Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam fetele!

am intrat doar sa va spionez,sa vad ce faceti...

noi suntem la Cheile Gradistei, e superb, Eric se simte tare bine si doarme dus... azi am fost in Poiana Brasov, a fost minunat...

va pupam pe toate si pe toti, ne auzim mai tarziu...

pusici de la noi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

mamaaaaaa, ce grozavie...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna seara! Am revenit si noi!

AncaD imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat! Sa dea DD sa nu se mai intample!

Sorina imi pare rau pentru mititica! Multa sanatate si putere va doresc! Sa dea DD sa se faca bine repede!

Andreea concediu placut in continuare!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Mergi la inceput

Si acum sa va povestesc ce am patit!
De vineri Antonia nu se simtea prea bine. A facut febra 38 seara, a cam tusit...Am tratat-o cu Panadol si Stodal pana luni dimineata cand mergem la dr pediatra. La control dr zice ca a coborat in laringe infectia si ne da antibiotic. Eu am intrebat-o daca nu se poate altceva, ca totusi nu as vrea antibiotic dar ea mi-a explicat ca ar putea fi mai rau daca nu i-l dau. Buuun! de luni dupa-amiaza s-au acumulat din ce in ce mai multe secretii, eu eram convinsa ca o sa ii treaca dupa ce isi face antibioticul efectul, in timpul asta aspirand-o cat de des am putut cu batistuta bebelusului. Azi dimineata nu am mai rezistat si am zis sa mergem la spital sa o mai vad un alt medic. Si acolo ce sa vezi, dr de garda dupa ce o consulta da diagnosticul: Bronsiolita. Deci: trebuie sa facem aerosoli si antibioticul l-a luat degeaba. Asa ca acum speram sa fie diagnosticul corect si sa nu facem si aerosolii degeaba. Daca la asta a gresit dr pediatra daca Doamne fereste are ceva mai grav si ea greseste?

Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara!
Adriana, multa sanatate Antoniei, sa se faca repede bine.
Si Eva e bolnavioara, s-a trezit de dimineata cu febra, are angina eritematoasa, a fost o zi tare grea, e maraita saracutza, a vomitat de doua ori, noroc cu lapticul. Sper sa fie mai bine maine.
Totulii, eu ii pun biscuite in iaurt, o seara ii dau iaurt cu biscuite, o seara branzica cu fructe.
Nu ai un steamer sa-l iei cu tine in deplasare?

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Si noi avem probleme cu mancarea. De cand s-a imbolnavit nu mai mananca decat lapic si cel mult cateva lingurite de mancare solida! Offfff! Sper sa treaca repede perioada asta! Ca tare nasol e!

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi, Sorina..saracuta de ea...offffffff..Doamne Doamne...va pup si da sa treaca cat mai repede toate necazurile astea!
si transaminazele cum i-au mai iesit?..daca tot i-au facut analize..

sanatate multa si antoniei si evei.pupici dulci de la stefanut puiut

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Imi pare rau pentru puiutii bolnaviori, sa se faca repede bine!

sorina, si mie mi-a parut rau ca nu ne-am putut vedea. am vrut sa te sun dar nu era bun semnalul pt vodafone.
da, eu sper sa mai ajungem in maramures (noi am mers cam la 2 ani acolo. dar acum pentru ca i-a priit lui raducu sper sa ajungem mai des!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Se organizeaza vreo intilnire in Herastrau vinerea asta?

Gina,
eu am avut bucatarie la dispozitie...dar poti sa iti iei blenderul la tine. daca stai la hotel rogi pe aia de la bucatarie sa iti fiarba legumele - contra unei sume - si faci pentru 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna idee Cristina, merci de pont.
pup si eu puiutii bolnavi.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

stie cineva ceva de aralia? ca nu am mai vazut-o pe aici!

Mergi la inceput