Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
citat din mesajul lui roxanaz

[quote]citat din mesajul lui Naty
Sambata dupa ce au plecat nu stiam ce sa fac, era casa asa de goala, e prima oara dupa 4 ani cand raman singura in casa. <hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

asa si eu.. tot zic ca atunci cand pleaca Pat la ai mei doar cate o seara o sa me relaxez, o sa una, o sa alta... si tot ma invart prin casa ca fraiera si mi se pare goala si pustie
Flower io nu vreau sa ninga. ca e circoteca pe drumuri si mizerie . si nu poti iesi cu caruciorul.. si tot felul de minunatii din astea din ciclul "iarna la oras".

Da, roxana asa si eu ...
Subscriu la faza cu zapada.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nici eu nu vreau zapada

ca lunec si cad si ma doare

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am niste crampe, de numa'... Ce sa faaaccc???

Ca tre' sa ne pregatim de plecare, sandwich-uri, bagaje...

Oare ii fac rau lui bebe, crampele astea?

Sa beau niste ceai de tei?

Help!

cu un puiut de 19+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici

o zi buna si numai bucurii va doresc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

jasmi copchilu tau e destept, vrea sa te tina acasa, ce atata munca
Raluca si pe mine mama...da'.... las ca om avea copchii cuminti si care dorm toata noaptea de data asta, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Naty
andre_ea bine ai venit!
Vroiam sa te inreb mai de mult fiindca stiu ca mergi la Badiu - el recomanada TT?

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mi-a recomandat DT. La prima sarcina mi-a recomandat Alphafetoproteina.

Mama, ce ai mai tras si tu cu pitica. Da' de ce spalai de mana?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200517+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Naty

M-am luat cu raspunsurile si nu v-am scris despre mine.

Se pare ca am si eu o infectie urinara, am primit vineri rezultatul. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma porgramez la doctor acum sa imi dea tratament (am urmatoarea programare pe 1 sept) sau sa ascult de varu-miu (care e ginecolog rezident) si sa iau ampicilina, scutind astfel banii de consultatie. Stiu ca ampicilina e OK, am luat si la Ioana tot pentru infectie urinara si mi-a iesit la antibiograma ca merge.
andre_ea tu ce antibiotic iei?

Amoxicilina. La laborator mi-au facut si antibiograma si era sensibil la Amoxicilina.
Dar nu mai bine suni tu dr.? Si io tot in septembrie ma vad cu dr. dar a ramas sa-l sun dupa tratament (si din nou analize) sa-i zic cum s-a rezolvat.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Surate gravidute,

Pe voi va doare spatele? . Pe mine de cateva zile ma doare spatele in zona lombara de zici ca am carat caramizi. Plus ca azi ma doare si burtica, mai ales cand ma ridic de pe scaunul asta de la servici. Cred ca ar trebui sa iau un no-spa.

Eu as vrea sa cumpar deja hainute pentru ingerasa mea, mai ales pentru ca peste tot sunt reduceri si as putea lua niste hainute de calitate, insa partea mai in varsta din familie, nu ma lasa, cica sa mai astept. Stiti de unde vine superstitia asta ca sa nu ii iei nimic lui bebe? Eu parca nu as tine cont de ea, ca doar nu fac nimic rau daca ii iau lui bebe hainute din timp, mai ales ca mai economisesc si niste banuti.

Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

[quote]citat din mesajul lui Naty
andre_ea bine ai venit!
Vroiam sa te inreb mai de mult fiindca stiu ca mergi la Badiu - el recomanada TT?

Ioana la 3 ani

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Mi-a recomandat DT. La prima sarcina mi-a recomandat Alphafetoproteina.

Mama, ce ai mai tras si tu cu pitica. Da' de ce spalai de mana?

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Fiindca fie-mea e alergica la orice fel de detergent, inclusiv cel special antialergic din farmacii ... si acuma la fel spal, ii bag la masina numai hainele care nu au deloc sau foarte putin contact cu pielea.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Roxana sa speram ... am vazut la multe mamici care au avut primul copil atomic ca al doilea a fost super cuminte. Si invers. Poate s-o aplica si la noi!

Andreea da, cred ca o sa il sun. Si mie mi-au facut antibiograma si a iesit sensibil la ambicilina si alte antibiotice de care n-am mai auzit.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput