Puiuti de Randunici 2008!! (71)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaruta- spune:
e atat de trist! se pare ca primele 3 luni vor trebui alternate gipsuri si chiar daca piciorusele vor fi corectate, au tendinta de a se redeforma urmatorii 4 ani. de aceea, 3 ani trebuie purtate atele noaptea si in timpul somnului de pranz.
finuta are nevoie asadar de un dr foarte bun, care sa stie sa faca si masaj eficient si sa aplice bine gipsurile ai apoi atelele...of, doamne!
si eu ma plangeam ca raisa nu mananca bine....![]()
![]()
nicol_conte spune:
Mamaruta imi pare rau de finuta ta cea mica! Dar sunt sigura ca o sa se rezolve , poate te ajuta fetele cu un nume de dr ceva.
Miha tie iti doresc sa ai zile mai bune decat cea de azi,poate nu-si va face bebe un obicei ca asta;
Hai ma Naty nu mai zi asa; cine stie unde-or fi randunicile de nu sunt la apel; dar e sambata seara si poate si-or face de cap la disco, mai stii?
Luny imi pare rau de colegul sotului tau, dar despre ce e vorba ca eu nu am vazut stirile, pe ce canal au dat?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
nicol_conte spune:
Noapte buna Simo!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
bubu05 spune:
Tantanan!
Am venit la apel...dar am lectiile nefacute, sa nu ma scoateti la tabla ![]()
Aseara a fost prima noastra iesire fara copii
Si am venit la 1 noaptea si direct la somn!
Ne-a cinstit nasu' la o terasa misto de tot, plus o gasca de prieteni si ce bine a fost!! Si nu va zic cat am halit si ceee, anti Monti total! cred ca s-ar da cu capul
daca ar afla ce am papat!
Aaa, plus ca la ziua lui Matei, la Mc am papat o inghetataaaa!
Azi ne-am plimbarit in Tineretului, pe mine m-a apucat o ciudata durere de stomac...nu stiu de la ce...am dormit la pranz putin si am luat un nospa si mi-a trecut...apoi pe seara tati a plecat afara cu copilasii si eu am spalat frifiderul si congelatorul, am facut ciorbita si o fripturica.
Am citit putin din capitolul trecut si am vazut-o pe Teo de Stelutza, supeeeer frumoasa! LMA pt. cele 4 lunisoare!
LMA si Martisorului de Ioana si lui Sam barosan pe cantar!
LMA si Nataliei pe care am facut-o eu baietel
si lui Andrei de Ramo!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Am facut un dus rapid,ca mai am pe foc supica lui David!ma usuc pe par si somn de voie![]()
Naty-alintata
noapte buna si tie,Nicol
Mamaruta,imi pare tare rau de finuta ta
!sa dea DD sa se faca bine!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Oana
,sa-ti fie de bine dezmatul culinar
!
acu chiar plec![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Si eu am plecat...
Am balit la torturile Monti ale lui Ariel si am udat tastatura ![]()
NB.vb.maine! ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Simo, nu sunt alintata. 
Mamaruta,
nu pot decat sa-ti recomand clinica la care merg eu cu Iulia. Am o impresie excelenta. Boss-ul e dr Alexandru Thierry, ortoped iar nevasta-sa, Simona Thierry e medic de recuperare. Chiar am vazut un caz asemanator acolo. Clinica e pe Calea Calarasilor la capatul dinspre Piata Muncii, se numeste Recover, pt programari tel: 0723652335. Sunt foarte seriosi, sunt scoliti prin Franta, stiu meserie dar te avertizez (pt finuta) ca e destul de scump. Macar o consultatie ar merita sa mearga sa-i faca.
Noapte buna.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
mamaruta- spune:
multumesc nicol, simo!
naty, multumesc!
am vorbit acum cu un prieten de la Ortopedica- mi l-a recomandat pe dr. Burnei. o sa mearga la acesta luni si o sa-i sfatuiesc sa mearga si la Recover, macar pt o consultatie, cum bine ai zis! e bine sa vada 2 pareri.
blankar spune:
salutare randunici!
de 2 zile sunt singurica cu Eric dar e foarte calumea
aseara a adormit la 11 si s a trezit la 7
nu mi-a venit sa cred
de la 5 dupa masa tot la plimbarica am fost
i-am dat sa pape pe malul Muresului(pt. prima oara )
si nu a protestat
acuma doarme tun
e o caldura la noi de numa
maiine vine si randunoiul,am crezut ca o sa imi fie mult mai greu fara el,dar ne-am descurcat
noapte buna va doresc!
http://community.webshots.com/user/blanka75