Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! m-am adunat si eu de pe drumuri. azi am avut cel mai plangacios baiat din lume....a urlat de cand a strigat mimo ca iese afara pana acum...sa-i fi fost dor de vladutz sau s-au vorbit ei aseara si i-a spus vlad cum stau lucrurile?hmmmmmm....cred ca in curand incepem si noi sa ne diversificam ca deja lapticul nu mai ajunge, nu mai satura pe elefantel...azi a mancat in total 950 ml lapte, iar la masa de seara a avut chiar humana 2 plus cereale...sper sa se fi saturat!!
am parcat pe alex la mamaie, ca eram epuizata si nu aveam energie si pt ea, mi-am luat (iar) 2 inghetate balleto....ufffff, nu stiu ce se intampla....ma doare capul toata ziua si imi simt bratul stg si obrazul stg amortzite, cum mananc inghetata...cum dispar durerea de cap si furnicaturile. am banuit o lipsa de ca si mg (aveam si carcei nocturni) si am inceput sa iau 2 plicuri de ca de la aditiva si 2 pastile de mg forte pe zi, se mai amelioreaza, dar cand bag INGHETATA cu zahar, trece miraculos....sunt oare in sevraj???? ca senzatie de hipoglicemie nu am ...ciudat...

kya, super sotzul tau! hahahaha. spune-i sa dea pe google cautare dupa "chiloti", poate ii gaseste...hahhaha .sa-ti priasca vacanta! e cat se poate de monti ce ai zis tu acolo.
miha, merci de aprecieri.
ursulic, la fel!
mimo, la ce film te uiti? azi am vazut si eu in sfarsit un film!!!(about a boy) cu hugh grant:)ai auzit gecko?? si mai intentionez sa mai vad unul acum, ca mi-a plecat barbatu' la bere cu un fost vecin de bloc din bt....eu eram capiata si teo urla, asa ca am zis sa vin acas' sa parcam si sa-i priasca si lui berea...
stela, trebuia sa o cuplam pe teo a ta cu teo al meu:) se potrivesc de minune....si asa teo al meu a fost parasit de iubita....honey a lui a zburat, nu degeaba ii zicea mamip "albinutza":)

luny, mimo, ia mai terminati cu chirurgul ala!!! sa nu va aud! faceti masaj la picioruse! chiar va recomand cartea din care am pozat paginile alea. se numeste "masajul la nou nascuti".
vio, vorbeste-i lui sean numai in romana si sigur va vorbi si el. abia astept perlele bebeilor de pe ramurica! alexutza mea e sursa inepuizabila:)

send, ca era sa pierd de 2 ori mesajul.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ariellll, avem capitol nou nout.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput