Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Selene, in Galati sunt acum 2 educatori Lamaze: Dimofte Nicoleta si Tudose Liliana. Am dat deja mesaj Oanei Melinte (pionier lamaze in RO) ca sa-mi dea datele lor de contact si te anunt cand aflu ceva.
Cat vreti sa stati in Buc si in ce conditii? Banuiesc ca nu la hotel...nu?

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca ati adormit cu toate?!!
Mi-am bagat un supozitor cu glicerina si ma cam taie...
Fug pana nu e prea tarziu.
Noapte buna

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna fetelor, iacata-ma-s si pe mine la apel...nu am mai scris in ultimele zile dar am citit Noutati... nu prea sunt, week-endul a trecut frumos, am fost la cinema (Dark Knight, ultimul Batman Movie), azi la un barbecue cu niste amici...si acum ne pregatim pentru o noua saptamana.

Am inceput deja sa "planuim" camera lui bebe (actualul nostru dormitor)... de genul aici o sa punem patutul, dincolo dulapiorul, aici rafturile etc... problema mare e cum planificam "camera de joaca a sotului" care va deveni dormitorul nostru+study. Deocamdata incaperea (mare) contine cele 2500+ carti, dosare,nu se stie cate computere+parti de computere, cabluri, CD-uri si DVD-uri, cutii cu orice va trece prin minte toate claie peste gramada etc etc... Ufff... parca vad ca o multime de ...(completati voi) vor ajunge in pod/in debarale/la gunoi. Se prevad vremuri interesante si discutii aprinse "ce ramane si ce pleaca" da' le-om dovedi noi pe toate pana la urma.

Bun venit fetelor noi, sarcini usoare si bebici sanatosi sa aveti!

Sper ca ati avut un week-end frumos

Dark Bendis

17+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fetele,

Sper ca ati avut un weekend frumos. Pe aici ba a plouat ba a fost ok, noi am avut un weekend linistit, la bazin cu fata, in vizita la bunic, si in rest la padure cu niste prieteni si cei doi copilasi ai lor si prin casa...am vazut Atonement, cu Keira Knightley( care e absolut superba) insa filmul nu sunt sigura ca mi-a placut... adica mi-a placut dar cred ca am avut too great expectations ca sa-l parafrazez pe Dickens.... si am mai vazut Rendition care mi s-a parut superbun, cu Mery Streep in rolul de bad guy... al meu s-a uitat la United 93 dar eu nu am vrut sa il vad, stiind despre ce e vorba si ca o sa ma intristeze nespus de mult. (trebuie sa spun ca cele doua filme mentionate mai devreme nu sunt de asemenea comedii romantice)

Ledi, saracuta de tine, cu injectii... cum mai e tensiunea?

Alina, iti trimit nr meu de telefon, poate ne vedem...

Lisa, ce frumos ca mergi in tara, se vor bucura ai tai !

Fetele, povesteati de constipatie... eu ii dau Francescai, la recomandarea doctorului de familie, o data pe zi citeva picaturi de sirop de prune cu apa. Si de cind sunt insarcinata am luat si eu. Si problemele au disparut. De asemenea dimineata cerealele cu lapte si o mina de stafide sunt sfinte.

Miereamara, felicitari pentru cumparaturi, am vazut si pozele tale, sunt chiar frumoase! Si eu mi-am dat seama ca la prima sarcina imi faceam poze saptaminal (cel putin) si acum aproape deloc. Asa ca am facut in weekend si eu ceva poze. Acum principalul subiect al pozelor la noi e Francesca, Francesca si iarasi Francesca.

BillyBilly, nu stiu la altii cum e, dar primele luni la noi au fost mai obositoare. Francesca nu a fost un bebe plangacios, dar e alaptatul la 2-3 ore, dormitul iepureste cite 2 ore, etc. Important e sa ai un sot care sa iti fie alaturi, pe mine m-a ajutat ca ma mulgeam si Paul se mai trezea noaptea si o hranea el pe fata. Pe linga asta eu am lucrat(ca toate working mums din Olanda) de cind avea Francesca 3 luni, si de atunci ne trezeam pe rind, o data Paul si o data eu la fata. Cum lucram amindoi parttime, in unele nopti, cind era Paul acasa a doua zi, eu dormeam toata noaptea, iar daca eram eu acasa, dormea el toata noaptea. Insa de pe la 5-6 luni Francesca a dormit toata noaptea, ceea ce face si acum, de la 7 seara pina la 6 dimineata, si avem timp pentru noi doi si pentru odihna. Asa ca nu ma stresez de pe acum pentru cum va fi cu doi, vor fi citeva luni haotice, dar dupa aceea e mai lejer. Sper.

Andreea, si eu am avut o data carcei, stiu ca la prima sarcina aveam noaptea, si il trezeam pe Paul sa ma maseze.

Flowerbee, cum te mai simti, ceva mai bine?

Alina, revin la tine si nu pot decit sa iti dau dreptate in ceea ce priveste bebe mic. Si eu la fel am facut, am "servit" la cerere (si nu era la 4-5 ore, hahaha) si fata a stat de la inceput in patutul ei, in camera ei. Recunosc ca e si compatibil cu firea ei, cind eu eram frinta si vroiam sa adorm cu ea in camera in care o alaptam, ea nu vroia sa adoarma, doar in patutul ei.... pe de o parte imi lipsea sa o simt dormind linga mine, dar ei ii era mai bine asa si asa a ramas.

