Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
nu mai iei?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman nu mai iei? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
cee??? prafuri???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
pentru burta normal![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
pussi spune:

am intrat sa va
, maine dimineata plecam in concediu

ne vedem pe 25.08!
victo ramane cum am stabilit!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui totulii
adriana mai bine ii cumperi un aparat de aerosoli si ii faci tu acasa si astfel nu mai esti nevoita sa mergi la spital. eu asa ma facut cu serban si asa nu mai eram nevoiti sa il expunem la alte boli mergand la spital asta dc nu trebuie sa-i traga mucisorii cu acel tub lung care il baga in profunzime in nasuc mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
M-am gandit si eu la asta. Dar acum mai avem 2 zile de aerosoli. Sper sa nu se mai intample dar daca se va mai intampla voi cumpara un aparat. Merci de sfat!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
citat din mesajul lui pussi![]() am intrat sa va , maine dimineata plecam in concediu![]() ![]() ne vedem pe 25.08! victo ramane cum am stabilit! PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Concediu placut!

Adriana si
mariussimiuc spune:
Fata mea a inceput sa mearga in 4 labute si se aseaza singura in fundulet,de pe burta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Fata mea a inceput sa mearga in 4 labute si se aseaza singura in fundulet,de pe burta. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Felicitari!!!

Adriana si
totulii spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Fata mea a inceput sa mearga in 4 labute si se aseaza singura in fundulet,de pe burta. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
bravooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...