Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor,
Felicitari tuturor burticilor care au aflat ce surpriza au in burtica!
Ieri am fost la Iasi la doctor si am vizionat BB-le pe toate partile....BB e in toti parametrii si avea fix 17 saptamani ieri cat iesea si dupa ultima menstra....pana acu BB era tot timpul un pic mai mic cu 3--4 zile....acum e exact varsta lui. Sotul meu l-a intrebat pe dr daca vede cucu si dupa alte minute de cautari......vezi ca nu-i gasea cucu.....se pare ca e fetita!
Oricum nu e sigur, zicea ca outzele, mai exact scrotul se vede fff bine dupa 22 de sapt...atunci punga cu outze se vede bine la eco.....pana atunci orice medic da cu presupusul...tot la 22 sapt se vor vedea f bine si labiile fetitei .

Ideea e ca eu am toate simptomele pt baiat, dar pana la viitorul eco avem fetita.
Sotul meu si-ar fi dorit ca acum sa iasa baiat si urmatorul rand fetita.......eu nu prea am preferinte. mami o sa-l/o iubeasca la nebunie

Va pup si va doresc o duminica racoroasa!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Naty-mersi ca te-ai uitat la linkul pus.in legatura cu kilogramele nu iti fa griji,oricat ai lua nu conteaza,la mine sotul asa se bucura cand vede ca iau in greutate si nu pot sa mai spun deloc ca acum sunt slabuta

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mvb-ma bucur ca bebe este bine iar sexul nu conteaza,sotul tau o sa il iubeasca pe bebe la fel de mult si daca va fii fetita cu siguranta!

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

corinnne-bine ai venit la odisee si o sarcina cat mai usoara!incearca sa scrii repede sa treci de primele 10 mesaje care apar mai greu.

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

annasofia-bine ai venit!imi pare rau ca ai greturi mari,as vrea sa iti spun ca vor trece dupa 12 saptamani insa nu la toate este la fel.o sarcina cat mai usoara iti doresc!

Mireamara-ce burtikuta frumoasa!!

17+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor!
Mvb, felicitari pt fetita!
Alina, exact asa sunt si eu, dimineata burta e mai mica, dar seara...e ca un pepenas.
Michelle, vorbeai de greutate, m-am dus sa ma cantareesc in baie...am 1kg si jumatate luate pana acum. Din haine nu ma mai incap pantalonii dinainte de sarcina, in rest rochitele si bluzitele mai pot fi imbracate. Mi-am luat vreo patru perechi de pantaloni ieri, doua de jeansi si doua normale, toti au elastec in talie si sunt foarte comozi. Oricum aici , foarte rar port pantaloni, doar la servici, e asa de cald....
Michelle, tu cum te mai simti? Eu mai am cateodata senzatii de greata, dar s-au diminuat considerabil episoadele de vomitat, dreptdovada am inceput sa iau in greutate.

Azi e prima zi frumoasa cu soare din ultima saptamana, a plouat in continuu si cica e Sunshine State, statul cu cele mai multe zile insorite din America. Cred ca o sa-mi prajesc un pic oasele la piscina.

Nu am mai avut demult vesti de la Angellique si nici Dark Bendis nu a mai scris, sau da? Poate nu am vazut eu.

Va pup si weekend frumos va doresc!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album


My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

fetelor,multumesc pt sfat,voi inmcerca cu laptele ca mie imi place si nu-mi face rau...o sa va spun maine daca am mai visat...multumesc!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Samantzuca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna seara la voi!!
Eu nu prea am cu ce sa ma laud, doar ca am dormit linistita azi noapte, am dormit fara griji.Cred ca m-am obisnuit cu ideea si de acum ce o fi o fi,Doamne ajuta.Ieri toata ziua am bucatarit, am facut musaca de vinete si fasole verde la cuptor.Bebelina o simt in fiecare zi si asta ma bucura si imi da putere sa fiu mai optimista.
Vorbirati de haine, eu de cand am ramas gravida nu mi-am cumparat decat de incaltat, pantalonii inca imi vin toti, fuste eu nu prea port.Mai incolo o sa-mi achizitionez si eu vreo 2 perechi de pantaloni una subtire si alta groasa de iarna si poate niste bluze sau pulovere, atat.In rest mie nu mai imi trebuie nimic, am incaltari pentru toate anotimpurile si de toate felurile, geci si geculite la fel.De acuma o sa cumpar numai pentru bebe, abia astept.


Michelle cum te mai simti cu picioarele, eram curioasa sa stiu daca acei ciorapei care ti i-a recomandat doctorita sunt buni.
Billy mersi pentru incurajare .
Irynuka ce mamica sexy esti!!




http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

De ieri stam pe net cu N pagini deschise si incercam sa gasim nume de fetite.....e cumplit de greu. Va fi sigur MARIA pentru ca e numele ales de mine...urmeaza sa-si puna si sotul meu amprenta printr-un nume ales de el.....pt baiat era ales CRISTIAN DENIS.

pentru ca nu stim exact ce e, vom pastra ambele variante de nume la indemana.....poate-poate ii gasim si outzele pana la urma

Cert e ca lui BB ii place muzica la nebunie...de cateva zile ascultam Santana cu J lo - This boy`s fire

17+ cu printesa noastra MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

MVB, URAAAA! Ai inscris in echipa fetitelor!!!
Felicitari!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Ma duc fuguta-fuguta sa te trec pe listuta si sa-ti pun caruciorul roz

Porumbito, Lamaze se face incepand cu sapt.30 (poate fi si un pic mai tarziu cu 2 sapt.), pe mine m-a costat acum 2 ani 2.500.000 (adica 250 RON) si sunt 6 sedinte (una pe saptamana). Sedinta dureaza cam 2-3 ore si este FOARTE interactiva. De obicei se merge cu sotul si sunt cateva perechi intr-o grupa (2-3-4...). Este super interesant, mai ales ca instructoare Lamaze este o tipa haioasa de nota 10! si stie o groaza de chestii. Tipa se numeste Oana Melinte-Moraru si este pionier Lamaze in Romania.

Billy, deci fi atenta cum e cu chestiile astea mici si urlatoare care se numesc nou-nascuti ...In primul rand ca nu exista 2 bebelusi care sa fie la fel. Deci o regula 100% nu poti face. dar ca chestii generale pot sa-ti spun asa. Cea mai grea e prima luna (din care prima sapt.) si per total primele 3 luni. Bebelusul se trezeste in medie din 3 in 3 ore, insa sunt specimene care se trezesc si la o ora si la 4-5 ore...acum cum ti-o fi norocul. La cursul LAMAZE te invata ca bebelusul se hraneste LA CERERE!!! deci daca nu se trezeste NU il trezesti sa-i dai sa pape. E destul de chinuitor INSA, fi atenta, iti dau un sfat important. Ca sa-ti fie bine si tie si bebelusului, NU-L invata sa doarma decat in patul lui, in camera lui (daca este posibil)si nu ceda. Iar chestia cu agitatie mamei la mine s-a adeverit. Eu am fost foarte agitata si Ana e dinamica mama-mama...



Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput