Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bravo, Blanka...malul Muresului se pare ca a avut efect benefic
Si acum chiar noapte buna, ma retrag...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...am mai aparut si noi...

bubu multumim pt urari
ieri am fost la pediatru andrei este bine,are 5500g si 61cm...usor usor ne facem si noi mari...doamne ce a mai zanbit cu dr..a fost tare scump ...am un baietel f vesel si zambaret...
tot ieri pt prima oara am fost cu el la cumparaturi...nu a zis nici pas a dormit dus...in marsupiu...cand il pun in marsupiu zici ca-i dau somnifer dar cand ne plimbam cu caruciorul nu inchide un ochi...
azi-la 4 luni am inceput diversificarea...am papat 80ml de supa de legume(morcov,pastarnac,cartof,ardei gras) strecurata...ii mai dau si maine si apoi o sa incep sa0i dau piure din legume iar peste cateva zile o sa incep sa-i dau mar ras cu branzica facuta in casa...
e un baietel cuminte in general ..papam si dormim mai mult de 1 h nu sta treaz...sper sa nu vada ca-l laud...si sa ramana asa...
am vazut si eu o teo frumoasa in rochita roz si alba...la multi ani pt ieri sa cresti mare si sa ramai la fel de frumoasa...
mamaruta imi pare rau pt finuta ta ..D-zeu sa-i fie alaturi si sa fie totul bine..
va pupic pe taote si va doresc nopti usoare si bebei cuminti...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

YO! YO! vorbesc cu tine Naty! Ma gandeam sa-l recomanzi si pe nashu tau,parca ziceai ca-i ortoped pe tine si pe 6 kg. Mai porti ciorapii? Au dat roade?

Mimonixooo, sovi, luny, cris, bubu, tuchi, simonele, ioanele roxanele, lyvy, ursi si toata randunicimea is p'acilea, da cand vaz asa cujetari profunde, faman fara grai! Jur!

Daca nu viu maine, inseamna ca nu mai am net...dar ma duc sa cer la vecini

Bey! Am niste emotii sa ma vad cu randunoiul pe live, parca n'as fii maritata de 10 ani

Mai viu, poate vin si plimbaretzele!

Vroiam sa zic...yo nu cred in lapte de crestere si alte ale nici sa ma bati! Comercial e totul! M-am lamurit de la Seb...nu dati lapte de "alimentara" pana dupa 18 luni si cand i-am zis la dr. ca asta mananca..."apai daca il digera bine, continuati madame",

mai viu

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Delph, iti urez intalnire super romantica cu husbandul
Ce as vrea sa mai trec si eu prin emotii d;astea...cred ca plec o saptamana
Totusi, nu cred ca e o idee rea. sa ii propun randunoiului.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

NATY
RAMO felicitari pt.diversificare,eu parca-s batuta in cap nu stiu ce astept si nu incep si eu
luni ii fac vaccinul si dupa aia incepem si noi
am noroc ca s-a dezvoltat foarte bine , are 72 de cm si 7600
DELPHIN o intalneala cat mai placuta!
TUCHI am uitat sa iti spun ca imi bag piciorul in invatamant si vin la tine bona pt. asa salar.Il duc si pe Eric,ma primesti?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

blankar eu am inceput diversificarea la indicatiile pediatrului ... nici eu nu stiam daca e bine sau nu sa incepem de la 4 luni mai ales ca papa laptic de la mine doar o masa ii dau lapte praf...ma bucur ca am inceput diversificarea imi este asa drag sa-i gatesc si sa-l vad ca mai si mananca de-abia astept sa-i dau cu lingurita...sa-l vad murdar pe la gurita ...facut ca un purcelus...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pozici din Parcul CirculuiAICI
NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

colega de camera de la medlife ii povestea finei mele ca nu a reusit nicicum in timpul sarcinii sa fumeze mai putin de 1 paket jumate de tigari pe zi. toata sarcina. iar cand era la terapie intensiva, dupa cezariana, le-a oferit asistentelor bani sa faca cumva sa poata ''trage si ea macar 2 fumuri scurte''. zicea ca si mama ei a fumat in timpul sarcinii, si uite ce sanatoasa tun este!
chiar asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

ramo, sper sa nu gresesc, tu parca ii dadeai lui andrei numai numai laptic muls de la tine. de ce numai o masa acum? s-a redus din cauza pompei, ca nu e stimulat sanul sau nu mai ai tu timp?
raisa mea nu suge niciodata la san si eu pompez la greu. doar ca mi se pare ca se tot reduce cantitatea . cred ca e si stresul continuu ca nuosamaiamlapte, nuosamaiamlapte, nuosamaiamlapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Delphin,

Sa ai drum bun si fara peripetii!

Mergi la inceput