Gravidute prin FIV (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am fost la eco si bebe misca din manute si picioruse si mi-a spus doctorita ca sincer crede ca va fi baiat. Singura problema pe care inca o am este decolarea care este de 40 de mm - desi nu era in contact cu placenta ... nu mai inteleg nimic. In cazul asta se pare ca voi face tratament cu vit. E si mi-a mai dat de facut azi un gravibinon, in rest repaus la domiciliu si regim pentru rezolvarea constipatiei - mi-a spus sa pun cate 2 supozitoare cu glicerina pe zi. Vedem daca da si rezultate ...
Doamne ajuta!

Cami 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mirela, ma bucur ca TT a iesit bine, oricum eu nu cred ca era cazul sa-ti faci probleme, mai ales dupa ce DT iesise ok. O sa ma gandesc si la varianta de a cere parerea unui dr. de la Giulesti. Eu oricum sunt programata vineri pentru o eco la dr. Vultur (cea care sta mereu pe langa prof), dar ma gandeam sa nu mai astept pana atunci si sa incep deja tratamentul. Am vazut ca dr. Tutunaru a prescris Zinnat pt. infectie urinara in sarcina si am citit ca nu e contraindicat. O sa vad ce fac, sa vad daca il suporta stomacul, avand in vedere starile de rau pe care le am si care vad ca se accenteaza in loc sa cedeze... deja am slabit 3 kg.

Andrada, tie ce microb ti-a iesit la urocultura ? Nu faci sau n-ai facut tratament pana acum ? Ce ti-a zis dr. ?

pozici

rami 12+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Oh, am uitat sa spun ca bebe are 40,2 mm si ce a fost haios ca i-a masurat si nasul - 2,3 mm.

Cami 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirelush nu mai inteleg nimic. O mai intreb o data pe dr miercuri de contractiile Bh si de burta tare

Ramica nu mai stiu cum se cheama microbul dar nu e al tau Mi-a spus dr ca De unde, nu stiu, ca nu mai fusesem in spital... Am facut tratament cu Zinnat apoi am repetat urocultura si era ok (asta acum 3 sapt). Sapt trecuta cand m-am internat pt cerclaj mi-au facut examen de urina si pe biletul de externare scrie leucocite. Asta inseamna infectie . Oricum, medicul o sa-ti dea antibioticul functie de varsta sarcinii, a antibiogramei, etc Cel mai bine vb cu Vultur.

Andrada 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Fetelor am facut cateva poze despre cosulet sper sa se si vada...
http://family.webshots.com/photo/2289554520103867285nirZBR?vhost=family

kittyke 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

kyttike - am vazut cosuletele. foarte frumoase. sa le umpleti sanatosi.
patricia - bine ai venit. sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
mirela - eu am fost la pop la eco si parca nu m-as mai duce. poate ca eco a fost facuta bine si corect. s-a uitat omul la tot si m-a asigurat ca e totul in ordine. dar aceea eco nu a fost citita de nimeni. rezultatul a fost scris de asistenta lui , de mana si nu se intalegea nimic. doar "aspect normal".
dr meu nu a avut rabdare sa o citeasca. deci am dat banii pe o eco pe care nu am putut sa o folosesc ci doar m-a linistit pe mine. atat.
amzulica - felocitari pentru bebele activ.
nu e cam devreme sa-ti spuna sexul! exact ce vorbeau fetele. e mai bine sa-ti spuna mai tarziu si sa fie sigur dacat sa te trezesti ca i-a "cazut" putza peste o luna.

noi am terminat tratamentul cu gynipral. parca nu mai am atat de multe contractii. dar tot le am. dureri parca nu am mai avut, dar am stat mai mult in pat saptamanua asta.
saptamana viitoare ma duc la dr sa vedem cum mai stau cu colul.

25+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Carmendu eu am fost la morfologie la 22 de sapt.la dr. Albu (nu prea imi e simpatic nu prea spune nimic in plus) dar am 6 pagini tiparite cu toate datele scoase din calculator care l-a dictat la asistentul lui de la cap pana la ultimul deget, si plus 6 poze. Am mai fost la el la 16 saptamani la un simplu eco si tot asa am vreo 4 pagini tot asa masurat cu poze de la cap pana la picioare si atunci am aflat sexul cpopiilor.
Daca vrei un echo mai amanuntit si tiparit prin calculator merita sa te duci sa vezi cum stai (sigur daca mai vrei echo de la alt doctor)
Daca te intereseaza am nr. de telefon de la cabinet .....costa cam 150 ron echografia/bebe ( parca)
TE pup

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andrada, pai nici eu nu mai inteleg nimic, o fi dr meu mai nepasator, cine stie? Ca totusi experienta are destula. Dar cum paza buna trece primejdia rea, prefer sa ma pazesc asa ca mai trag cu ochiul la voi. Asa ca astept sa vad ce-ti zice tie dr.
Carmendu, sunt dezamagita deja. Eu am mai facut o eco morfo la Iosup, dar aveam 19 sapt si o zi. Cam devreme, ca cel mai bine se vede pe la 22 saptamani, cand am programarea la Pop. Cat costa eco la Pop? banuiesc ca-i destul de scumpa, cum de n-or scoate rezultatele la imprimanta nu pot sa pricep, doar e ditamai clinica. Asta este, daca totusi imi zice Pop ca toate-s bune si frumoase o sa fiu fericita, ca asta ma intereseaza cel mai mult si o sa-i transmit si eu dr mai departe si gata. Cat despre poze si CD cu bebe, trag speranta la eco de 32 de sapt pe care o am programata la Herghelegiu.
Kittyke, multumim de poze, frumoase cosuletele, sa le stapaneasca bebelinii sanatosi. Initial am crezut ca-s cosulete de dormit noaptea si chiar ca ar fi fost super ieftine.
Rami, las ca trece si starea de rau, si pe mine m-a tinut pana prin sapt 14-15. Vad ca de cateva zile am iar ceva greturi, dar o sa treaca.

Mirela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna dimineata tuturor. In ziua cand am fost la Giulesti sa fac beta HCG-ul, nu am reusit sa iau legatura cu doctora mea , este in concediu ( doamna doctor Codreanu) iar eu nu stiu cum sa fac cu tratamentul, in prezent iau 6 Utrogestant/zi ( 2D, 2P, 2S) ; 1 Aspenter/zi; 1 Acid folic/zi. Acum nu stiu cum sa continui tratamentul ( tot departamentul FIV este in concediu pana la 1 sept).Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon al doamnei asistente Ana( de la dosare FIV si programari) sau a vreunei doamne asistente sau chiar telefonul doamnei doctor Codreanu. Nu stiu ce sa fac si cum sa continui tratamentul.

Mergi la inceput

Petricia din pacat nu te pot ajuta cu numerele de telefon ( poate cineva o va face ) dar eu zic sa stai linistita si sa continui tratamentul mai departe pentru ca tot ce iei acuma e foarte important pana la 12 saptamani
Stai linistita ca nu se intimpla nimic daca le iei in continuare :))
Nu sunt doctor dar am ceva habar de tratamentul de sustinere a sarcinii ( si eu astea am luat)

kittyke 27 +

Mergi la inceput