Puiuti de Randunici 2008!! (71)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
tztztzzzzzzzz
...iub al meu si-a uitat amandoua telefoanele acasa, m-a sunat dispe sa i le duc, ca o beleste dak il cauta sefii mareti...care, imbecilii, l-au trimis azi la spital degeaba, ne mai fiind masina,ce Doamne iarta-ma sa faca acolo??..asa e frate la pompieri, sunt varza cu organizarea..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
marsupiul e in masina, o sa plec cu Mufa in brate...cand s-o trezi, ca a adormit dupa o repriza de joaca!
Apropo, stiti ca la ultimul control eram ofticata ca nu mi l-a masurata aia bine, cica avea tot 61 cm ca si in luna trecuta...l-am masurat aseara si are acum 63 cm..sa vedem peste 2 saptamani cand mergem la control, cat ii iese asistentei..
LUNY
luny spune:

LUNY
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Am niste nervi la stomac de nu pot sa ma opresc din tremurat.
Fiica mai mare din prima casnicie a randunoiului implineste maine 6 ani si a cerut role. Nimic ciudat pana aici. Numai ca (virgula) ca sa-i cumpere role o imbarca azi si pe ea si pe MASA(adica fosta) si pleaca cu amandoua la Bucuresti la Carfour sa-i cumpere fetii role. Degeaba comentez ca nu fac decat decat sa isc scandal, el imi motiveaza ca macar o zi din an sa fie cu amandoi parintii ,sa se bucure si ea.Mi-e mila de ea, bietul copil, ca sufera cel mai mult din situatia asta, dar nu pot sa accept ideea ca o plimba pe fosta.Sunt ciudata eu?Voi ce-ati simti?
Toate bune si frumoase cat de cat,pana i-am spus ca plec si eu azi la Bucuresti cu prietena mea care are bebe de 2 luni si cu Antonia, in vizita la o alta prietena comuna(cu bebe de 3 luni si ea)care ii si boteaza asteia cu care plec eu. A sarit frate de cur in sus ca el nu vrea sa plec nicaieri. "Nici eu nu vreau sa pleci, dar conteaza ce vreau eu"? i-am spus ....nu i-a convenit, a zis ca e o situatie tare naspa..
Gata nu va mai bat capul, simteam nevoia sa ma descarc, dar vad ca tot nu pot sa-mi stapanesc nervii din stomac.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
blankar spune:
Neata!
dormeam linistita si in noaptea asta daca vecina de langa mine nu incepea programul de dimineata
nu e normala saraca ca mi-e si mila de ea ca are numai 38 de ani dar azi dimineata m-a scos din sarite
toata ziua verifica daca a incuiat usa sau nu
va dati seama cum se aude,nu numai ca incuie si descuie usa ci mai si trage de ea cum poate
la 4 dimineata a inceput festivalul asa ca de atunci sunt treaza,am facut un gulas bun ,l-am hranit pe Eric si acu imi pica ochii in gura
daca pleaca undeva face treaba asta 25 de minute,nu exagerez
dupa ce coboara scarile mai urca o data si mai sta 2o de minute
nu stiu ce e in capul ei ,e si singura
fereasca sfantul pe toata lumea de asa ceva!
cica a invatat pt. medicina si nu a reusit de mai multe ori!
Nicol nu te enerva,bine ai zis ca macar o data pe an sa fie cu amandoi parintii in rest e cu voi! si asta conteaza
http://community.webshots.com/user/blanka75
ariel_7000 spune:
neata! mimoooo, am dormit iar pana la 10!!! uraaaa! tralalala!
delfinas, ai rezumat bine, numai ca....mimonixa a venit fara masina:))) special ca sa se lase condusa acasa de catre noi, ce romanticc!!! de la luna aia i se trage:). si am lasat pe mimo acas', apoi am plecat in alt parc si am papat "inghe" buna rau:)
nicol, relax! hai ca sa te mai destind, intra aici si vezi ce-i cu piscina (acoperita): www.bery-fitness-spa.ro si-ti trimit is pm cu nr. lui livu, antrenorul alexutzei, care zicea ca face si cu pustani de la 3 ani in sus. suna-l si vb cu el direct.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Neata neata 
Nici eu nu m-am trezit de mult, suna telefoanele astea fir-ar sa fie...Vine OMU'
o sa va povestesc diseara despre emotiile revederii
, aflu eu ce susura la Cluj in afara de AC
Vladut s-a trezit la 6 pe spate , m-am dus sa-l intorc frumos pe burta.De o saptamana imi tot face asta
Dar gata, nu se mai poate...azi exersam toata ziua intoarcerea pe burta
Gecko ne-a lasat cu gura uscata, se da cu masina incolo si incoace si pe noi ne-a dat uitarii 
Vio
bine ca am baut si azi cafea din strainatate
Ariel sa-ti fie de bine somnul lung si sanatos...pune si tu niste poze, sa vada lumea cum s-au jucat copiii frumos ![]()
Luny, asa aventuri duminica dimineata ?
Sper sa te descurci cu bine , sa ne dai un semn!
Nicol, lasa-l mama sa se duca...e ciudat sa-l stii cu fosta, dar inghite si tu pt copilul ala ! Si probabil pe tine nu te lasa pt ca nu-i place sa nu te stie in siguranta deh...pleci fara el, el are treaba...ia-o si tu asa, poate ajuta!
Delphin, poate nici nu ramai azi fara net ca e duminica, cine sa te deconecteze?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Multumesc de consolare fetelor. Dar m-am umplut si mai rau de nervi ca l-am rugat macar sa o urce pe madam pe bancheta din spate cu tot cu copil, si cand colo, el credea ca ma fenteaza iesind spre Bucuresti pe alta parte a orasului ,eu i-am iesit in fata si am vazut-o pe DOAMNA cum statea ea cu mare onoare in dreapta randunoiul meu. I-o fi fost jena sa-i spuna treci in spate, de...nu-i permite rangul fetei...
..nu-i asa ca sunt ofticoasa?
Dar cel mai si cel mai tare am draci pe el , ca daca l-as fi lasat si nu m-as fi suparat , ar fi plecat si cu ele la mare (ca asa vrea doamna), asa tot de dragul copilului. E normal?Am incercat sa-i explic ca in momentul in care 2 adulti divorteaza, din pacate copilul este cel care sufera cel mai mult, cel sacrificat. Dar un lucru e cert dupa divort: nimic nu mai poate fi ca inainte, adio concedii in familie si alte treburi de genul...bla,bla, bla
Ariel multumesc pt link si nr de telefon. Chiar o sa-l sun pe d-l Liviu de maine-n colo. O singura problema majora am si nu stiu cum sa fac:Alexia are rau de masina si drumurile lungi cu ea sunt o tortura pentru noi, pur si simplu se transforma... Mai ales ca daca aleg sa fac naveta cu ea de 2-3ori pe saptamana, va trebui sa fiu singura cu ea in masina dus-intors si nu cred ca fac fata..dar voi vedea
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Poze de la mare
Pozici
ariel_7000 spune:
gata mimo, am pus cele 2 poze si un filmuletz:) albumul este ior. enjoy!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mstela spune:
Helou..Mey,ce caterinca pe aici,azi noapte!!
Delphin,bine ca mai esti paci sa-ti zic si eu:calatorie placuta,copii cuminti,intalnire mirifica cu husbandul si acomodare placuta.Te asteptam sa revii pe crenguta.
Merci Nicol,Vio de aprecieri.
Nicol,nasol moment,nu stiu ce sa zic,dar daca ai incredere in el ca te iubeste,eu CRED ca l-as lasa sa stea cu ele o zi,pt cea mica.
Luny,asa e mai cu masuratul copiilor,nici pe Teo nu a masurat-o bine pana acum nimeni..Iese aiurea masuratoarea mereu.Cum fu cu Mufa in brate pe drum?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"