Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
adriana pusi inapoi la bb!!!! sa se faca bine repede!!!
merg si eu la nazdravana mea pana nu imi darama casa....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
totulii spune:
neata 
eu am facut piata, am alergat canebuna sa vin repede pana pleaca sotul la serviciu. eram de dimineata inarmata cu elan si voie buna sa fac bagaje si tot ce trebuie pt concediu dar cand intru pe usa fiu-miu avea o mimica usor schimbata si cand il iau in brate avea febra. il intreb pe sot dc nu a observat si-mi spune ca i s-a parut si lui: offff barbatii astia.acum eu ce fac nici nu imi mai vine sa plec cand stiu ca este a treia zi de cand face febra de la vaccin sau cred ca este vaccinul.totusi mi se pare cam mult atata timp.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
totulii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyanna Fetelor va doresc o zi minunata! Noi plecam iar la spital pentru inca o tura de aerosoli! Va pup! ![]() ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste |
adriana mai bine ii cumperi un aparat de aerosoli si ii faci tu acasa si astfel nu mai esti nevoita sa mergi la spital. eu asa ma facut cu serban si asa nu mai eram nevoiti sa il expunem la alte boli mergand la spital asta dc nu trebuie sa-i traga mucisorii cu acel tub lung care il baga in profunzime in nasuc
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Insanatosire grabnica si lui Vlad! ![]() Cred ca saptamana viitoare ajung in zona la tine si poate reusesc sa iau si eu dvd-urile alea. Oricum o sa te sun ca de data asta am salvat nr tau in tel! |
astept tel. tau.
merci pt urarile de insanatosire!!
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
multumesc din inima tuturor celor care ne-au urat sanatate si totodata dorim si noi multa sanatate puiutilor bolnavi ! Nu enumar din lipsa de timp, va rog sa ma intelegeti, ca nici nu stiu de ce sa ma apuc acum.
azi am refuzat perfuzia ca saraca plangea de numa' cand s-a apropiat de masa unde trebuia repusa branula.
noi am primit Biotics Baby pentru flora intestinala, de la inceput de cand au administrat antibioticul.
Victo parca ai intrebat de transaminaze, acu sunt ok, dar mi-a dat din nou Liv52 a zis ca dupa atatea medicamente e necesar un hepatoprotector.
pe langa asta avem suspiciune de intoleranta la lactoza, mergem cu Nan fara lactoza o perioada si apoi facem teste, o sa facem mai multe teste de alergii.
se pare ca si digestia e cu probleme, dar acum asteptam sa se refaca mititica sa mai continuam investigatiile.
LMA sarbatoritilor si sanatate si pupici tuturor bebelusilor si mamicilor !
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman neata |
Vrei o inghetata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
cand am vazut ca ai scris banuiam ca mai pui tu o prajitura ceva ,mai dai o reteta dar asta e atac direct
...sincer as cam vrea dar mi-e greata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Vrei o inghetata? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
vreau io!!!!!!! vreau orice e comestibil.....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami
si bubulina
ancadragoman spune:
tu taci ca abia ai slabit![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
bb_yasmi spune:
offf anca ca imi vine sa mananc din 5 in 5 minute....
as roade si tastatura...

mami
si bubulina