Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, nuuu, pai nu mai fac dulciuri ca nu mai mananc eu Cine ar epofte sa-si cumpere! de-ajuns ca fac mancare, anti Monti si mai mananc si eu din ea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

kya,imi pare bine sa aud de tine.Ma tot gandeam und esti si cum de nu v-am gasit prin circ.Sa va fie de bine linistea de la munte.Ma bucur pt voi.
Moamaaa bubu,ce te-ai rasfatat azi!!
Cuscramercic,dar sa stii ca poza deformeaza realitatea si am indraznit la niste chiloti vechi,dar tare ma strang si ma apasa pe operatie!!Plus ca tot nu intru in niciun pantalon si tare mai sufar si nu vreau deloc sa cumpar altii,de ciuda!!
Mai devreme,tocmai mi-a tras o jignire al meu si mi-a spus ca s-a uitat prin albumele noastre de acum ceva ani si zice: Ce slaba erai!!Auzi,uratul!Si i-am zis:"Da,dar atunci nu ti-o dadusem pe Teo!"
Si,daca tot ma provocati,cand va intra in criza Teo iar,o filmez sa va demonstrez ca se face si urata cateodata..sau poate nu,ca-i stric imaginea.Apoi vezi zice ca e urata.
Roxana,dea Domnul ca totul sa iasa bine.Multa sanatate!

Un pt restul fetelor active sau nu.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo pai am inteles ca poate vi vazut de ortoped sau chirurg pediatru, asa aflase al meu de la spital parca, acum ceva timp..deci ar fi ok!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ma duc la

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

HAI ROXANA!!!

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sunt si eu pe aici.. va citesc si ma uit la poze!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Delphin drum bun si sper sa va fie bine acolo!

mai si Andra mea fu iar frichinita noaptea asta.. off.. oare chiar ce o fi cu puii astia asa? Clau se pare ca si noi cam calcam pe urmele voastre.. efectiv se trezeste urland ca si cum ar visa ceva urat.. si ea care se trezea prima data la 2-3 acum se trezeste la 0 pt papa dar cu cateva treziri inainte insotite de urlete.. si se linisteste cu zuza.. dar ma dispera trezitul asta.. dupa masa de la ora 0 mai urmeaza pe la 3-4 o masa si pe urma imi da trezirea pe la 6-6.30 (si era pe la 8 trezitul- ce vremuri) offf.. sper sa treaca mai repede..
aseara chiar am inceput si eu sa plang si de mila ei ca nu stiuce are si de "nervi" ca abia adorm un pic si se trezeste si nu stiu cum sa o calmez mai repede.. mai noi n-am avut colici, dar urlaaaa.. nu sunt obisnuita...

hai ca mi-am varsat si eu offul.. ma duc sa mai citesc si sa ma uit la filmulete...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

haha...tantanan....deci nu "te-au taiat" inca!
ursu, cu ce te ocupi as vrea sa stiu si ca veni vorba, Bubuunde zici ca dansa mah Ursuleata vals ?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

CAPITOL NOU

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput