Casnicute sexy(177)
Raspunsuri - Pagina 8
mikiriki spune:
Beyyyy eu si Doina nu avem voie cu kebab, bere rece si alea alea...nu aveti ceva sanatos si pt noi?
pofta buna
Miki
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet miho fiindca nu fusesi delok pe-aici am facut o reteta de Amandina de pe culi...reteta buna(gustoasa si la fel cu cele de la cofe) dar eu antitalent sa nu ma mai lasi singura cu pofte de-astea ca fac numai prostii da? |
Bine ca fu buna la gust...
Reteta de amandine ce-o fac de obicei o gasesti in lista Nataliei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza va tuculesc dulce, dulce, dulce, aveti grija de voi, sa va gasesc vesele si mai ales sanatoase si cu pofta de vorba |
Pupici si de la noi...Drum bun si concediu placut cu vreme buna!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Eiii...chiar asa?V-a fost dor de mine? ![]()
Bunica a plecat in concediu in Europa
si is singura cu amandoi acasa...Am avut program de plimbat copiii,mancare...curatenie...
Dar acu...a voastra sunt! 
mariussimiuc spune:
Iote-asa in pasi de dans ma indrept catre pat. ![]()
S-a trezit Robert mai devreme si m-a luat l-a rost:"mami,tze cauti la calatol?nu tebuia sa fii cu mine in pat?"
La cat de harnicuta am fost azi
are dreptate copilul. ![]()
Liana30 spune:
acu ajunsai si io acs la mine..uf..uf.,.sunt plinaaa
fac un dus si in pas de
aterizez in pat![]()
miki pt tine si doina neste praz
merge cu apa rece![]()
mihooo,monicoo va pupp harnicutzelor.
va pup pe toate..
pe georgi nu
numai pe mustatzea![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mikiriki spune:
Leanooo, ma multumesc cu apa rece ![]()
Ati aterizat toate in pat?
Am terminat cautatul hainelor pt contzed
maine urmeaza sa le pun in valiza
merg acasa ![]()
Miki
doinabita spune:
Liana mai bun kebabul decat prazul, si merge o bere fata alcool, nu?
Miky spor la impachetat!
Miha unde a plecat bunica?in Europa?
Cine doreste o cafea? 

eu si Miky nu bem!!!
Va pup pe toate, merg la bucatareala, nu tiu ce o sa mai fac de papa, ma orientez pe loc. 

Doina Bita
mariussimiuc spune:
Helau! 
Intre o plimbare si hranit de copii iau o gura de cafea si va salut! ![]()