Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, bafta multa. Asa e cu smercherii astia mici, stiu ca ei sunt stapanii nostri. Sa vezi mai incolo, cand bate din picior ca vrea ceva...
Nici eu nu sunt pt solutia cu obligatul si nici nu vad cum ar fi posibil, nu ai cum sa obligi un copil sa manance.

Xerxe, bravo lui Razvanel, James Bond o sa fie. Bafta la doctor.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am pus poze de la petrecerea lui Razvan.

Simo, eu il alaptez pe Razvan pentru ca nu reusesc de fel sa il adorm altfel decat la san.
Dar daca tu zici ca aveti zile in care Matei nu vrea san deloc, cred ca se pregateste singur de intarcare, dar intr-un ritm al lui. Zic si eu, asa, dupa cat ma pricep, ca in ritmul asta, in vreo doua luni s-ar intarca singur.
Eu asa sper, sa reusesc sa il fac pe Razvan sa uite cumva de san. Treptat, ca sa nu sufar nici eu prea mult, ca ma apuc de plans daca ma gandesc prea mult la intarcare.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vazandu-l pe Razvan in camasuta roz mi-am adus aminte de o vorba de a lui barbatu-miu (cand i-am imbracat in roz pe baieti la botez) care zice cam asa " numai barbatii increzatori si puternici au curajul sa poarte roz". Asa ca Razvan trebuie sa fii foarte puternic, barbate. Un scump, sa va traisca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici

o zi buna si numai bucurii va doresc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna departe de mine gandul sa-l compar cu alti copii, eu ii respect personalitatea...dar ce comparatii sa fac cu apetitul altora, cand el nu pune gura pe nimic? Cand vrea, mananca , de ex. dimineata un iaurt de 150 ml, la pranz un polonic de bors cu diverse legume si carnita taiata marunt (sau ii dau bucatele in mana si papa el), iar seara un fruct sau mamaliguta cu branza cu smantana. Si printre tot mai ia cateva guri de fruct, pentru ca eu rontai mereu cate ceva (nu non-stop, dar acusi acusi mai iau un mar, o banana, o pruna, niste pepene, castravete...) si el e mereu calare pe mine mniam mniam, ia o gura, face un tur de casa, mai ia o gura...Si cand nu vrea, nu vrea!

Anto...care mai incolo? se da cu fundu de pamant de ceva vreme

Xerxe, el nu mai adoarme numai la san...tot dupa chef...are zile cand suge cat ii trebuie, se duce la capatul patului si pune capul cand pe-o parte cand pe alta si-si spune "nani nani nani" pana adoarme ....si zile cand trebuie sa-i las sanul in gura macar 15 minute dupa ce adoarme, sa apuce sa doarma profund (normal ca in zilele alea vreau la baie de-mi dau lacrimile, mi-e foame/sete de mor...)

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo esti haioasa rau iar Matei

Si Lis mananca deja bucati mari in sensul ca i le tai eu pe masura ei si apoi le papa, am scapat de blender de pe la 7 luni apoi pasam la furculita acum gata am fata de maritat. Iar cu curul de pamant hihihi, a mea nu merge decat de o mana si cand vrea ceva sa vezi cum se arunca cu fundul de pamant. Si daca sta jos si e suparata se ridica repede pe mobila si apoi se da cu curu'. Hihihi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am reinceput numaratoare, mai am 82 pana pe 15 august, termenul la bilanturi .

Nonna, sanatate multa tatalui, si socrul meu s-a operat de noduli la tiroida si nu a fost foarte complicat in plus s-a recuperat destul de repede. E pe tratament permanent de atunci si nu a mai avut probleme majore. Dar pana la diagnosticare a fost calvar, ca nu depisat nimeni ce are si el se simtea rau, bufeuri, nu mai putea urca treptele!

Xerxe, sa va fie de bine motul, zic ca se va face spargator de frontiere, forteaza trecerea pe unde apuca! Glumesc, sper sa nu te superi, va fi om de stat asa cum iti doresti tu! Si multa sanatate!

Nikole, albastrel e frumos foc si seamana cu tine in mare parte. Are si ceva din sot dar in rest esti tu intreaga!

Simo, imi pare rau ca treci prin asemenea momente, decizia pe care o vei lua va fi cea mai buna! Stiu cum este sa nu iti manance copilul, eu plangeam zilnic la Vladut, faceam cure de vitamine o luna da una nu si se vedea asa de o parere dar aveam si zile in care manca foarte putin. Acum se pare ca s-a remediat situatia si zic ca de cand l-am dat la gradi, oboseala psihica si anturajul l-au antrenat la mancat. Cu dodo nu am treaba, acum nici el nu rupe dar nu ma mai stressez, mananca bine, nu mananca iarasi bine dar in genere mananca, pe mine vomitatul ma stresseaza un pic. Acum sa nu mi-o iei in nume de rau, ati incercat sa mancati toti la masa?

Luna, ti-e pofta de negrisori mici? La Multi Ani pentru Cosmin, am citit in fuga ca a fost ziua lui!

Anto, musai blender, posibil sa aiba aia si pe la hotel dar il prefer pe al meu. Si eu ma gandesc cate trebuie sa pun in bagaj, norocul nostru ca Vlad are dreptul la valiza si atunci mai rezolv o parte din problema. Si am exclus jucariile de plaja, ii iau unele de acolo si poate le uitam la intoarcere, colace, barci usoare se pliaza frumos, astia ne-au promis si mancare pentru infanti dar nu ma risc total iau si niste borcanase. Eu in 2006 nu am fost super pregatita si am regretat! Si sa nu uit, medicamentele pentru toate bolile de piscina, stomac si alte alea.

Va plangeati de dormitul la tata, copilul meu a inlocuit asta cu adormitul la biberon. Nu exista somn fara bibe, ca in reflexul lui Pavlov, vede bibe i se face somn Dar ce ma fac cu el ca nu mai vrea culcat in patul lui, deja incepe sa ma bantuie gandurile!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ai dreptate Simo, si pe mine ma suzeteste cel putin 10-15 minute pana adoarme profund si de fiecare data aproape ma trece pisu, sete sau foame, exact cum ai spus si tu.
Luna, e buna tare faza cu camasile roz, o sa i-o spun si eu sotului.
Jadi, la cat e de puternic si la ce vointa impunatoare are deja Razvan, sigur va forta diverse "treceri".

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nonna, am vazut pozele, sunteti o famile frumoasa. Multa sanatate tatalui, o sa ai vesti bune in curand.
Luna, tu vrei sa-ti zgandari nodulul? Adica te deranjeaza atat de tare incat sa vrei sa-l scoti? Ma gandesc ca ti-ar fi zis englezii daca era de scos, chiar daca ei nu fac asta...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna, fetelor! Si e buna fiindca am inceput-o de dimineata, ca s-a gasit azi Una harnica sa ne dea desteptarea la ore mici. Dar ce poze cu Albastrel am vazuuuuuuuut! Nikole, sa-ti traiasca feciorasul, sa creasca sanatos si vesel. Sunteti o familie tare frumoasa, mi-am inchipuit cum ii "ursiti" voi copilului in miez de noapte si mi-ati fost tare dragi!

xerxe, frumoasa petrecerea lui Razvan! In tortul ala mi-as baga si eu boticul, daca se poate, ca eu is intarcata de mult si pap orice! Ca tot mi-am amintit: se poate, mai Oana, sa duci lumea in ispita cu ciocolata aia?

Jadi, ma bucur mult ca i-au iesit bine primele teste cumnatei tale! Sa fie sanatosi, ea si bebe, si sa fie asta ultima sperietura pe care o trag!

Anto, tripleti?! Wow, ce fain! Si ce greu!!

Mihaela, felicitari pentru primii pasi ai lui Andrei! Poate idependenta asta proaspat castigata o sa-i dea pofta de mancare si-o sa mai uite de san! Una tocmai sarbatoreste prima buza sparta - am dat-o jos din carucior si a luat-o la goana de capul ei (de unde pana acum intindea frumos manutza) pana s-a proptit in botic. A curs si-un pic de sange, a plans 30 de secunde si ne-a dat tuturor ocazia sa ne dam arama pe fta: se pare ca in situatii de criza eu is aia calma si cu sange rece, care ridica princul de pe joc, identifica sursa sangerarii, il linisteste etc. etc. in timp ce Dan si-ar smulge tot parul din cap, dac-ar avea.

Simo, Doamne-ajuta! Te-ai gandit cum o sa faci ziua cand cere san? Una a avut o perioada - recent - in care a supt fff mult ziua, acum imi dau seama ca era din cauza gingiilor care o dureau, are 4 masele "pe drum", doua au iesit deja mai mult sau mai putin. Faza e ca ajunsesem si eu la un soi de exasperare legata de alaptatul asta obsesiv, mai ales ca-mi refuza solidele etc. In fine: am incercat la un moment dat sa nu-i dau san chiar in clipa in care a cerut, am luat-o cu apa, cu mancare, cu jucarele, cu tot ce mi-am putut eu imagina. N-a mers nimic... Poate ar fi o idee una sa-ti pregatesti niste "strategii" de pe acum. Va tin pumnii, tie si lui Matei, sa treaca perioada asta cat mai lin.

Mergi la inceput