Strumfi de un an (iul-aug 2007) (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mamaaaaaa, ce bine arata ciocolata de casa .
Ma oftic, n-am decat dinner mints in casa si-mi stric tratamentul homeopat cu ele, n-am lapte praf sau altceva si mor de pofta .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumesc Jadi pentru informatii.
David maninca bucatele problema e ca e cam figurant la mancare.Cu drumul sper sa stea in scaunel,noi am renuntat la scoica si i-am luat unl mai mare si doarme in el.Oricum preventiv crec ca-mi iau niste iaurt,biscuiti si mai vad eu ce.
si asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto carutul l-am luat redus cu 80 lire (de la 100) si am luat si o umbreluta rosie cu 7 lire redusa de la 12. Imi place ca are sacul pt iarna inclus in pret. Ma uitam si la un McLaren dar tot la asta am ramas (Cicco Liteway) ca mi s-a parut oferta mai buna iar McLarenul are rotile prea mici (modelul vrut de mine) si prin parc e dificil. Sa-ti fie de bine botezul.

Jadi sa-ti fie de bine concediul. Tare haioasa mai esti. Pupici Dodolinilor.

Noi ne-am petrecut ieri, a fost frumos zic eu, copiii au promit o groaza de cadouri, Cosmin puzzle-uri, jocuri pe nintendo, lego iar Adelise haine multe de vara, acum mai avem de asteptat sa vina vara. Ma bucur ca plecam in curand la Roma asa ca o sa o schimb acolo de 3 ori pe zi sa apuce sa poarte si ea haine de vara. A fost cald aici pana ieri insa de ieri ii da cu ploaie.

O sa pun pozici cand oi avea timp.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

jadi este destul de trist ca plaja este atat de murdara. Dar in general a fost frumos asta este ce conteaza.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

-cam amara cred, n-am gustat-o e cam fierbinte.

Astazi se opereaza tatal meu.Are un chist pe un lob al tiroidei.Sper din tot sufletul sa fie totul bine.Si-a facut investigatiile cind eram eu in ultimele zile la mare asa ca va imaginati ca pina ce au venit rezultatele(ca nu-i nimic f. grav) nu prea am fostin apele mele.

Jadi frumos mai povestesti.Noi am fost la Saturn si nu a fost mizerie prea mare pe plaja( intr-una din zile au fost valuri si apa era plina de alge). Dar nu mi-a placut ca erau multi comercianti care vindeau tot felul de chinezisme, galagie mare si prost gust.
(asta in statiune). Bineintes ca lui Vlad a trebuit sa-i cumpar tot felul de prostii...
La noi curios chiar daca m-am dat si eu cu aceesi crema de protectie ca si baietii ei nu au patit nimic (Andrei nici nu prea e bronzat iar Vlad e tiganus) si eu m-am cam ars pe spate(de la mersul lui Andrei).

Vreau si eu in grupul de slabit. Nu stiu daca mai primiti ..
Dimineata aveam 57kg. Data trecuta m-am descurcat bine sper sa mai reusesc sa dau jos 3 kg. (nu stiu de ce mi s-a pus pata pe napolitane cu ciocolata-sper cu ocazia asta sa scap de obsesie si sa ma mobilizez).

Va doresc o zi buna si o saptamina la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cred ca eu is cea mai indreptatita sa mananc ciocolata aia de casa, la 49 de kg ale mele...vai ce pofta mi s-a facut
Mychy, chiar ma gandeam zilele astea la tine, si la ce mai face strumful tau, cum mai papa, ca noi am cam avut cei mai nepapacioasi bebei de aici.

Si pentru ca la mine e deja 4 august 2008, le doresc si eu sarbatoritilor zilei, adica:Marius -Andrei, Iris Maria, si lui Albastrel al meu,LA MULTI ANI,sa creasca mari, sanatosi, sa aiba o copilarie fericita, si o viata plina de realizari.
Noi, asta noapte, imediat ce Albastrel a adormit, adik pe la 23:45, am inceput sa-i cantam langa patut in romana, portugheza,engleza, cantecelul de "LA MULTI ANI" cu batai de palme si tot tacamul, ziceai ca suntem ursitori...l-am menit noi bine acolo, cu lacrimi de fericire in ochi, dupa care am stat la povesti pana pe la 4 dimineata, ca nu aveam somn.
Drept urmare amandoi suntem zombie la ora asta, singura diferenta e ca al meu a plecat pe la 7 la munca, iar eu ma delectez in fata calc cu cafea si cumparaturi on line.

In alta ordine de idei, de sampanie ptr voi, ca am baiat mare, de 1 anisor!

ies sa incarc niste poze, revin mai tarziu...

Jadi, bine v-ati intors din concediu, sa va fie de bine!Astept poze de la maaaaareeeee!

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Kevin, Iris si Andrei, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Am facut cafeaua, cine se baga la un espresso sa imi zica! Eu sunt gata de plecare, ma duc sa ma tratez la fata si am si o veste proasta pentru mine, am 62.2 kile, deci am luat aproape un kil in 10 zile dar de azi ma mobilizez din nou!

Nu am apucat sa va zic de cumnata, a ajuns la Viena si i-au facut test rapid pentru cromozomul 2 si i-a iesit OK dar asteapta si rezultatele finale ca daca tot i-au luat lichid amiotic ii repeta si amniocenteza. Dar din cate am inteles, daca testul rapid e bun e foarte putin probabil ca testul lung sa indice altceva!

Nu am pus poze, nu am apucat ca Dodo are o problema de atitudine in ultima vreme, nu mai vrea sa adoarma singur, daca il las din brate urla pana vomita asa ca aseara am cedat nervos si l-am culcat in patul mare in care doarme Vladut. Si acum ma gandesc ca gata, sunt mancata! Asa am patit si la Vlad, asta nu ar fi nimic, dar nu incapem toti 3 in pat Si dodo e zbuciumat numai eu nu stiu cate capatani mi-a dat in pometi (are o boala sa ma nimereasca acolo) si nu stiu daca Vlad il va suporta!

Gataaaaaa ca intarzii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Kevin, Iris si Andrei!!!

Eu am hotarat sa ma indrept spre intzarcare.....Matei tot are zile (muuulte in sir) cand e pe san exclusiv. Apoi 3 zile mananca f bine(cand imi scade productia), apoi iar cate o sapt numai san (cand iar creste productia) si tot asa....sincer, cedez nervos...la atatea umflaturi si dezumflaturi de tzatze, ragade si nopti nedormite. Am zis sa nu ii mai deloc peste zi...sa vedem ce-o fi. Oricum...nu faptul ca nu ia in greutate...el e in grafic, ffff vioi, carnea "tare" pe el....dar ma gandesc la carentele care ar putea sa le aiba de-acum....nu tu fructe si legume, nu tu carne, nimic...cate-o gura de iaurt din cand in cand. Nush daca e hotararea ce-a mai buna (am plans ieri cand am ajuns la concluzia asta), dar eu m-am impacat cu idea si...cu dzeu inainte.

la toata lumea.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Petrecerea lui Razvan a fost destul de reusita. Au venit mai putini oameni decat invitasem, asa ca a fost mai linistita decat prognozasem eu.
Puiul meu a ales de pe tavita, in ordine, insemnul de agent la politia de frontiera al surorii mele, cheile de la masina si oglinda. Sper sa fie de bine. Eu visez asa..... sa il atraga vreo functie in slujba statului, politie, armata, marina sau poate chiar SRI.
Nu prea i-a placut tortul, de altfel nici eu nu am fost foarte incantata de el, frisca vegetala cu care era facut parca era innecacioasa si nici macar nu era foarte dulce. Noroc de dulciurile facute de mine: fursecuri cu ciocolata, cornulete cu gem de visine si bomboane Raffaello.
Azi mergem la medicul alergolog sa ne spuna care e treaba cu alergia (nu i-au mai aparut bubite in ultima saptamana si au inceput sa se usuce cele vechi) si cum sa introduc alimentele de pe lista aia cu interzise. A cam suferit saracul astea doua saptamani, cu mancare de regim.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput