Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Neata
Va multumesc fetelor ptr incurajari ,data viitoare o sa fie mai bine.
Va doresc o zi buna ca eu am f mult de lucru,dar sunt aici![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
mariussimiuc spune:
Helau! 
O cafea
si o prajiturica.
Si pentru cine-si permite am pus si un mot de inghetata. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() O cafea si o prajiturica. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
clar ti-o iei...nu ai cum sa scapi

Se duce dracu masajul meu anticelulitic cu prajiturile tale,ca balesc in fata monitorului
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
Anca
De-acu pun bulina rosie. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Pai f bine faci![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
Anca,se pare ca numai tie ti-a placut prajitura mea,restul fetelor au fugit unde-au vazut cu ochii. 
ancadragoman spune:
deci eu o sa raman cea mai pufoasa de aici?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Victo spune:
miha..eu iti spun sincer ca nu ma mai uit la asemenea poze..deci eu nu stiu cu ce le-ai imbiat pe fete..ca m-am abtinut..
mie nu-mi ajunge timpul sa fac mancare si curatenie..daramite sa ma apuc de prajiturit..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Nici eu nu fac prajituri,abia apuc sa fac mancare dar sa iti zic de prajitura de azi...era o negresa,pufoasa,zemoasa si avea un mot de inghetata

anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Nici eu nu fac prajituri,abia apuc sa fac mancare dar sa iti zic de prajitura de azi...era o negresa,pufoasa,zemoasa si avea un mot de inghetata ![]() ![]() ![]() |

Ce-ti facu Victo de te-ai razbunat asa pe ea?