Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
pe dol.ro iar este oferta la pozele 10/13 la 19 bani pana pe 31 august!
Deni &
Vlad & Tudor
loredana_76 spune:
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.Sa cresteti mari si frumosi.
Karligutza scaunul este vreo 40 ron la Metro,ca ne-am luat noi.
Simo78 spune:
Deni tare frumoase poze...si personajele
...nush de ce mi-am adus aminte de pozele tale de anul trecut la mare..cu burtica.
Doamna Karli....asta-i...de-acum ce sa mai zic...cred ca si un an de alaptat e f bine...oricum nu inseamna ca de maine-i gata! Oricum am sa plang de am sa rup cand va fi gata cu totul....Bebelusul meu e mare!!!!
Azi a fost ceva mai bine cu mancatul...mai putin masa de seara, cateva guri de banana. I-am dat sa suga dimineata la prima ora si la somnul de dupa-masa. Acum seara i-am dat bibe cu cereale.
Sper maine sa fie macar la fel ![]()
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Si pt ca-i deja maine
Maria Sophie si Tudor!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Timi07 spune:
Simo&Loredana multumim frumos pt urari.
La multi ani, fericire si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca draga Alina.a, te pupam cum mult drag.
La multi ani strumf Tudor! It doresc tot ce-i doresc si fiicei mele Sophie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
xerxe2005 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cine serveste cu mine o cafea tare, in care mai pun si un plic de ness, sa fie si mai tare?
Cred ca il chinuie rau gingiile pe Razvan, ca s-a zvarcolit si s-a foit si a marait cam toata noaptea.
Ma bucuram ieri ca nu mai are bubite si am descoperit acasa altele noi. Nu mai era acelasi medic alergolog si cea care o inlocuia a zis ca sa ii duc coprocultura, sa testeze penru paraziti si candida. Si dragutul de el nu a vrut deloc sa faca cacuta, nici ieri seara, nici dimineata, el care ma obisnuise cu 3 scaune pe zi. Deci astept azi sa vad ce productie face.
Si pot totusi, sa ii introduc pe rand, alimentele de pe lista cu interzise.
Razvan Gabriel
mychydutza spune:
Jadi, cred ca ati avut o idee buna cu mersul la Navodari. statiune linistita, pt familisti..........mi-ai dat idei!foarte frumoase pozele........
LA MULTI ANI! PT STRUMFII SARBATORITI AZI! sa cresteti mari, sanatosi, voinici!!!!!!!!!!!
Mihaela
jadi spune:
La Multi Ani Maria Sophie si Tudor, sa cresteti mari si sanatosi, frumosi si destepti si sa va bucurati parintii!
Mychy daca vrei si numele pensiunii sa imi zici dar nu am idee cand au liber dar sunt draguti si te vor indruma! Camera ne-a costat 180 lei cu mic dejun inclus, cu acces la piscina, iti dadeau si umbrela pentru plaja! Niste oameni fantastici!
Deni &
Vlad & Tudor
violetan spune:
La Multi Ani Maria Sophie si Tudor!!!! Sa aveti o viata frumoasa si usoara!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
violetan spune:
Jadi, Porec???? Ce dor imi e! Ce superbe locuri!!!! Offfff...
M-ai omorat cu pozele alea! Ce copilashi superbi! Iar cu comparatiile m-ai dat gata! Nu seamana, dupa parerea mea, dar sunt frumosi amandoi! Ptiu, ptiu, sa va traiasca!!
Am inteles obiceiul nemtilor si ca nu e jucarie, dar totusi, de unde ati luat-o? Daca nu e secret, me zici? ![]()

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0