sterilet

sterilet | Autor: moruna

Link direct la acest mesaj

buna!am cateva intrebari legate de sterilet.m-am uitat pe net si am citit diverse lucruri si m-am gandit sa va intreb si pe voi.am nascut acum trei luni prin cezariana;iar acum alaptez.pot sa imi pun sterilet?am auzit ca se pune cand esti la ciclu.este adevarat?doare cand ti-l pune?care sterilet este mai bun?am citit ca sunt de mai multe tipuri si nu stiu ce sa aleg.in timpul actului sexual se simte?stiu ca trebuie sa vorbesc cu medicul despre asta dar as vrea inainte sa fiu macar cat de cat imformata.astept cu nerabdare raspunsurile voastre....va multumesc anticipat!!!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Moruna - eu mi-am pus sterilet la 3 luni dupa nastere (am nascut normal) si nu a fost la ciclu...Cred ca depinde de fiecare dr, nu stiu ce sa zic..Si dupa prima nastere tot la 3 luni dupa, mi-am pus. Adevart insa ca dupa asta mi-a venit si ciclul, nu stiu insa daca are vreo legatura. Nu doare cand il monteaza/demonteaza. Este putin neplacuta perioada de acomodare...Nu simti nimic nici in timpul actului sexual. Trebuie insa sa-ti faci niste analize inainte...asta dr iti indica.
Sunt 2 tipuri de sterilet: Mirena si Cooper T. Eu am Cooper T pt a doua oara. Ca si pret Mirena e vreo 500 RON iar Cooper T 10 RON. Mirena este pe eliberare de hormoni, Cooper T pe eliberare Cu. Ambele au avantaje si dezavantaje.
La Cooper T sunt femei care se plang de menstruatii mai abundente si dureri premenstruale ceva mai marei (la mine a fost ok, chiar mai bine decat fara sterilet, deci sunt cazuri si cazuri..). La Mirena,se intampla fenomenul invers, menstruatii din ce in ce mai reduse (cateodata lipsa!) si dureri mai mici. Eu m-am simtit bine cu Cooper T, insa dr mea m-a indreptat sper si a fost ok.
Poate vor mai scrie fetele si vei aduna mai multe pareri, iar cu astea sa mergi ianrmata la dr tau. Orice ai alege mie-mi pare steriletul metoda cea mai comoda si mai ok...Si am luat si eu pastile, am avut si perioade de prezervatv. Acum n-am nicio grija...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

am auzit k exista ceva care se implanteaza in mana sau picior?si cred k e mai bine!nu stiu sa-ti dau detalii daca exista si in romania!

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

quote:
citat din mesajul lui rasfatzata

am auzit k exista ceva care se implanteaza in mana sau picior?si cred k e mai bine!nu stiu sa-ti dau detalii daca exista si in romania!

crisanda

acum stiu cum se cheama implanturi subdermice(cauta pe google)

crisanda

Mergi la inceput