praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 3
ina1976 spune:
Dragi praline,
va scriu din Bruxelles unde impreuna cu sotul si piciul meu de 4 ani vom ramane pana la sfarsitul lunii. De fapt am venit de aproape 2 saptamani astfel incat am vizitat orasul fara graba, am vizitat cateva orase apropiate(mechelen, leuven, namur, dinant) dar am vrea sa mergem spre marea nordului (oostende), brugge, gent... poate in Olanda (ni s-a recomandat Volendam - am vazut deja Amsterdamul) iar spre Germania la Aachen (pt cumparaturi) si Monschau ( cautam cazare).
Ma bizui pe experienta voastra pentru sfaturi pentru ca simt ca timpul trece repede (nu avem la dispozitie decat dupa-amiezele si weekend-urile) si sunt atatea de vazut...
In rest... pralinele ne-au placut peste masura... asteptam sa vedem covorul de flori...
Ne vor lipsi cu siguranta orasul asta minunat si atmosfera lui, aerul prea curat si iarba prea verde...
Preturile ne-au speriat putin dar ne-am obisnuit
Multumesc anticipat pt orice informatie!
ardeiash spune:
ina : eu cred ca cele mai fru,oase orase din belgia sunt brugge, gent si liege :)
o staatiune reusita la durbuy;
la monschau sunt foate multi particulari, am inteles ca sunt mai ieftini; dar adrese cu parere de rau n;am
decat aachen la cumparaturi mai bine koln la dom si pe-acolo puteti sa cumparati mai ieftin decat aici ;;; iar domul este mai mult decat superb
vacanta placuta
pralinite voi ce mai faceti?
voi merge si eu in romania sa-mi aduc odorul;; insa n-am gasit la ora asta decat pentru 1 zi: adicatelea ma duc joi si ma-torc sambata;; ca de banii care-i am ha ha : :dar sunt fericita ca o sa revad si eu constanta, daca o sa am timp si parintii ;; nu ma izic de puiul meu
va pup
s-auzim numai de bine! si
ina1976 spune:
Multumesc mult! Azi am mers la Gent si ne-a incantat.
Revin cu intrebari:
-de unde pot cumpara peste proaspat?(exista vreo piata? eu nu am incercat decat dela supermarket - del Haize...)
- vreun restaurant cu preparate din peste care sa nu fie foarte scump, imi puteti recomanda? Sa astept sa ajung la Oostende?
-de unde cumparati legume... le preferati pe cele bio pt pitici?
imi cer scuze pt tirul de intrebari si va multumesc anticipat...
Inca ceva... cum pregatiti scoicile? imi tot fac cu ochiul in supermarket...
Numai bine!
ardeiash spune:
carmen. am vazur ca m:ai sunat dar eu stau destul de prost cu cartela; era ceva important? pup
ina. peste bun la carrefour, cora, GB .. in piata 2 boi sau anderlecht :)
scoici n-am mancat .; nu prea- fac cu ochiul hi hi ; ni ic restaurantele .
fete am vazut si eu covorul de flori in prima zi dar mi s-a parut putin cam ofilit anul acesta.. :( nu; i asa?
? eu mi;s suparata; vladut nu vrea sa-mi vorbeasca pe mess . e suparat pe mine ca l;am masat in romanaia;; si eu plang ;; of:
ce-o fi atata liniste aici?
pup tuturor
ina1976 spune:
Multumesc mult ardeiash.
Si mie mi s-a parut un piculetz ofilit covorul dar atmosfera din piatza mi-a placut... cel putin spaniolii care au cantat in seara asta...
Pe curand!
Mihaela1171 spune:
Buna fetelor!
Gata m-am intors la cruda realitate.....adica la serviciu ; concediul a fost frumos, si m-am deconectat atat de tare incat duminica nu mai stiam nici codul PIN de la Fortis ; de astazi dimineata nu am facut sa citesc cele 173 de e-mail-uri pe care le-am primit si sa le .... sortez !
Dar nu-i nik caci a fost frumos, iar cel mai mult mi-a placut sa....stau si eu cu ai mei, caci nu-i prea mai vazusem in ultimele 2 luni.
Nora ce ai tu pare o enterocolita, ai grija de mananci; sper ca deja te simti mai bine, iti doresc multa sanatate!
Ardeiash drum bun in RO si imi pare tare rau ca nu s-a legat nimic pana acum; iti tin pumnii in continuare;
Scumpilici ce mai faci? Crde ca sebastian s-a facut tare dolofanel; colici ceva? Multa sanatate amandorura!
Va pup fetelor, acum ma duc acasa caci sunt extenuata deja !
Concediu placut pralinutelor pe unde sunteti precum si celor in trecere prin BRU!
ardeiash spune:
Mihaela bine ai revenit! tare faza cu banca... am cazut pe jos cum pleonasticeshte romanu !
da chiar scumpilici ce face odorashu?
pup la toate lumile
ardeiash spune:
Carmen iti multumesc mult, mult de tot pentru o dupa-amiaza placuta. chiar mi-am incarcat bateriile cu tine;; si tare mai aveam nevoie ! pup pup
Bepii spune:
Bine v-am regasit fete,
Da' sa stiti ca sunt un pic dezamagita ca aci e slaba miscare.... nici macar n-am aflat noutati despre voi, abia asteptam sa vin acasa si sa va citesc dar vad ca nu prea am ce. Ce faceti pralinelor?
Ia treceti pe-aci si ziceti ce-ati mai facut. Curand vine septembrie si dupa ce se strange tot poporul pe la casele lor trebuie sa ne vedem pe undeva ca mi-e asa de dor de voi.....
In tara am stat 2 saptamani dar credeti-ma ca abia asteptam sa vin acasa. Este asa de cald acolo ca am stat mai mult in casa la racoare. Ieseam doar dupa ora 17 sa ma mai plimb sau sa ma intalnesc cu prietenii. Am ajuns la concluzia ca tot aici la racoare e mai bine sau probabil m-am acomodat eu cu clima de aici..... transpiram instantaneu fara sa fac nimic si eu nu-s genul care transpira si care suporta bine caldura dar de data asta mi-a pus capac. Deci nu ma pot lauda cu prea multa actiune in timpul sederi mele in tara dar a fost bine ca am avut mai mult timp la dispozitie sa stau cu parintii mei, mi-am vazut prietenii dragi de cateva ori si cateva rude.
Nora, cum te mai simti, esti mai bine? Ai depistat sursa bolii? Iti doresc insanatosire grabnica. Ai grija de tine.
Nina, Ana, Ror si Danielana, mai sunteti in tara? Voi cum o duceti cu canicula de acolo? Va pup si abia va astept inapoi.
Mai e cineva in tara?
Ardeiash, tu chiar pleci in tara pt o zi sau n-am inteles eu bine? Pai mai mult te intariti; dai buna ziua ca apoi sa zici imediat la revedere. Naspa..... Ce-ai mai facut intre timp, se intrevede ceva la orizont? Bafta multa in ceea ce faci si sunt sigura ca in curand va veni soarele si pe strada ta.
Mihaela, m-a bucurat faptul ca am vorbit ieri la telefon. Se pare c-ati avut o vacanta super, sa ne pui si noua niste poze. Si sa ne spui cum i s-a parut Monicai la mare fara voi.
Oanaaaaa, draguta, ce mai faci, hai cand vi pe la mine? Ce se mai petrece la locul de munca, nimik demn de povestit? Ce mai face Whisky?
Miri, noi deja am stabilit; te astept saptamana viitoare la cafea. Abia astept, mi-e un dor de tine......
Carmen, si de tine mi-e dor fata! Sa vi si tu cand poti si vrei la o cafea.
Madi, pe tine si pe Domi chiar vreau sa va vad ca e taaaare mult de la ultima intalnire. Daca vrei putem aranja o intalnire prin Brussel. Si poate mai vin si alte pralinute care sunt libere. Hai veniti cu propuneri ca acum e momentul. Mai incolo se raceste vremea si iar incepem sa ne gandim la vara viitoare pt o intalnire. Pup dulce pe obrajorii rozalii ai Dominiquei.
Morgane, tu te-ai plimbat de-a lungul si latul Romaniei dar poze nu vad si nici comentarii pe aici. Pai cum vine asta?
Mai zi-ne de voi, ce mai e pe la Brugge?
Si acum proaspata mamica Scumpi; Ca mai faci, te-ai refacut complet dupa nastere? Ce face bebe Sebastian, e cuminte, mancacios si dormicios? Sper ca toate sunt bine la voi acolo. Sa ne spui despre voi. Pupici dulci lui bebe Sebi si lu mamica lui cea frumoasa si fericita.
Alra, dupa cum vezi, eu mereu ma intreb ce mai faci ca uite deja sunt luni de cand nu ai dat nici un semn. Sper din toat ainima ca esti bine sa ca sarcina evolueaza asa cum trebuie. Multa sanatate si pupici Laurei cea nazdravana.
Gata, ma opresc aici, nu stiu daca am sarit pe cineva, nu am timp sa citesc ce am scris ca tre sa plec urgent, sa ma scuze cele care nu le-am pomenit. O s-o fac zilele ce vin.
Pupici la toata suflarea.
scumpi spune:
Buna fete cucuiete ,
Miha, Ardeiash si Tania va multumesc mult de intrebare, suntem bine, doar de vreo 2 zile asta mic are crampite si plange tare, eu sunt cam obosita, nu am timp nici sa merg la wc . Dar vor trece si astea, sa fim noi sanatosi.
Miha am vazut ca m-ai sunat si-ti multmesc , ii dadeam papa lui bebe, scuze nici nu am avut timp sa te sun inapoi.
Mady drag imi pare rau, tot am zis ca te sun, dar chiar nu mai am timp de nik. Poate voi reusi totusi intr-una din zilele urmatoare.
Miri voi ce mai faceti?
Oana voi?
Nora insanatosire grabnica!
Maine vor veni cei de la kind&gezin sa ne faca testul de auz si sa ne cantareasca. Sper sa fie totul bine, de fapt, trebuie sa fie, nici nu are cum altfel. Haideti ca ma incurajez singura
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png