Mamici norocoase de sept - oct 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

mie o sa-mi lipseasca miscarile si loviturile astea care le primesc....
poate o sa avem si noi noroc...poate nu o sa trecem printr-un travaliu greu si lung...cine stie
eu trebuie sa ies, ma duc sa mananc si dupa la o plimbarica mica.
ai grija de tine si mai vorbim

27+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

buna fetelor..

poate ne adaugati si pe noi pe listuta...desi e drept ca nu intram prea des pe aici.....dpn-ul este 25 sept. si caruciorul este de culoare roz.... la nume nu ne-am hotarat inca...
ieri am cumparat scoica, e de culoare bleu pentru ca rozul pe care il aveau nu mi-a placut deloc; si cercelusii i-am cumparat, din aur alb cu zirconiu, micuti si f. draguti; altceva nu vreau sa mai cumpar, in afara de strictul necesar...adica lucruri care o sa-mi trebuiasca in maternitate

nu va faceti griji cu anestezia epidurala, eu am avut acum 5 ani la Horia pentru cezariana, si a fost super ok, nu doare deloc, ce imi aduc aminte cu neplacere este doar ca m-au lasat 24 ore cu acul ca sa mai imi dozeze calmante, si la un moment dat chiar incepuse sa ma incomodeze, dar cred ca a fost si ceva mai mult psihologic

iosup e bun ca medic ecografist, eu in momentul de fata nu fac ecografiile de cat la el si la dr. chitescu de la medlife, pentru ca sunt singurii in care am incredere...

vroiam sa va intreb daca voi beti cafea sau alcool in timpul sarcinii...eu recunosc ca am cam baut ceva cafea si cola..si din cand in cand mai iau si ceva inghitituri de bere sau vin, destul de rar, insa tocmai acum citeam un articol in care spunea ca alcoolul trebuie eliminat definitiv; ma intreb si eu ce m-a apucat la sarcina asta, la Horia am fost extrem de stricta in toate privintele....sper sa iasa si bebelusha sanatoasa si desteapta ca Horia, la asta ma gandesc acum; apropos' de inteligenta spunea o prietena ca i-a recomandat medicul sa ia ulei de peste (capsule) ca sa mareasca ccc coeficientul de inteligenta la copil...abia astept sa-l intreb si eu pe medic peste o sapt. cand ma duc iar; voi stiti ceva de asta?

P.S. poze nu avem cu bebelusha inca, doar cateva cu burtica la mare ...si cu Horia big brother... (link-ul e mai jos)

pupici

Tigresa si tigrisorul Horia + bebelusha 30 sapt.
http://www.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello si de la mine

tigresa, ne mai trebuie ceva date, respectiv Ultima Menstruatie si data nasterii. Cu alcoolul nu-ti face griji, doctorul meu mi-a zis ca pot bea linistita un pahar de bere sau de vin pe zi. Iti dai seama ca nu am baut zilnic, dar la bere am mai scapat. Evident, si la Pepsi.

Banu si garga, nu va mai faceti atatea griji cu bagajul de spital ca mai aveti destul. Eu am 34 de saptamani si nu l-am facut. Nu zic sa-mi luati exemplul dar stati linistite si asa va sta si bebe in burtica. Linia nigra mi-a aparut si mie, pe la 20 si ceva de saptamani, nu mai stiu exact. Dar nu este obligatoriu sa apara.

Felicitari tuturor celor care schimba azi semnatura, inclusiv io

Bitza, mai asteapta putin mama, mai tine-l pe Lucas . Obisnuieste-te intai cu Romanica

Eu sunt plictisita si depresiva, cam toate cunostintele ne sunt prin concediu si nu prea avem cu cine iesi. La ceva shopping am fost ieri, asa ca azi leneveala. DIn plictiseala ne-am gandit noi sa chemam un mester sa ne faca ceva renovari prin casa, mici retusuri. Oricum: praf, mizerie, miros de vopsea...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 42 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna tigresa

monica mie mi-e frica sa nu nasc prematur .... col intredeschis
si ma gandeam ca mai bine sa-l pregatesc dinainte

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

monica
ce stii de miscarile lui bebe?
[pana acum 2 sau 3 zile facea gimnastica aproape ca ma lovea si acum abia mai misca dimineata si seara
o fi mai linistit ? sau sa ma alrmez?
de fapt eu m-am alarmat deja
bebele tau cum misca?

Banu 26+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Gargarita eu am dunga aia de tare mult timp. si se vede inca inainte de a se vedea burtica. Toata lumea zicea ca o sa am baiat, din cauza dungii. Sper sa plece insa la fel de repede cum a venit.

32+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Banu, bebe, la fel ca si noi, are zile si zile. Ideea e sa-l simti macar o data la cateva ore (8-10 ore). POate leneveste si el. Nici al meu nu a fost extrem de activ pana la 30 de saptamani. Acum nu mai are loc si se intinde saracul toata ziua, plus gimnastica de rigoare

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 42 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mda, ne-am intors si noi de la plimbarici (a se citi shopping si papat aripioare picante)! Am luat un set de stelutze fosforescente pentru tavan in camera puiului si un body alb de la Z pe care scrie cu argintiu "s-a nascut o stea". E fff dulce! Sunt preturi bunicele la Z, totusi! M-am uitat in Carrefour la salopetzele, hm, nu mi-au placut, erau cu niste imprimeuri cam dubioase, incarcate, unele materiale nu mi-au placut, ma rog, am luat de la Z si gata!

M-am uitat la Bricostore Orhideea supa stickers, mi-au placut cele subtiri cu dinozauri din Bricostore (ai dreptate Kid) insa cele in relief de la Gima, Diverta sau din Carrefour nu imi plac, mici sau mari! Au culori aiurea, care nu merg cu camera lui Luca care e verde, (eu vreau Lion King, Bugs Bunny, Pinocchio si eventual Tom&Jerry dar mici)si sunt peste tot aceleasi: Cars, Donald, Nemo, Mickey, Winnie si Ratatouille. No way! Asa ca ma gandesc sa ii punem banda aceea de jur imprejurul peretilor, pe care clar o comand de pe net, unde este 45 RON/5m, la Diverta era 75 RON/5metri si mie imi trebuie 10, deci... (edit: am corectat ron-ii!!!dar diferenta tot mare ramane)
M-am hotarat sa fac comanda la Mothercare online, pentru paturica aceea cellular cu gaurele, este dublu pretul la noi si nu are rost, imi cumpar doua in Anglia cu 120 RON. Am un card Visa si trebuie folosit si la Mothercare, nu?

Am luat si o carticica "Ingrijirea copilului in primul an de viata", de dr Paula Kelly, mamici cu experienta o stiti? Am frunzarit-o in Diverta si mi s-a parut ok, cu sfaturi oarecum complete si pertinente despre baita, infasat, schimbat, alaptat, etc.

Cam asta, asa ca maine voi inrosi din nou netul cu comenzi, parca vad ca si caruciorul il iau pe net! De-abia ce m-am obisnuit, duminica fac comenzi online si lunea astept soferii sa livreze!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 49 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Tigresa, welcome!

Fetele care se ingrijoreaza de bagajul pt spital, haideti mai fetelor, eu am 33 de saptamani si nu stau cu bagajul la usa! Incet incet le iau pe toate, am cam tot ce trebuie prin rafturi, dar nu ma stresez, mai am de luat si mai avem timp! Calm down!

Nu va ganditi deja la nastere ca la Omul Negru, va trece usor, nu suntem primele care nastem, va fi bine!!!!

Faza cu miscatul lui bebe, bebe trebuie sa miste de zece ori in maxim doua ore, asta ar fi o medie, insa nu va panicati, poate au si ei zile mai somnorici. Dupa ce mancati ceva asteptati cateva minute sa creasca nivelul glicemiei si apoi se prezinta si piciorusele, pumnisorii, in mod normal! La mine misca tot timpul dar fi-miu este fotbalist mare!

Fruntea sus!!! Ce e atmosfera asta funebra pe forum? Ati cazut in butoiul cu melancolie?

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 49 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Banu hai cu mai mult optimism mamico!Va fi bine nu te mai gandi ..trece si asta .Sa stii ca si bb-lina mea are zile in care abia o simt ..e mai puturoasa,au si ei zile si zile.
tigresa bine-ai venit,lasa-ti datele sa te putem trece in listutza.
Moni te-ai gandit sa-ti faci de lucru?Si noi suntem cam fara prieteni..sunt plecati care pe unde,eu nu mai sunt o companie asa buna acum,ma plictisesc repede de stat intr-un loc si cu aceleasi persoane asa ca prefer sa nu merg nicaieri.
Eva n-am auzit de carticica ,eu o am pe cea a dr.spock.Mi-a venit si mie coletul de la chicbb ...dar e la posta inca ,astept sa vad lucrusoarele.Spor la cumparaturi!

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput