Puiuti de Randunici 2008!! (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau cand ziceai ca pleci la mare?ca mi-a scapat. Cat stati? Eu sunt convinsa ca o sa va descurcati in 4. Ne-am decurcat noi la Slanic in 4 , desi in viata de zi cu zi avem ajutoare din toate partile, asa ca sunt convinsa ca o sa fie ok.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helaaauuuu!

Ce fac fetele??

Kya, ma mai alint si eu, na...ce sa fac ...

Gecko, gata curatenia?? si eu vreau sa fac...dar nu stiu cand...de azi sunt singura cuc cu copiii...Lica e la Covasna cu fundu' in apa Randunoiul nu se pune, ca vine doar la 12-1 noaptea
Aaa, super pozele cu gratarul, misto rau de tot! la noi n-ai sa vezi asa ceva....

Vali, mortal grasanu de Matei, ce pozitie de somn are...sa stii ca am cautat branzica sa-ti fac papanasi , dar lunea nu gasesc...ti-am promis! azi am fost pe la MegaImage si apoi in parc cu amandoi...eram fleasca pe caldura aia...nu te-ammai sunat sa ne vedem...
Maine ma program de relaxare la piscineta...

Ce-mi place galeria pt. Roxana, iti tin si eu pumnii!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Avem poze noi la semnatura cu noua rochita.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ramo_cata

pozici noi...

http://community.webshots.com/album/565023146NacPQW

Frumoase pozici, ce fatza nevinovata are. Se putea si mai rau , Ramo (la murdarie ma refer )

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Vaaai Kitzy ce papusica vie ai tu acolo!! E o dulceata !!

Am vazut si Matei de Valentina cum doarme el chinuit acolo ...da de fapt , cred ca se simte bine baiatul..

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Clau, bravo pt. kg pierdute! Mda, mie imi trebuie bataita...m-am bagat la prajituri, da...si azi o felie de negresa cu nuci Pai daca le vad in frigider, ce sa fac?? si am baut si un pahar cu cola
Dar, gata, promit ca nu mai fac!

Luny, parca nu e voie nici un fel de paine la Monti. Pui vinetele pe rosie si le papi goale
Eu mi-am luat pleurotus sa-mi fac ciorbita, mi-a dat Sovi reteta Sper sa o fac azi!

Fetele cu Monti, daca pun in ciorba fidea sau taietei nu cred ca-i bine nu?? nici cartof, normal...nu?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubule vad ca iar ne faci sa ne inverzim de invidie cu piscineta ta cu tot...bravo , tine-o tot asa!

Eu deocamdata am dat comanda randunoiului sa-mi ia un sezlong sa ma bronzez in curte, piscina poate, la anu' pe vremea asta una-n curte..(hahaha), ca daca vreau piscina tre sa fac naveta pan'la capitala, acolo e cea mai apropiata piscina...

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, bravo! Refacere rapida, sa vii repede acasa si apoi pe crenguta!

Nicol, miercuri plecam. Sunt sigura ca o sa ne descurcam, dar asa sunt mamicile, pana nu se streseaza ele putin, nu se simt bine!

Maiii, dar ce alergatura pe mine cu amandoi copiii acasa!! Ma impart intre unul si altul, amandoi ma vor pe mine!
Maine musai sa ma epilez si sa-mi fac manechiura si pedichiura. De vopsit, nici gand! Nu mai am timp.., si ar trebui sa ma apuc si de bagaje, dar deja ma simt obosita...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Hi, hi...Nicol

Am vazut Kitzibusa mica cu lochita flumoasa!
Si pe murdariciul lui Ramo!

Ma duc sa intind niste rufe si sa stau putin in pat...oricum trebuie sa se trezesca Stef...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicol- niciodata nu e prea tarziu....a fost si mai murdarel...eu ii bagam papica in gura el baga degetelele apoi isi dadea cu ele pe ochii...a fost un mini show pranzul nostru ...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput