Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna ziua si la multi ani strumfuletzilor dragalshi:
Kevin - nikole
Iris - groxy
Andrei - mychydutza
!!! Multa-multa sanatate, fericire si o viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de familie!

Nonna, multa sanatate tatalui tau si refacere rapida!
Jadi- ce bine, poate da Doamne Doamne si e totul in regula cu analizele cumnatei tale!!
Antoanela, ce dulce botezul de tripleti! Super tare! Mi-ar fi placut sa vad si eu asa ceva!!!!
Simo, mult succes cu intarcarea!
Si ca tot suntem la subiectul asta, laur s-a intarcat singurel acum vreo 3 saptamani...nu mai cerea laptic si refuza cand ii dadeam eu. In schimb a inceput sa bea la greu laptic praf (cate 260 ml minim inainte de culcare. Daca ii fac, bea 2 bibe!!! sa nu-l deochi, ptiu, ptiu!). Si eu am avut nostalgii de astea, mai ales ca smecherul asta si-a amintit de vreo 3 zile ca a existat si tzatzi candva si m-a muscat rau de sanul stang si mai baga nasucul din cand in cand, mai ales in somn pe la tzatzi, chestie care ma umple de tristete, dar asta e! Ma gandesc ca am baiat mare, nu???

Si ceva haios: ieri ma cheama sotul meu in sufragerie si-mi zice: ia explica-mi si mie pentru care motiv ma striga fi-tu: "nenea"??? Si atunci i-am zis si eu lui laur: mami, ia striga-l tu: "tati" pe nenea ca ma bagi in bucluc

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

La multi ani Andrei, Iris si Kevin! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Noi ne-am intors de cateva zile de la mare si abia acum am reusit sa citesc din urma si sa vad toate pozele. Nici nu stiu pe cine sa admir mai intai, toti strumfii au crescut atat de mari si sunt atat de frumosi!
Jadi, astept poze cu baietii!
Oana Ghinetz, odihna placuta la munte si ma bucur ca nu ne-ai uitat!
Simo, sper sa treaca repede perioada asta cu refuzul solidelor!
Nonna, sanatate tatalui tau!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumim frumos pt urari!
nikole, LA MULTI ANI! cu sanatate pt Kevin!. sa fie sanatos si sa va umple de bucurii!!!!
simo, bafta multa cu intzarcatu! eu am ramas de ceva vreme intr-un singur san: stangul! va dati seama cam cum arat: o tzatza mare-mare si una mik-mik!!:). cu mancatul la fel: o data da si de 7 nu! dar, asa cum zicea si simo, e sanatos , voinic si deocamdata cu D-zeu inainte!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni sper ca Dodo sa revina la sentimente mai bune cu dormitul.

Sper ca nu zic hop, dar uite ca azi a papat un iaurt cu fructe dimineata si la pranz un castronel de bors cu legume si carne. Drept urmare i-am dat si putin san si a adormit frumos.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nonna76 frumos foc Andrei si Vlad.

lui Kevin, Iris si Andrei.

Nikole Ai un baiat superb.Sunteti o familie tare frumoasa.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai se vede ca e multa lume in concediu de trec paginile asa de greu Sau stati la perdelit sa cititi ce scriu si altii?

Salutam lumea intoarsa din Croatia! Frumoase poze si daca te intrebi de unde le am, te am in lista de favoriti din Picasa Am recunoscut o straduta din Porec, de fapt de acolo din port sau m-am inselat? Si sa pozati copilul mai mult, idem si pe mama Ca s-a chiombit sotul sa te recunoasca si era poza prea mica!

Am terminat si eu de pus pozele, unele facute inainte de concediu aici (sa nu va speriati de Vlad in anumite poze, sunt din ziua in care l-am operat de polipi) si unele din concediu cu mentiunea ca am sters din album o groaza de poze cu pute si funduri goale, le-am lasat pe cele oaresce decente. Asta pana nu ma enervez iar si le mai iau la periat.

In seara asta am fost victorioasa. Am culcat copilul in 15 minute! Inclusiv cu suptul biberonului. Unde inainte dura maxim 10 minute, acum l-am ragait, l-am leganat vreo 2 minute si l-am pus in pat si eu pe langa pat sa ma vada, cu ochelarii scosi si ochii inchisi ca sa ma imite, dupa alte 2-3 minute m-am mutat in patul lui Vlad dar tot la vedere si apoi cand am auzit ca respiratia devine din ce in ce mai grea am iesit din camera. Si gata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Kevin, Iris si Andrei! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc la tot pasul.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

jadi vreau si eu jucarie d'asta

f.frumos concediul la mare!
f.frumosi si proaspat intorsii din Croatia!

Simo parca suntem trase la indigo.... si eu trec de cateva zile prin aceleasi sentimente ca tine vis-a-vis de intarcat! eu care nu ma gandeam ca imi voi dori sa o intarc de la mine putere!
EXACT EXACT aceleasi probleme! nu mai pooooooooooooooooot!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

scump doamna scump scaunelul de plaja al Dodolinului?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamna Hook, aia nu e jucarie, e un obicei la nemti, cand implineste copilul sa zicem 4 ani, pe langa lumanarile de pe tort, se aprind alte 5 lumanari in sirul pe care l-ai vazut, copilul sufla in primele 4 ca simbol al anilor impliniti iar a 5-a lumanare se lasa sa arda pana la sfarsit! Nici eu nu stiam asta pana saptamana trecuta!

Scaunul este al prietenilor nostri si l-a udat din plin!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput