Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
darene spune:
Buna dimineata!
N-am mai scris de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp.Desi sunt socrii la mine de vreo 6 sapt ea si 3 el,tot nu prea am timp liber.Soacra mai mult gateste si cu socrul mi-e teama sa-l las pe Khalid prea mult timp ca e batran si bolnav.
Khalid e bine,mai avem vreo 2 sapt si face 8 luni dar e tare mofturos la papica solida,cred ca din cauza soacrei care-i canta si se joaca cu el in timpul meselor...ca sa manance cica,adevarul e ca deschide gurita cand ii canta.Anyway or sa plece vinerea asta.II mai zic eu ce nu-mi convine,dar e tare de treaba,cum am mai zis gateste,imi face curat,se joaca cu Khalid dupa-amiaza, asa ca de multe ori ma abtin.
Poate de sapt viitoare devin si eu un pic mai activa,v-am citit aproape mereu dar nu am scris.
Pupici multi pentru Ereena,am trimis si eu poze,e superb albumul.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
neata
si eu la
.. oricum n-am nevoie de ea caci sunt ttreaza de-a binelea ...
a cazut bitzi din pat cu mine!!!!!!!!! eu cred ca atipisem si am auzit buf .. si urlete .. mama ce m-am speriat .. are ditamai vanataia pe tampla .. sunt varza
.. saraca abia am potolit-o .. tremura toata .. acum cand o arunc in sus, ii este frica si ii tremura manutele ..
am fugit in parc ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
neata
si eu la.. oricum n-am nevoie de ea caci sunt ttreaza de-a binelea ...
a cazut bitzi din pat cu mine!!!!!!!!! eu cred ca atipisem si am auzit buf .. si urlete .. mama ce m-am speriat .. are ditamai vanataia pe tampla .. sunt varza.. saraca abia am potolit-o .. tremura toata .. acum cand o arunc in sus, ii este frica si ii tremura manutele ..
am fugit in parc ..
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
off elenuta...trebuia sa treci si tu prin asta...
pupici la bitzi sa uite de cazatura!!da nu ai pus perna pe marginea patului??sau a trecut si de ea??parca si mi mi frica acum chiar daca pun perna...in rest..s-a ridicat si robert in 4 labe..pfiuu mandra am fost de zici ca a intrat la harward..
plimbare placuta...eu am zis ca ma culc langa robert da m-a apucat sa strang prin casa
pupici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
salut
sint si eu pe aici!
Elle, o doamne!
sa treaca cucuiul si sperietura!
Lala, plimbare placuta!
Moni, felicitri pentru ridicatul in 4 labe. si noi am mutat salteaua mai jos la patutz din cauza asta. acum se ridica in patru labe, isi face vint in fata, in spate si se arunca...bineinteles ca da cu fruntea in marginea patului....asa tare suna...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
salut
sint si eu pe aici!
Elle, o doamne!sa treaca cucuiul si sperietura!
Lala, plimbare placuta!
Moni, felicitri pentru ridicatul in 4 labe. si noi am mutat salteaua mai jos la patutz din cauza asta. acum se ridica in patru labe, isi face vint in fata, in spate si se arunca...bineinteles ca da cu fruntea in marginea patului....asa tare suna...
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
asa face si robert da fundu in spate si se impinge parca isi ia avant...ce dulci sunt...ma bucur ca stau acasa 2 ani sa-i vad fiecare pas nou ce-l face...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
NataliaS spune:
'Neata!!!
As bea o cafea...si cred ca merg sa-mi fac...
Ufff Elle, ce bine te-nteleg....acum cateva nopti, pe la 3, ma trezesc in urlete de Stefanitza, venite dupa buf-ul de rigoare...mi-a luat vreo 2-3 secunde sa ma dezmeticesc pe intuneric ce s-a intamplat...evident ca teleghidata cum sunt, am luat-o din patut am pus-o la san, schimbat sanul si am adormit amandoua ca niste busteni...cand s-a intors, a cazut...noroc ca a cazut pe covor si a mai amortizat putin. Eu am luat-o in brate, am pus-o la san si a adormit in urmatoarele 2 minute, cred ca doar s-a speriat, dar sa ma fi vazut apoi - de ce a adormit copilul asa de repede, daca are ceva, tremuram toata ca varga
...dar vb dr. mele - toti cad macar o data
...
fata si pe mama sa treaca buba si sperietura.
Mai LALA - da harnica mai esti...si Bibi, noi de abia pe la 11 si ceva ne urnim de obicei...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Am uitat sa ma laud
- din 2 August Stefanitza mea merge in 4 labe...asa de dragutza e cum prinde viteza si baga cate un tipat de victorie...imi vine sa-i pap mutrita aia de soricel![]()
Mai fetelor...eu cred ca iar repurtez un esec in diversificare - am incercat acum inainte de somn sa-i dau piersica cruda...brrrr ce se stramba...mai incerc dupa ce se trezeste, dar nu prea cred sa am succes.
Dupa ce se trezeste o iau la goana iar prin oras de data asta dupa pantofi/sandale , poseta si cercei
Ven spune:
'neata!
Ellenuta, sorry! Se pare ca toata lumea o pateste, n-ai ce face. Eu am patit-o cu Markus de 2 ori, saracu', cu Mathias se pare ca m-am facut mai prevazatoare...era cazu'![]()
Natalia, poze cu tinutele astept ![]()
Copilul meu are diaree. Nu stiu de la ce....ieri a facut cam moale de 2 ori, n-a baut lapte mai deloc ( doar noaptea, dar numai 1 data, ceea ce tare m-a mirat), iar azi dimineata s-a trezit la 7! Si n-a vrut lapte, ci doar ceai...s-a jucat putin si la 9 s-a culcat iar....taaaaare ciudat!
Acum au venit oamenii sa schimbe 3 geamuri, ultimele care nu erau termopane (de fapt, sunt, dar cu rama de lemn si nu ne mai satisfac), bubuie astia de numa sa scoata geamurile vechi de la loc, si el doarme bustean.....
Hmmm, ciudat! Cred ca azi facem o vizita la dr.
NataliaS spune:
VenMacar tu ai patit-o la Markus de doua ori si la Mathias deloc, nu ca mine - La Ana o data si la Stefi de 2 ori deja...mama neatenta ce sunt.
Cat despre tinute...si eu tot astept pozele alea...![]()
virgo spune:
Voi sunteti mici copii , Caz al meu e mare campion la facut baca din pat ! Suntem deja la cazatura a 4-a .
Si eu vad tentative de mers de-a busilea , e normal asa ceva ????? El nici macar nu sta in fundulets !
Mami de Matei Cazimir