Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Luna1
Si daca sta jos si e suparata se ridica repede pe mobila si apoi se da cu curu'. Hihihi.
Nu cumva sa rateze momentul!

Editez, sa nu umplu capitolul de una singura
Deni mancam toti odata de cand tot aici s-a discutat cu includerea copilului in obiceiurile casei.
Lia acum noi stam la ai mei (sotul imobilizat la pat..si zau ca nu m-as fi descurcat cu amandoi hranit, spalat, Matei scos afara...) Si cand se uita pofticios la mine il ia mama si-l duce afar sau in alta camera...deja a cum e cu el la bucatarie si incearca sa-i dea sa pape sa doarma. Spre norocul meu Matei nu ma dezbraca sa ma caute de tzitzi....doar daca-s eu decoltata se uita fix la ele si deja celebrul mniam mniam
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Luna1 spune:
Carla nu ma deranjeaza nici macar nu e vizibil insa am eu pasarele, desi biopsia a iesit bine parca stau cu frica.
Jadi am inteles (si vad pe propria piele de ceva vreme) ca e o perioada in jurul varstei de un an cand se desteapta astia mici si nu mai vor dormit singuri. Daca esti tare pe pozitii trece cica, daca nu...ajungi cu el/ea in pat. Pritena mea cu fetita de 14 luni gata a scapat, a tras-o de pe la 11 luni pana acum vreo luna, zbiera mandra la nani dar a fost tare si acum o pune in patut si doarme.
Asa ca asta ma incurajeaza, seara cand urla facem cu randul eu si J si o punem la culcare, ignorata total, fara eye contact, plange 5 min ma duc o pun la loc, nu zic nimic. Cam a treia oara se culca dar mi se rupe sufletul. Numai ca nu o vreau cu mine in pat mai tarziu. Iar ce greseala mai fac eu, ea fiind cu noi in camera, noaptea cand se trezeste pe la 1 in loc sa-i bag suzeta o iau cu mine in pat imediat, sunt obosita si nu stiu ce fac. Adevarul ca imi si place sa ma trezesc pupata de fie-mea insa stiu ca gresesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ghinetz spune:
Pe fuga salut si pup toti copiii si toate mamicile. Plecam la munte maine, azi sunt cu bagaje, ultime cumaraturi...de astea
Albastrel 

. Nikole, sa-ti traiasca baiatul. Frumusetea de el...Sa ne vedem sanatosi la iasi, candva, sa se joce copiii asa cum am planuit.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Multumesc ca sunteti alaturi de mine.Tata a iesit din operatie, e la terapie intensiva, mama e cu el ( la Iasi la Sf. Spiridon).Speram sa fie bine.
Si la noi a fost greu pina l-au diagnosticat.Noroc ca s-a dus din prima la Iasi nu a pierdut timp si nervi pe la noi prin oras.
Si noi ne chinuim cu dinti. Un incisiv si o masea stau sa iasa.Ziua e ok dar noaptea il chinuie si el ma chinuie pe mine.Andrei e un copil tare vesel, nu plinge deloc.Acum de ex. se uita la Vlad cum se joaca. Nu sta singur in camera dar daca e Vlad cu el e ok. Devine nervos cind e obosit sau ii e foame. Cu mincatul nu am ce zice maninca orice si prefera bucatele sa le manince singur.
Cu Vlad e mai greu , cind il chem la masa imi zice - iar la masa?
Oana petrecere frumoasa la munte.Te astept. Stii tu cu ce.
Sunt la a doua
. vrea cineva?
jadi spune:
Luna, al meu plange si apoi vomita toata mancarea pe ziua respectiva, am incercat 2 nopti la rand sa aplic tactica plec-ma intorc, nu tine! Ma gandesc daca cumva e atat de smecher incat sa isi provoace singur vomitatul.
Oana, concediu placut!
Nonna, recuperare rapida tatalui!
Mai am 83 ca am mai gasit una ratacita!
Deni &
Vlad & Tudor
otim spune:
LA MULTI ANI Kevin Alexander
LA MULTI ANI Iris Ana -Maria
LA MULTI ANI Marius Andrei
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Luna1 spune:
Jadi eu zic ca isi poate provoca vomitatul insa incearca sa nu-l lasi asa mult. Adica daca vomita app dupa 5 min du-te si pune-l iar la nani dupa 3 min. In plus ajuta daca se mai duce si sotul, Lissy cu sotul se cam potoleste, pe mine cand ma vede urla mai rau. Iar acum 2 seri ma bucuram, i-am dat laptele (e lenesa isi tine biberonul insa daca nu il tin si eu bea ce bea si apoi il ia si il arunca cat colo asa ca inca o tin in brate sa suga) si apoi direct in patut, s-a intors pe o parte si s-a culcat. Am zis ca gata, a trecut, de unde seara urmatoare urla la greu.
Luna1 spune:
Ah inca ceva, acuma ca a fost mai frumos afara sapt trecuta am introdus plimbarea de seara si ne-am plimbat inainte de culcare, parca a tipat mai putin, banuiesc ca voi oricum faceti plimbari seara ca e cald acolo. Eu astept oricum sa ne intoarcem de la Roma si apoi ma stresez, orice as realiza eu aici se strica acolo ca n-am de gand sa ma culc la 8,30 pt ea deci va dormi in carut la greu.
jadi spune:
Nu cred ca au fost mai mult de 5 minute, are un urlet din ala de se opreste din respirat si apoi se ineaca si vomita. Asa ca ia si schimba patul, spala salteaua, spala copilul si cred ca trec pe putin 10 minute pana il ducem din nou la culcare. Nu inteleg schimbarea asta de atitudine, ma gandesc ca faptul ca am fost toti aproape 1 saptamana i-a dat de gandit cu privire la faptul ca doarme singur si a zis sa se obrazniceasca. Aseara la culcat sotul, in patul mare ca nu a fost chip sa il punem in patutul lui, cum il asezam cum alte urlete! In seara asta sper sa fiu rabdatoare. Culmea e ca daca il pun in pat si nu apuca sa urle si stau langa el, nu zice nimic dar nici nu adoarme si zic ca nici asa nu e bine.
Deni &
Vlad & Tudor