Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Vero phenergan-ul (prometazina) are risc C in primul trimestru de sarcina asa ca te rog sa nu mai iei deloc. eu cred ca te-au ajutat dar din pacate nu este un medicament tocmai recomandat in sarcina. si trebuie sa ii spui medicului ca ai luat si cat ai luat. ok? petrecerea a fost super, saru' mana de intrebare, copiii s-au distrat de minune.
ricky_orely bine ai venit printre noi! asteptam mai mutle detalii: DPN, etc, ca sa te trecem si in listuta.
aryia e bine ca nu ai mai visat chiar asa urat. sunt doar niste vise, nu le da importanta . ce fac copchiii cei mari?
Raluco ce faci mama te apuci sa sperii lumea ? (eu recunosc cu mana pe inima ca nu vreau sa imi aduc aminte de primele luni. prefer sa o fac doar atunci )
Naty spune:
M-am luat cu raspunsurile si nu v-am scris despre mine.
Se pare ca am si eu o infectie urinara, am primit vineri rezultatul. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma porgramez la doctor acum sa imi dea tratament (am urmatoarea programare pe 1 sept) sau sa ascult de varu-miu (care e ginecolog rezident) si sa iau ampicilina, scutind astfel banii de consultatie. Stiu ca ampicilina e OK, am luat si la Ioana tot pentru infectie urinara si mi-a iesit la antibiograma ca merge.
andre_ea tu ce antibiotic iei?
Mi-e dor de Ioana de moooor ... inca nu ma-m obisnuit cu lipsa ei, dimineata m-am sculat si m-am apucat sa fac cafeau noastra si cacao cu lapte pentru ea ... aseara am pus sticla mea de apa langa pat si vroiam sa pregatesc si paharelul ei. Sambata dupa ce au plecat nu stiam ce sa fac, era casa asa de goala, e prima oara dupa 4 ani cand raman singura in casa. Mi-a fost si urat sa dorm, bine ca ieri a venit Octavian ca innebuneam inca o noapte.
Sunt nervoasa si ca omul ala cu apartamentul nu a sunat, e clar ca nu vrea sa il cumpere
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Micola, sa ai gura aurita si asa sa fie: sa scapam de greturi si varsaturi, ca tare greu e.
Felicitari pentru dunga!!!!
Eu m-am gandit ca poate atunci cand o sa nastem noi, o sa fie zapada alba si afanata, ca un decor de vis, in care o sa apara ingerasii nostri mult iubiti.
Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
roxana m-au marcat rau nu pot sa le uit
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
quote:
citat din mesajul lui Naty
Sambata dupa ce au plecat nu stiam ce sa fac, era casa asa de goala, e prima oara dupa 4 ani cand raman singura in casa.
asa si eu.. tot zic ca atunci cand pleaca Pat la ai mei doar cate o seara o sa me relaxez, o sa una, o sa alta... si tot ma invart prin casa ca fraiera si mi se pare goala si pustie
Flower io nu vreau sa ninga. ca e circoteca pe drumuri si mizerie . si nu poti iesi cu caruciorul.. si tot felul de minunatii din astea din ciclul "iarna la oras".
flowerbee spune:
Naty, e greu fara printesa ta, te cred. dar timpul trece repede si o sa o ai acasa langa tine.
Cat despre antibiotic, nu stiu ce sa iti spun, decat ca as discuta totusi cu ginecologul care are grija de sarcina ta.
Multumim pentru sfaturile referitoare la lucrusoarele pentru bebe.
Eu ma gandesc ca la iarna o sa avem niste burtici impresionante si ne vor trebui paltoane pe masura. Sper sa se mai gaseasca paltoane din acelea gen clopot, ca altfel...
Bee14+
flowerbee spune:
Stiu Roxana ca e aiurea cu zapada, si pe mine ma enerveaza cand ninge in Bucuresti ca innebuneste toata lumea, insa eu doar visam decoruri de poveste...
Bee14+
micola spune:
flowerbee, si eu m-am gandit ca nu stiu cu ce sa ma imbrac la iarna... ...bine, o sa-mi iau si eu , cred si sper sa mai gasesc, palton din ala clopot, dar dupa...n-o sa-mi mai placa, sigur...asta e :) cred ca o sa apelez la hainele tatalui si ale sotului :))
Mai grav e ca o sa fie petrecerile de Craciun de la firma....si acolo...nu mai merge cu haina lui tati :))
Noi sa fim sanatoase si bebeii mai ales, ca solutii gasim :), ne sfatuim si noi una pe alta :)
15+ Doamne ajuta!
cristi_2003 spune:
io la petrecerea de craciun nu cred ca ma duc
decat daca o fac in prima saptamana din decembrie
mi-am comandat vreo 2 pulovere si un jerseu de iarna si ca haina o sa imprumut o blana clopot de la mama - e sintetica si nu e grea. ca pana acum eu mi-am luat doar paltoane si heine mulate pe talie- ce vremuri!!!
17+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
Craciun, mos, cadouri, brad, colinde
.. si eu inca nici nu am plecat in concediul de vara
Cred ca asta va fi una dintre cele mai frumoase ierni din cate am trait pana acuma ...
M-am bucurat ca de 2 zile nu mi-a mai fost asa rau ... dar parca iar ... cred ca seviciul nu-mi prieste deloc
Jasmi 12+ cu
way to go
BB