca si l-am luat pe Vlad sa-i dau ciorbita.
Apoi Vlad a stat cu Stefan siii arata jucarii si vorbea cu el si am mancat si eu!
Am mai stat putin la joaca cu Stefan, Vlad era la desene. Apoi l-am pus pe Stef la nani, cu nasu-n pernasi l-am dus pe Vlad la el in pat. Dorm amandoi acum...
Frumos nu?
Da Bubule , frumos...eu am obosit numai cand am citit toate cate ai facut..bravo si tie si lui Clau
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Poze de la mare
Pozici
bubu05 spune:
Hi, hi, hi...Da, Clau, super tare sa stam la forumeala! ai mei inca dorm.
Eu am iesit la 10 jumate afara, ca am avut masaj dimineata
si am fost cu amandoi la piata, la megaimage, aveam cosul de la carut doldora de cumparaturi, apoi le-am adus acasa si am plecat cu ei in parc.
Asa zic si eu, ca afara e mult mai simplu cu amandoi decat in casa...
Ce haiosi sunt astia mici cu papica lor! Abia astept si eu sa incep sa-i dau lui Stef. Mai intai vreau sa-mi iau si eu mixer vertical pt. piureuri. La blenderul de la robot ii pot face legumele, le subtiez cu apa in care fierb, dar fructele nu ies deloc bine...decat daca umplu cana ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Nicol, pai nu-ti suna nimic cunoscut?
tu n-ai ramas singurica cu fetele pana acum?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
Eu ma duc la Stadion sa-mi fac abonament la meciurile Unirii Urziceni din Cupa UEFA, mi-a oprit randunoiul si mie loc, dar tre sa ma duc la poza.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici