Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
Desi eu nu sunt fan tatuaje , asta : http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/2734570237/
Si eu zic la fel.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
intrebare: voi dati paste/fidea copiilor? daca da, exista un tip anume?
Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
Buna, dragelor! Noi ne-am prelungit sederea in Valcea pana pe 15 august. E foarte frumos aici, de pe 7 vine si sotul meu, asa ca vom petrece impreuna o saptamana si vom putea vizita mai multe.
Am vazut multe poze. Azi am vazut-o pe Iasminica si pe Stefanut. Cristina, superbe pozele din Maramures... am vazut ca aveti un rau langa voi. Si noi avem la vreo 100 m raul Olanesti. Suntem despartiti de el printr-un mic zavoi. Eu sunt indragostita de apele curgatoare, asa ca ma balacesc zilnic, oricat de rece este apa.
Maria a inceput sa faca progrese rapide in ultimele 2 saptamani, acum sta singura in picioare destul de mult timp. Nu face niciun pas nesprijinita, dar cred ca nu mai dureaza asa mult. Isi ia cate o jucarie de pe scaun sau masuta si sta cu ea in mana si o analizeaza fara sa se tina 10-15 sec. Ii place mult sa-i dau bucatele mai mari de fructe si legume. Poate reusim ceva cu mesele astea... Ieri i-am dat cutia de piscoturi sa se joace si a scos din ea prima pungulita care era si desfacuta, a scos un piscot si eu am gasit-o mancand. Se plimba mult, se joaca prin iarba si e indragostita de nisip. Papa, ea crede ca are pipota! ![]()
Lala, bb, felicitari pentru kg! BB, cred ca acum ai coborat sub greutatea cu care ai intrat in sarcina, nu?
Ellis, multa sanatate, sper sa gasesti pe cineva care sa te ajute! Din pacate eu nu stiu pe nimeni...
Eu abia astept sa ajung in Herastrau! :))
Noi suntem deocamdata aici, Maria sta foarte mult in wrap, ne plimbam zilnic prin tot feluri de locuri prin care nu ar intra carutul. Inclusiv niste punti suspendate. Stam cat mai mult la casa bunicilor mei, rar mai mergem si la apartament. E atat de liniste aici... o sa fie grea acomodarea cu Bucurestiul.
Va pup si sper sa reusesc sa mai scriu, Maria vrea sa stea cat mai lipita de mine, mai ales seara.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
Buna!
Alina, frumos acolo la voi! Ma bucur ca Maria face progrese, Eva mea tot statica este![]()
Cristina, tare frumoase poze, l-am vazut pe Radu cu prietenul lui patruped, Eva ii impartaseste pasiunea pentru animale.
Intreba cineva, scuze nu mai stiu cine, Petro este in Ro
Stefaniaaaaaa!
Mihuta, saptamana viitoare venim, ma ingrozeste valul asta de caldura, ca socrii nu au aer conditionat, cred ca ajungem sa dormim peste zi in Crang!
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
alina, superbe poze!!!! da, am cu 1 kg mai putin decat inainte de sarcina 

!! mai 3 kg si ma opresc!!! sa aveti concediu placut in continuare!!
adra_bell eu intrebam de petro! mersi de raspuns!!
cristina, eu ii dau iasminei paste, doar daca ii dau din ciorbica facuta pt noi, dar nici asa nu prea folosim.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Ieri i-am dat cutia de piscoturi sa se joace si a scos din ea prima pungulita care era si desfacuta, a scos un piscot si eu am gasit-o mancand. Se plimba mult, se joaca prin iarba si e indragostita de nisip. Papa, ea crede ca are pipota! Alina si Maria - 3 NOV 2007 Primul orice _ Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Eva ar fi incercat sa pape si pungulita. Are o fascinatie pentru pungi abia i le scot din maini.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Multumim!
Adra, la noi se pare ca foamea a batut fascinatia pt pungi. Si Maria mai agata cate o punga si o smotoceste si o plimba dupa ea prin toata casa... trebuie sa o urmaresc foarte atent ca mai rupe cate o bucatica din ele.
BB, felicitari! Neaparat sa ne arati poze cu noua silueta! Ce frumos e ca ne recapatam ce era al nostru, chiar daca mai greu... Daca mi-ar fi zis cineva ca imi trebuie 9 luni ca sa-mi revin mi s-ar fi parut enorm. Acum parca au zburat. (Asta nu inseamna ca am scapat de toate kg!
Mai am 2...)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
Alina,foarte frumoasa casuta voastra de la tara. Pupici Mariei!
Eu am vazut pozele de aseara. ![]()
La noi a tras acum pe seara o furtuna de fix...5 minute.Indeajus sa se formeze o vijelie in casa de nu stiam pe ce sa pun mana mai intai.
Si s-a trantit usa de la sufragerie,iar geamul s-a spart in milioane de cioburi.
Camerele is fata in fata si amandoua erau pline de cioburi pana la jumatate.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu era Robert pe acolo,tocmai ce trecuse cu juma de minut in urma.
Cand am auzit usa aceea trantindu-se am incremenit,efectiv m-am blocat si asteptam socata sa vad daca aud vreun tipat/urlet...cateva secunde de cosmar...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetelor dati-ma o parere: am 4 modele de tatuaj care imi plac si mie greu sa aleg. voua care va place: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/ ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
primul model imi place
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cristi07 intrebare: voi dati paste/fidea copiilor? daca da, exista un tip anume? Cristina si Radu 3.12.2007 |
nu ii dau paste speciale,ea mananca de oameni mari
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria