Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Fetelor si eu probleme mari cu constiparia, dar am gasit solutia, am cumparat din piata prume uscate
(neafumate), le pun de seara intr-o cana cu apa (cam10-15 buc), iar dimineata pe stomacul gol le mananc.La mine are efect cam in 2-3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Kittyke, eu am rezolvat cu cafeluta cu lapte de dimineata si cu musli... cand am avut pb mari, am folosit supozitoarele cu glicerina.
Nici eu nu am cerclaj si dr nu a pomenit nimic de aceasta solutie... sper sa fie bine pana la sfarsit... Bebeii m-au emotionat si pe mine, cand ma gandesc la ei imi dau lacrimile de drag...mai ales ca si misca foarte mult si ziua si noaptea, vorbesc cu ei si ii alint.
vineri au venit patutzurile, dar nu le despachetam decat peste vreo 3 luni... sa dea DD sa fie bine!

manu 21+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittyke, cred ca tb sa mai adaugi o sapt la semnatura. Ai avans fata de mine 1 sapt.

Ref. la carucioare, noua ne-au placut f tare cele de pe bimbomarket. Cred ca o sa comandam acolo. La patuturi inca mai negociem.

In rest toate cele bune va doresc! Noi suntem bine, facem ture prin burtica, ne distram cel mai tarea seara cand este si tati cu noi...

Pup toate burticile si sa aveti o sapt frumoasa si linistita,

Miki 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Rami felicitari pt fetita desi mai e loc de schimbare. Fetitele mele aveau puta la 12 sapt (am si poza ) si la 16 sapt le cazusera Oricum, asa cum spui, orice ar fi. Dupa atatea chinuri cui ii mai arde de ifose?

Eni ai grija cu utrogestanul. Intr-adevar daca il opresti brusc, apar sangerari. Organsismul trebuie sa se obisnuiasca treptat fara el. Cel mai bine intreaba dr. Eu l-am scazut asa (stiu ca ma repet): incepand cu sapt 12 cate 1 pe sapt. Am terminat in sapt 16.

Bai, vad ac sunteti mult mai relaxate decat mine in ce priveste colul scurtat!! Intr-adevar al meu era si deschis (orificiul intern), poate de-aia mi-a facut cerclaj. Ca sa va faceti o idee: in numai 2 saptamani (timp in care am mers si eu zilnic la magazin sau in parc si am gatit, etc), colul meu a ajuns de la 33mm la 24 mm si s-a si deschis. Deci, daca e sa se intample, se intampla repede... Dr mea mi-a facut cerclaj imediat. Iosup mi-a spus ca e periculos daca colul scade sub 30 mm. Cu dr mea abia miercuri vorbesc mai mult. Deocamdata mi-a spus sa stau mai mult in pat, ca mai pot sta cate o ora si [pe la bucatarie si ca pot face chiar f scurte plimbaari prin parc (God knows ce inseamna f scurt). Mie mi-e super frica si mi-am rezumat programul la pat, baie, stat la masa. Am tot cautat pe net si fetele de pe diverse forumuri care au avut aceeasi problema au cam stat in pat. Si eu am burta extrem de tare cand ma ridic din pat. contractii dureroase nu am avut niciodata. Cred ca am nedureroase dar nu stiu sa le recunosc. Dr mi-a spus ca nu e bine ca am burta tare. Va mai spun miercuri ce indicatii mi-a mai dat.

Kittyke am vazut si eu scaunelele de la metro si mi-au placut mult. Poate imi iau si eu.

Andrada 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Andrada, merci frumos !

Eu sunt cam suparata, ca am repetat urocultura si mi-a iesit iar infectie cu klebsiella, deci e clar acolo. Cred ca ar trebui sa nu mai aman tratamentul, desi in saptamana 8 cand am aflat de infectie proful mi-a zis sa nu iau nimic, doar sa beau multe lichide si sa repet urocultura. Acum, ca sunt in sapt. 12 cred ca pot deja sa fac tratamentul. Eu am antibiograma si m-am mai documentat de pe net ce e permis in sarcina, dar nu stiu ce sa fac... pe prof nu cred ca-l pot deranja, iar doctorita la care mai merg e plecata in strainatate pana in septembrie. Ce ma sfatuiti, sa incep tratamentul de capul meu ?
Catalina, imi poti spune si mie tu ce antibiotic ai luat ?

pozici

rami 12+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ramica si mie mi-a aparut din nou infectie desi acum 3 sapt urocultura era "curata".
Eu zic sa nu incepi de capul tau. Mergi la cineva, la oricine... Incerca la Ion Ionut sau la cineva din Giulesti ca au aceleasi metode. Ion Ionut e sigur la spital ca l-am vazut acum cateva zile.

Hai sa va spun cum am scapat de constipatie: dimineata pe stomacul gol mananc sucul de la o portocala cu fulgi de ovaz si seminte neprajite, combinate 9semintele sunt optionale dar sunbt si ele f sanatoase). Efectul la mine e garantat. Scaunul este regulat si nu mai este tare ceea ce pt colul meu e super ca nu-l mai forteaza.

Andrada 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miki01 mai las o zi ca eu in fiecare marti schimb saptamanile

Andrada foarte bine ca ai facut cerclaj daca asa a considerat doctora ta , macar poti sa stai linistita ca nu aluneca bebeii

Apropo de sexul copilului e mult mai bine sa nu-ti spuna nimic pana la 16-17 saptamani... la 12 saptamani inca nu se vede clar si totusi nu e placut sa stii ca vei avea fetita sau baiat si peste o luna sa afli ca de fapt e altceva... ca psihic deja esti pregatit si dupa aia iar trebuie sa schimbi mai bine ramane secret pana nu e sigur ...asta e parerea mea
Am ramas cu gura cascata cand Miki scria ca va avea fetita si dupa un scurt timp ca va avea baiat , Andrada la fel parca era prima data pereche si dupa aia fetite...... mai bine nu stii inainte

kittyke 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Sigur ca n-are importanta ce sunt numai sanatosi sa fie !!!!
Eu n-aveam preferinte numai sa fie odata bebe in burtica

kittyke 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kittyke, ai dreptate ref. la sex-ul bebe-ului. Nu ne-am suparat cand am afat ca este sigur baiat, dar aprope 2 luni noi am vorbit cu bebele cu gandul ca este fetita si chiar ne hotarasem la nume pt fetita.
Greseala a fost, ca am avut mai multa incredere in Iosup decat in doctorul meu (dr meu mi-a spus tot la 12W ca este baiat 90%, dar nu vrea sa se pronunte). Oricum deja am uitat, ne facem planuri si pt fetita

Miki 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kittyke, ce ai luat tu din Metro sunt cosulete (din alea de dormit bebe pana la 4 luni) sau scaunele de masina? Poti sa le faci o poza si s-o pui pe forum? Daca ar fi din alea de dormit as vrea si eu.
Andrada, ref la burta tare, i-am zis si eu dr, dar n-a parut sa-l impresioneze. Iar de contractiile Braxton Hicks (cele nedureroase) mi-a zis de fiecare data ca-s normale si nu afecteaza cu nimic. Abia astept sa-i fac o vizita si lui Dracea s-o mai intreb si pe ea.
Rami, eu zic sa dai o fuga pana la Giulesti, sa-l pandesti pe prof (sau macar pe Cocei) si sa-ti dea el tratamentul. Iar daca nu-l gasesti pe prof, mergi la camera de garda zici ca esti pacienta profului si le arati urocultura.

Fetelor, n-am mai scris demult, eu am repetat triplu testul si a iesti bine (primul TT iesise cu risc de SD) am fost la o eco morfo la Iosup in sapt 20 si mi-a zis ca e totul OK si voi mai face o eco morfo saptamana viitoare la Pop. Durerile de burta s-au mai rarit, mai apar dar la cateva zile (nu stie nimeni de ce le am), sper sa fie bine pana la sfarsit. Nu mai stiu ce pastile sa mai iau ca nu cedeaza la nimic, am incercat si cu piafen dar degeaba. Cedeaza pur si simplu dupa cateva ore, indiferent ce pastile si cate iau. Ce e totusi bine e ca durerile nu sunt insotite si de intarirea burticii. Mie mi se contracta burta mai ales noaptea si dimineata, in timpul zilei nu prea am probleme.
A mai fost cineva la Pop la eco in ultimul timp? La gravidutze de nov-dec, am vazut ca fetele nu prea mai sunt multumite de eco la Pop (diagnosis) - ca nu prea face CD-uri ca lumea etc. Bine important este sa vada omul bine acolo.

Mirela 20+

Mergi la inceput