Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 19
Caprioara spune:
Boti,
mamica eroina. M-ai facut sa zambesc cu "micile bucurii" de la shopping
. Noi inca suntem la Pampers 1 si vom mai sta aici, la greutatea noastra. Dar am cumparat deja un pachet de 2, sper sa nu fim si noi dezamagici
. Sa ne spui cum e cu marca ailalta, ca poate o sa o incerc si io cand ii vine vremea.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Boti legat de pampersi noi folosim pampers nr 2 dar din aia newborn, nu stiu cum sunt in ro da aici sunt trei game: newborn cu ambalaj galben, babydry cu ambalaj alabstru verzui si activefit mov.
La Ari folosim baby active ca sunt mai subtiri si mai elstici pe laterala.
Am incercat huggies la Arianna si nu ne-am impacat deloc bine cu ei ca mereu iesea pe langa si pisu si kk, deci am revenit la pampers, am folosit la ea si o marca de la supermarket de la tesco au fost buni o perioada dar apoi tot la pampers am revenit mai ales ca aici mereu sunt la oferta la cutie din aia jumbo.
Kimmy vezi ca sunt leagane mai micutze mai compacte gen bouncer dar e leagan nu stiu sa-ti zic preturile din ro sau ceva da is mai ieftine. Ca marca eu recomand fisher price avem multe produse de ale lor si sunt f multumita de ele. Uite www.mothercare.com/gp/product/B001BX6J4Q/sr=1-24/qid=1217936434/ref=sr_1_24/026-8973250-7214803?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core" target="_blank">asta sau www.mothercare.com/gp/product/B001BAVN68/sr=1-17/qid=1217936434/ref=sr_1_17/026-8973250-7214803?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core" target="_blank">asta sau www.mothercare.com/gp/product/B0011DSXIG/sr=1-12/qid=1217936434/ref=sr_1_12/026-8973250-7214803?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core" target="_blank">asta. Daca te duci pe google.ro si dai un searhc iti apar mai multe site-uri am vazut preturi de la 225 roni la 500 roni pt leagane din astea compacte.
Nu pot sa pun lnk-uri ca e reclama.
InaC eu ii dau mixed da nu completez lapticul meu cu formula ci dau una si una. Adik o data san odata formula formula in genere de la 2 sapt in sus cam 120 de ml pana pe la 2 luni cam asa ar trebui sa bea formula, bine poate bea mai mult sau mai putin inceraca si vezi cat poate ea sa bea si astia 120 de ml ar trebui sa o tina cam 4 ore bine poate papa si la cate 3 ore depinde de fiecare bebe.
Dara legat de storsul cosurilor eu stiu ca nici la adulti nu se recomanda asa ceva ca asa se inmultesc, deci in nici un caz nu le storci.
Mami de printese
Ari si
Ami
Caprioara spune:
Boti, uitai ce era mai important. Felicitari pentru grasunica! Super cat ati luat! Noi suntem firave rau, dar asa a fost si Matei.
Scuzati eventualele greseli, dar io scriu cand alaptez, cu o mana...
Mai, v-am zis ca neuronu meu stingher e obosit tare, nu? Uit constant cate ceva...
Din ciclul ce am mai uitat: am facut o intoleranta la firele de la epiziotomie; a mai patzit cineva asa? una ca nu se resorb si trebe sa le scoata si pe cele din interior, si a doua ca am puncte de puroi pe ici pe colo, inclusiv cusatura de la suprafata (si astea de aici dor un pic). De aceea mi se parea mie ca ma refac mai greu si am dureri mai mari decat data trecuta
. Altfel, cica ma vindec frumos
, si zice doctorul ca rezultatul final conteaza, nu micile neplaceri de pe traseu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Fetele care aveti perna pt bebe antisufocare:sunteti multumite de ea?De la ce firma le aveti?Am vazut pe net ca cea de la Chicco ar fi buna.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
MissJJ spune:
Tecky sper ca nu te superi ca te intreb da pt ce trebuie perna la bebe? Si ce e aia perna antisufocare ca asa ceva chiar nu am mai auzit.
Aici zice clar nici un fel de perna la bebeii sub un an. Noi nu am folosit la Ari si nu am vaut nici o pb abia acuma de la 1 an jumate doarme pe perna da si aia e subtirica tare.
Mami de printese
Ari si
Ami
Didi81 spune:
Salutare fetelor
, am mai intrat si eu dupa o absenta de cateva zile.
Narcisa, merci
. Si eu ma tot minunez de ce bebelusi scumpi avem in aceasta odisee!
Boti, felicitari pentru greutate
. Aida la 1 luna a avut 3600 g, deci si ea s-a grasunizat vazand cu ochii [D], ca s-a nascut cu 2500g si a scazut la 2350g.
Capri, imi pare tare rau ca ai probleme cu epiziotomia
.
Si eu asi vrea sa stiu ce leagan de bebei recomandati, fetelor care aveti asa ceva.
Didi
de Aida Maria
Kimmy spune:
Dara si eu zic sa nu storci cosuletele.Da cu betadina sau ce s-a mai recomandat dar eu zic ca cu cat pui mai putin mana pe ele,cu atat mai repede trec.
Mada multumesc,am sa caut si pe net si ma incumet intr-o zi cu tati sa cautam si prin oras,poate gasim ceva sa ne convina si la pret,desi printesa merita orice...asa ca,cat o fi,o fi...
Boti felicitari pentru escapada.Si noi mergem la cumparaturi de pe la 3 saptamani,ca nu am avut ce face...daca era dupa mine evitam aglomeratia pe cat posibil,dar cumparaturi trebuie facute ca doar tre sa si mancam.Am mers pe cat se poate la ore cand nu e aglomeratie mare.La pitica chiar ii place.Pana acuma cel mai mult i-a placut la gradina botanica,pentru ca e liniste,aer proaspat racoros,umbra prin care mai trece putin soarele...a fost incantata.Si prin parc e ok,dar acolo rar ajungem,si de obicei in we cand sunt multe nunti si e aglomeratie...bleacs.
Capri imi pare rau pentru epizio...sper sa treaca repede
Perna nici noi nu folosim deloc,pun doar un scutecel,sau prosopel sub caput.
Noi folosim tot pampers marimea 2...inca,dar trecem pe 3 in curand.Eu sunt multumita de el.Am avut mici accidente,dar era pentru ca a facut chiar mult,si nici o alta marca nu facea fata ![]()
Am pus cateva poze noi pe picasa
Kimmy mami de Timea Cristina
M&M spune:
Azi nu se anunta nicio nastere, nimic??? Dana, scoatem sau nu
-etele?
Forumul asta merge la fel de prost ca saptamana trecuta..
Narci, chiar nu am vrut sa trisez, doar ca nu stiu din ce motiv( si nici doctora nu mi-a putut spune ) , miercuri dimineata, m-am trezit ca mi s-au rupt membranele. Pt bebe ar fi fost mai bine sa mai stea 2 sapt in burtica , avand in vedere ca aparuse o decalare a termenului de nastere cu vreo 2 sapt...
Am avut ceva emotii cu el, ba ca e prematur, ba ca are infectie, ba ca a facut icter, dar acum suntem bine. MI-a placut faza cu poza in care tasneste lapte ei femei..eeee..
Cu vigantolul, mie mi-a zis 2 picaturi pe zi, medicul pediatru...
Ruxi, ce injectie iti faci????
CU ceaiul, mie , dr. pediatru, mi-a zis ca nu e nevoie. Laptele tine si de sete si de foame...
Biberoanele le sterilize dupa fiecare folosire...
Mada,
si pe cele doua printese...
Gabriela,
si pe Irinuca...
Anna, bafta la doctor...Poate nu e nimic serios!!!..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
MissJJ spune:
Kimmy asa si noi punem un muslin din ala sub cap pt cand mai curge laptic sau ceva din guritza.
Cristina pupici multi.
Fetele mele dorm si eu ma pot documenta cum trebuie despre ce cursuri trebuie sa fac ce examene am de dat si etc. O multimea de reguli.
Abia astept sa incep.
De acu am sa va terorizez.
Da tre sa chinui si eu pe cineva nu?
Mami de printese
Ari si
Ami
dana81 spune:
CRISTINA
bine ai revenit, fa si tu cum crezi scoatele, lasa-le pe mai tarziu...daca ar fi dupa mine nasteam de acum 2 sapt dar cum fiica mea are personalitate eu nu stiu ce pronostic sa mai fac...oricum ma gandesc din ce in ce mai mult sa imi pun bagajul in spate si maine la prima ora sa ma infiintez la usa maternitatii..daca ma trimit acasa, asta e...
Cum e cu acomodarea? E cuminte Mihaita?
40 si