praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii bine ai revenit! Mercic de urare, voi pune poze diseara. Monica ieri s-a simtit super bine; ca de obicei, s-a acomodat din primul moment: prima oara la DayCare, prima oara cu trenul (au fost la mare), impreuna cu 3 doamne si copii pe care-i vedea....prima oara; dar constat ca este suficient de sociabila, ca toti copii, si a avut parte de o zi minunata.

Scumpilici iti doresc din tot sufletul sa treceti repede peste perioada cu colicii; nu-i nimic ca nu mi-ai raspuns, eram convinsa ca ai o gramada de treaba; abia astept sa te mai linisteti un pic si sa ne vedem si noi, sa putem smotoci si noi bucatita de Sebastian (glumesc bineinteles).

Nora te simti mai bine? Parca in perioada asta erai singurica acasa, nu? Daca ai nevoie de ceva nu ezita sa suni, stii ca suntem la 5 metri de tine!

Fetelor si eu am fost la Carpet flower, dragutz; cum vreau sa vizitez Palatul; apoi mai sunt niste concerte in Brugge, in fiecarea seara pana pe 23 - stie cinva daca merita efortul? Si as mai vrea sa o duc pe Moni la sculpturile in nisip.

Morgane se mai aude ceva de seara romanaeasca din Brugge? Can era exact?

Miri, Oana ce mai faceti?

Cam atat, inapoi la treaba! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Mihaela : pliz ia-ma si pe mine la sculpturile de nisip pliz pliz;; fac cinste;; duminica mai e?

bepii: bine-ai revenit la ploaie si frig;;;
daca barbatul meu asa mi-a rezervat in ultimul moment biletele;; n-am ce face;; plec joi si ma-ntorc sambata:: am niste emotii ca revad romania mama mama

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ardeiash sigur ca te luam la sculpturile in nisip; doar ca nu stiu inca exact daca mergem maine sau poimaine, te sun in seara asta sa te anunt; este deschisa pana pe 31.08 si este organizata de aceeasi firma care are si expozitia de gheata, tot in Brugge; noua cea in gheata ne-a placut tare mult. Merge si Carmen, mai avem si noi o pereche de prieteni din RO la noi, asa ca vom fi gasca mare ;

Carmencita multumim mult de tot pentru aseara, si eu si prietena mea suntem numai bine de .....iesit la agatat acum ; nici in concediu nu am fost atat de ...boboc! Multi pupici .

Scumpicel am auzit ca bebe a iesit super bine la masuratori, si creste precum Fat Frumos din poveste: cat cresc altii in 2 luni el a crescut in 3 saptamani! sa fie sanatos si sa treceti repede de perioada cu colicii!

Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna!

scriu ca fin'ca am fost trasa d eurechi! noroc cu miha, ca altfel nu-mi vine sa mai scriu pe aici. prea suntem toate moleshite si nu e din cauza vremii. sau mis epare mie?

orishicum, miha, mersi mult pentru pupici si pentru ca ne iubesti:) as ao declaratie frumoasa si surprinzatoare d emuuuuuuuuuult nu mi-a fost dat sa aud:)

bepii, scriu, desi ti-am zis-o, m-am bucurat tare sa ma suni. asa-s io, uneori astep de la altii daca eu nu-s in stare sa dau:) bine-ai revenit si... mai lasa calcatu! mai profita putin de "vara" ca la iarna, d eplictiseala o sa tot calci:)

carmencita... uite,sapt viitoare sunt libera marti si miercuri. ai chef de-o manichiura? eventual de un tratament al copitelor? un masaj, ceva? fara epilat ca la mine merge crema:d imi spui daca vrei si poti, daca nus e poate, nu e nici un necaz, mai amanam un pic:)

scumpilinule, pupici lui sebastian! creste manca-l-ar mirika! sper ca tu esti ok cu psihicul si nu treci prin faze nasoale (stim cum e - adica io una stiu cum e). daca ai nevoie de ceva iti stau orishicand la dispozitie, doar da de stire:)

ardeiash, cum s emai prezinta situatiunea la tine?

restul fetelor, nu va suparati pe mine, dar mi-am pus mancare in farfurie si m-am latit la tv. face pare din cura intensiva d eingrasare la car em-am abonat urmare a unui psihic defectuos in ultima perioada. o sa ma sesizez poate dupa vacanta. pana una alta, ma indop si va pup cu drag:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna fete,

Am dat sfoara in tara despre SEARA ROMANEASCA in Brugge (26 sept, de la 19h00). Anuntati pe cine mai sunoasteti si are placere sa vina. Nu uitati sa confirmati.

Bepii, imi insusesc critica, sunt lenesa si nu-mi intru deloc in ritm. E dureros sa te intorci la 15°C grade mai putin. Si in plus de asta m-au terminat nervos la serviciu cu sosirea a altor 5 ingineri romani + o prietena (de-a lor), pentru care am umblat in lung si-n lat si am facut cheta pt tacamuri, pahare, mobila ... Adaug ca domnii belgieni nu se comporta plauzibil cu ei ... si eu ma consum.

Scumpilica, am vazut bebele Sbastian in pozici si n-am putut sa-l musc, ci numai sa-l admir. E perfect si dulce foc. Cu cine era sa semene altfel.

Intru din nou in letargei. Peste o saptamana am de organizat un bbq pt strada noastra si am o gramada de facut: de pieptanat iarba, de uleiat mobila de gradina, de facut cumparaturi cu carul, d instalat corturi ... mama, mama. Si nu prea am chef.

Pupizam toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, te inteleg si te iert; esti intr-adevar prinsa pana peste cap cu treburi. Multa bafta si putere sa le scoti la capat pe toate!
Eu cu Swa subscriem la seara romaneasca. Asa cum am spus mai demult, o sa rezervam o camera la hotel in Brugge si in felul asta putem a doua zi sa mai vizitam un pic orasul. Abia astept. Sper sa poata veni cat mai multe pralinute ca data trecuta la Antwerpen tare bine ne-a fost in gasca. Poti sa ne recomanzi si noua un hotel, doua, cat mai aproape de locul unde va avea loc intalnirea? Eu nu cunosc orasul si n-as vrea sa ne cazam in celelalt capat al orasului.
Fete cucuiete, la mine cand vine toamna vine si agenda incacata. Si pe cand o studiam eu, am ajuns la concluzia ca in septembrie un singur weekend il am liber si anume 13 - 14 sept. Ce ziceti de-un karaoke?
Este doar o propunere, daca lumea nu poate, o lasam pe alta data sau va intalniti fara mine atunci cand se pot strange in grup mai marisor.
Si inca ceva: in seara asta (deja a inceput) si maine are loc la noi in Mechelen Maanrock. Uite aici site-ul: http://www.maanrock.be/
Sunt 3 podiumuri amplasate la distante diferite in centrul orasului. Muzica non-stop cu interpreti sau grupuri mai mult sau mai putin celebre, bere garla si alte chestii de mancat.
Noi vom merge maine ca azi avem o alta petrecere la scara mare in Antwerpen organizata de fiica lui Swa. Oricine e bine-venit, e un monster-party, se danseaza pana dimineata si daca e vreun amator sa-mi zica ca le trimit toate informatiile utile.
Gata ma duc la odihna ca prevad un weekend incarcat.
Va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu saliu!
sunt tare si foarte entuziasmata! pentru intaiashi oara am vazut si io "fata morgana" pe flamanzi! mbah! ce-am plaaaaaaaaaaaaans! ce frumooooooooooooooooooooooos! ce mi-ar palce si mie sa ma var ina sa cevaaaaaaaaaaaaaa! jos palaria! abia astept duminica viitoare sa vad editia jubileu in kortrijk:)))

intre timp cred ca se arata vremuri intunecate la mine. am intrebat pe uan dintre trainerite pe care am considerat-o mai prietenoasa cu cine pot discuta daca am vreo pb cu vreun coleg. n-am dat nici un detaliu dar spre marea mea surpriza a numit doua persoane (cele doua in cauza) si a atins exact subiectul: adica fac misto de mine din cauza ca nu vorbesc corect flamanda. acu ma intreb - si-s trist gramada - ori intrade-var nu vorbesc calumea si-am ajuns d epovestea aeroportului, ori... ea stie ca astia doi imi fac zile fripte din alte surse. io vreaus a fie a doua varianta, dar de se adevereste prima... o sa iau lectii de zbor ca o avia de la astia.

pusici!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

'neata!