DarkBendis, cum a fost Dark Knight? Si Paul vrea sa il vedem dar eu cred ca o sa fie mereu trista vazindu-l pe Heath Ledger, il vad mereu intr-o poza in care isi ducea fetita pe umeri. Si cunoscindu-ma pe mine voi fi singura din sala care plinge la Batman.
Vad ca si voi sunteti cu mutari, si noi incetul cu incetul, si amuzant e ca si la noi ceea ce numesti atit de frumos "camera de joaca a sotului" se va desparti, computerul merge la etajul doi, cartile in dormitorul nostru si la etajul doi, si camera respectiva va fi camera de Francesca.

Corinne, bun venit!

Fetelor, va urez o zi frumoasa si o saptamina buna.... eu numar zilele pina joi cind mergem la ginecolog.

Mergi la inceput

'Neata la burtici :-)

DarkBendis, bine ai revenit....nu stiam ce e cu tine.
Stiu cum e cu modificarile prin casa...am facut si noi la primul bebe si sa te ti acum la al doilea dar e frumos...nu?

Irisule, sa-mi dai nr. tau pe PM. O sa fac tot posibilul sa vin sa te vad. Trebuie sa le promit celor cu care vin ca au super chestii de vazut la HAGA . Da-mi si mie niste lucruri care e musai sa le vizitezi cand vii la Haga.
In legatura cu bebe, ma bucur ca asa a fost si la tine, adica bebe a dormit la ea in camera. Este cel mai bine. Si pt bebe si pt parinti.
Te asteptam JOI cu noutati de la eco! BAFTA!

O sa saptamana EXCELENTA la toate burticile de pe aici! Si la cat mai multe vesti bune!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Iris, am vazut mesajul cu numarul. Merci

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor
ati avut activitate mare peste week end
Raluca draguta de tine, o sa te rupi de dorul Ioanei 3 saptamani. pe de alta parte iti face si tie bine sa te relaxezi
pusyketa este probabil sa fi avut o hiperglicemie. mare atentie la caldura si bea lichide multe, chiar putin mai dulci daca poti.
Anculet pliul nucal se masoara pana in 14s. deci ultima zi ar fi 13s si 5-6 zile. am sa te trec la sarbatorite.
Daiopri bravo pentru rezultatele bune la teste, felicitari!! nu cred ca o cantitate normala de clor afecteaza bebelusul. vb Ancai, clasele de inot ptr gravide tot in piscine se tin. ce mai face copchilu' mare, ce mai mestereste cu bunicul?
Michelle imi pare tare rau ca te supara picioarele. ai grija sa te odihnesti cu ele mai sus. e cam devreme sa simti miscari zilnice ptr ca e inca mic embrionul... nu are destula forta. dar dupa 18-20s totul va fi ok.
cris30 nu te mai stresa atat de mult de placenta. in extrem de putine cazuri diagnosticul ramane de praevia dupa 24-26s. pentru ca fatul are o perioada de crestere accelerata in care se ridica placenta.
Eli, da trebuie musai sa faca si sotul tratament ptr Candida, la barbati este intotdeauna asimptomatica! puah dar si tu ai o tensiune mica... sa ne luam de mana.
Delia daca localizarea streptococului e in gat atunci neaparat trebuie sa faceti tratament amandoi si igiena ff stricta la la pahare/tacamuri. felicitari pentru baietel!!!!
Ledi vezi ca "la termen" inseamna oricand dupa 36s . punem pariu ca nu o sa mai fie tensiunea marita? as baga mana in foc ca a fost doar un accident.
Porumbito ufff imi pare tare rau ca te simti rau. sper sa iti treaca mai repede!
Andre_ea imi pare bine ca v-ati distrat la bulgari. poze? si da, da, 42s tot in luna a 10-a e. ai vreun gand? . nu vrei tu sa iei niste magneziu in plus ptr carceii astia? ti-ar face bine.
(si eu aveam contractii minunate cand alaptam. daca tot nu le-am simtit cand am nascut macar sa le simt dupa aia, nu? )
Alina ai incercat pe stomacul gol de dimineata o lingura de miere si un pahar de apa calda? cica este ok.
Cata ce simti tu nu e placenta in nici un caz, uterul mai bine zici . mai bine nu iti zicem de pe acum cum e in prima perioada dupa nastere, zau . hai sa mai visam nitel, ca dupa aia vine greul....
aryia nu ai ce sa faci cu visele....vin si trec. si eu am avut si la celalata sarcina, si acum.. tot despre lucruri din astea. e vorba despre refularea subconstientului. nu le baga prea mult in seama.
mvb felicitari pentru fetita si succes la gasit nume.
DarkBendis succes la amenajarea camerei lui bb. cum e Dark Knight, asa bun cum il lauda unii?
Iris imi pare rau ca au venit ploile.
gata ca m-am intins o gramada, dar trebuia sa recuperez.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Buna dimineata!

mvb sa-ti traiasca fetita! felicitari!

Ok, m-am prins, multumesc fetelor pt pareri...deci din cauza colicilor, bb-ii sunt f sensibili in primele luni si de aici tot taraboiul Cred ca este chinuitor, mamica se reface dupa nastere, copilul este in adaptare in noul mediu.

aryia eu sunt la primul bb, deci gelozii intre frati n-o sa avem...dar interesant de stiut cat de agresiv poate fi un copil cand mamica lui este preocupata de un altul

Catalina

19+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

cum a fost in weekend?

ce inseamna ca il simti pe bebe ca pe un fluturas? ca mie uneori mi se tensioneaza putin burtica, ca si cum s-ar srtange ceva acolo (nedureros) si dupa cateva secunde trece

asta e bebe?

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput