Buna seara!! Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi! Imi doresc f mult sa devin mamica! Am fost pacienta d-lui Marinescu, (la spital,nu la cabinetul particular) dar din pacate nu mi-a cerut dozarile hormonale astfel incat 5 inseminari artificiale au fost in zadar. Acum mi-am reglat prolactina si nu stiu incotro sa ma indrept. Sa merg la dansul la cabinet particular sau spre d-l dr. Ion Ionut,dsp care am auzit f multe lucruri bune! Am aflat ca noil cabinet al sau e la hotel Ibis,dar,concret nu l-am gasit inca. Ce ma sfatuiti???
clau
Din cate stiu eu,Marinescu la cabinetul privat nu se ocupa de probleme de infertilitate,ci urmareste doar gravidute.Asa ca nu stiu daca are sens sa mergi acolo.Plus ca este foarte aglomerat si poate de aceea nu ti-a acordat asa multa atentie,incat nu ti-a dat sa faci dozarile hormonale.Dr.Ion Ionut este foarte bun,din cate am citit si am auzit despre el.Iar daca vrei doar inseminare si nu FIV,ai putea merge linistita la el.Succes!
Nusy
A..si ar mai fi o varianta pentru infertilitate feminina...dr.Tutunaru,la cabinetul privat.Poti sa citesti la subiectul despre el si sa iti faci o parere.
Nusy
Ms tare mult!!! Mi-ai fost de real ajutor! Voi incerca sa o iau de la capat ,alaturi de d-l dr Ion Ionut si sper ca de data asta sa fie altfel!!!
clau