Mii de pupici celor doua pralinute cu care am petrecut ieri o zi super; Carmen multumesc pentru cadoul Monicai ; Ardeiash s-a vazut ca te-ai simtit bine, nu te-am mai vazut de mult razand atat ;

Bepii eu subscriu la kara pe 13-14, si mai vorbeam cu Carmen caci poate ne intalnim chiar si week-end-ul acesta ; ce ziceti pralinutelor care sunteti pe acasa sau care veniti saptamana asta?

Morgane ma bucur sa auzim vesti de la tine! Cretulestii, 3 la numar, confirma participarea la seara romaneasca. Iti doresc spor la treaba la serviciu si la organizarea bbq, si up pupic dulce Biancai ;

Miri odata ce trainerita a numit cele doua persoane, nu cred ca este vorba de flamanda ta aici; cred ca pur si simplu stie ca cei doi sunt rautaciosi; daca poti, este bine sa-i ignori si sa nu le dai satisfactie, caci daca le arati ca-ti pasa de ceea ce spun, devin si mai rautaciosi; din pacate asta este natura umana; iti doresc multa bafta! stiu ca noua ne este usor sa-ti dam sfaturi, dar cel mai greu este pentru tine .....acolo!

O zi buna tuturor si pupici dulci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bine v-am regasit pralinute!Ieri am ajuns si noi acasica si e tare bine!Chiar imi era dor de casa!Am petrecut o vacanta superrrr,ne-am plimbat la mare,la munte, prin delta...ne-am incarcat bateriile bine de tot.Acum suntem putin cam obositi de pe drum,dar ne revenim noi!

Tare bine a fost in romanika...de mult nu ne-am mai simtit asa bine....prima saptamina am fost la mare,munte si prin delta cu niste prieteni japonezi care au tinut mortis sa mearga cu noi in romania...ne-am distrat super bine...fara copii ca ei au plecat la tara cu mamaie
A doua saptamina dupa ce au plecat japonezii am fost la tara,am sarbatorit-o pe Reina,care a implinit si ea 3 ani pe 18 august...am dat o petrecere pe cinste de ziua ei!Apoi pt ca era prea cald in bucuresti,am luat copii si pe mamaie si hai iarasi la mare...la soaree...si iarasi distractii si jocuri cu copii pe plaja....ce sa mai...super!Am sa pun citeva poze pe contul nostru,dar astept sa mi le trimita prietenii ...ca eu ca o desteapta ce sunt am uitat camera acasa...si nu am facut nici o poza!

Taniuca,eu spun prezent pt kara...nu conteaza cind e...cind puteti voi,eu sunt prezenta!pupici!
Luci,si noi vrem sa venim la seara romaneasca....se poate si cu copii sau trebuie sa le gasesc dadaca???

Fete,haideti sa ne vedem intr-una din zilele astea....ce ziceti???O cafea...o atentie...o poveste...Pe la sf saptaminii se anunta vreme frumoasa asa ca poate iesim pe undeva...eu sapt asta sunt cu copii acasa si daca ne vedem am sa vin insotita...
hai ca va pupicesc pe toate si mai vb...papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine-ati revenit fetelor la ploaie si la frig!

miha am ras pentru ca m-am simtit cu adevarat bine cu voi, cum nu m-am mai simtit de demult, de altfel ; cred ca prietenii tai sunt niste oamnei deosebiti, in paranteza fiind spus ;
iti multumesc mult pentru o duminica placuta ;;

mai, mai, ii privesc unghiile si ma minunez ca de nu le-am mai vazut asa frumusele de mult ; un pup dulce carmita ; si alti pupi dulci pentru toate celelalte..
hi hi;; imi vine sa rad; am fost,daca puteti crede,sa-mi cumpar un sutien nou cu carmen si in 2 minute mi-a zis ce numar mi se potrivea cel mai bine(saru mana) ca am ajuns in 40 de ani sa am incredere numa in numere romanesti;; lucru de necrezut;; dar adevarat;; si ma suiii in trenu de bxl si ma dusei la wc sa-mi pui sutienul cel nou;; alt lucru de necrezut ;; dar tot adevarat ;;;; si tare ma mai mandrii hi hi

no:: tara arde si baba se piaptana
hai pa

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput